Wookash Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Chciałbym serdecznie zaprosić Was do obecno?ci na imprezę p.t "Dzień Dziecka Bożego" Organizuje j? parafia w Piastowie p.w. Chrystusa Króla Wszech?wiata, przy ul. Ogińskiego 41 we współpracy z fundacj? "Możesz" ( http://www.mozesz.org - współpracuj? z ni? m.in: Seat Polska, Sferia, Egmont Polska, Bank Pekao SA i Miasto Piastów ) Impreza ta odbywa się cyklicznie od kilku lat, uczestniczyli w niej przedstawiciele m.in Straży Pożarnej, Policji a teraz zaproszeni zostali?my my- motocykli?ci. W ramach wdzięczno?ci za przybycie zostaniemy poczęstowani kiełbask?, będzie też specjalnie dla nas zamknięta ulica i wydzielony obszar na którym będziemy mogli spożytkować czas w konkursach sprawno?ciowych !w00t Impreza odbędzie się 20.06.09 Odnośnik do komentarza
Pindzia Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Ciekawa propozycja. Trzeba się zorietować czy będę miał wolne i czy będzie ładna pogoda . Zasugeruje sebullbie żeby także się wybrał. Obecno?ć nasz? potwierdziow bliżej wyjazdu. Pozdro !w00t Pojawił się mały problem. Moja dzidzia mi robi psikusa. Pojawiła się bęzyna w oleju. Jeżeli naprawie to przyjadę. Odnośnik do komentarza
Wookash Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Chciałbym przypomnieć o imprezie, widzimy sie jutro o 12 pod routem na prymasa !OKK lub jeżeli kto? ma nie po drodze to 13 na miejscu - ul. Ogińskiego w Piastowie Patrzyłem na prognozę i ma być sucho! Do zobaczenia! Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 O żesz ty jako? mi to ze łba wyleciało i się umówiłem na rejst po wi?le z qmplem... no ale frajda dzieciaków jednak jest ważniejsza !tut Będe na miejscu o 12.00 (czyli pod R66). ps. Panowie i Panie, ruszać swoje tyłki na swoich wspaniałych !OKK !tut Dzieciaki nie mog? czekać !tut Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Sorki Adminów za OT ale chciałem aby temat był widoczny w shout boxie... (szczytny cel, więc chyba zrozumiecie !OKK ), Kto? się jeszcze wybiera ? bo z tego co widzę to tylko ja i Wookash chyba będziemy Odnośnik do komentarza
Noguru Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Jak sie wyrobie z robota to mam nadzieje ze uda mi sie podjechac ale musiałbym z wami bo w piastowie to wiem gdzie jest tylko TESCO hehehe !V Odnośnik do komentarza
Artemis Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Wreszcie impreza w niedzielę a nie w sobotę !V Będę! Odnośnik do komentarza
Wookash Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Artemis.... Hmm impreza jest w sobotę... !V Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Wła?nie !V Dzisiaj... a nie jutro i nie ... ups Odnośnik do komentarza
Artemis Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Cholera. Dzi? siedzę w pracy !V Co? mi się nie zdrowo pochrzaniło Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 No to szkoda !V Odnośnik do komentarza
sebulba1971 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Melduję się o 12.00 pod R66 !V , nasz kolega Pindzia niestety nie będzie , jest w pracy . Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 No to było i już minęło, pojechali my i się pokazali, kiełbaskę pyszn? zjedli, dzieciaki powozili (Banany z buzi to im chyba za 3 dni zejd? ). Generalnie imprezka bardzo udana A tutaj macie LINKA do zdjęć Odnośnik do komentarza
antoniaczek Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 To prawda, impreza była bardzo fajna. Przede wszystkim niesamowita radocha dla dzieciaków i niektórych mam Odnośnik do komentarza
sebulba1971 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Prawda !V prawda !V , imprezka jak zwykle zacna , banany u dzieciaków co najmniej 5 dniowe . Odnośnik do komentarza
Noguru Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Imprezka udana i oby następnym razem było nas jeszcze więcej i kilka fotek z mojej komóreczki Link Odnośnik do komentarza
Wookash Opublikowano 20 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 WIELKIE DZIĘKI, ŻE PRZYJECHALI|CIE! JESTE|CIE PO PROSTU NIESAMOWICI! banany na rok starcz? Ja wła?nie wróciłem do domku... z mał? niespodziank? (ale to już opowie?ć na inn? okazję ) Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 z mał? niespodziank? (ale to już opowie?ć na inn? okazję ) Wszyscy widzieli?my Tˇ mał? niespodziankę (178 cm wzrostu ).... No comments " ......... dobra, dobra, cicha woda, nie poznaję kolegi " Odnośnik do komentarza
antoniaczek Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Marynarz to samo sobie pomyslałem. Zobaczymy w R66 jak? niespodziankę przywiezie, no chyba , że to chodzi o wyroby z modeliny Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 a tego to nie widziałem Odnośnik do komentarza
sebulba1971 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Prace ręczne to może i będ? ale nies?dzę aby Wookash pracował dzi? nad modelin? b?dĽ inn? materi? nie ożywion? !w00t Odnośnik do komentarza
antoniaczek Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 a tego to nie widziałem !w00t Zaraz na prawo od grilla dzieciaki lepiły mikrogarnki tudzież inne cudeńka. Może i Wookash co? ulepił !V Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 ale o To kaman ?? Odnośnik do komentarza
antoniaczek Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Dokładnie. Odnośnik do komentarza
Wookash Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Chyba będe musiał Was rozczarować !w00t a może nie? zobaczymy !V jeszcze raz wielkie dzieki! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi