Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Scootem na U2

Gość amplik

Rekomendowane odpowiedzi

Termin - 06.08.2009.

Ja planuję wyjechać tego dnia rano, zczekinować się w hotelu około wczesnego popołudnia i sprawdzić co oferuje Chorzów turystom.

Po koncercie lulu a w pi?tek rano marsz na południowy zachód ( jakie? zamki itp - być może z zachaczk? na Wrocek ). Powrót do Wawy w niedziele wieczorem.

Hej, my sie wstepnie piszemy na wspolna traske do Chorzowa bo wrocimy pewnie nastepnego dnia prosto do Warsaw....

Chyba ze wyladujemy wczesniej czyli 21 lipca na koncercie U2 w Amsterdamie...bylem juz w Chorzowie na U2 a jezdzenie na fajne zespoly do fajnych miast ma dodatkowe "atuty":D

Widze ze wsrod Burgmaniakow ujawnia sie coraz wiecej melomanow co na koncerty chca jezdzic:) A ten sezon jest naprawde fajny.

Oto nasza lista ktora zamierzamy zaliczyc:

5.06 krakow dizze rascal

16.06 warszawa fishbone

23.06 poznan nine inch nails

25.06 warszawa lauryn hill

2.07-5.07 gdynia opener

7.07 warszawa morrisey

8.07 poznan jane's addiction

13.07 warszawa david byrne

20.07 warszawa jass stone

21.07 amsterdam U2????

6.08 chorzow U2????

15.08 warszawa madonna

w koncu zaczyna sie robic normalnie w tym wsiowym kraju:)

pozdr.pollacco

Polacco - wnioskuję że nie masz jeszcze biletów i optymistycznie zakładasz mozliwo?ć ich zanabycia w nieokreslonej przyszło?ci.

Jezeli nie masz mocnych znajomo?ci to kiepsko to widzę ;-)

Jeżeli jednak zdecydujesz sie jechać na ?lunsk to zmontujemy ekipę.

bilety jeszcze mozna normalnie dostac np. na eventim.pl , bez zadnego problemu, klikasz, zamawiasz i masz:)

pozdrawia, gosia

byłem na służewcu i w chorzowie, ( o wiele lepszy dla mnie był koncert warszawski) ale na sierpniowy koncert po "lekturze" ostatniej płyty (w.g. mnie bardzo słabej) nie jadę, zawiodła mnie jedna z moich ukochanych kapel !scooter

moje lato koncertowe to :

opener

jarocin

zastanawiam sie nad radiohead i jane's addiction i off festivalem

Witam!

My ze Stokrotk? wybieramy się na 101% :( - ale na razie zapowiada się od nas grupa kilku osób, więc pewnie pojedziemy jednym wozem. Gdyby jednak co? się pozmieniało, to wskakujemy na Silvera i wio!

po "lekturze" ostatniej płyty (w.g. mnie bardzo słabej) nie jadę, zawiodła mnie jedna z moich ukochanych kapel smile.gif

->Mario

-moim zdaniem najnowsza płyta wcale nie jest b. słaba, jest inna, jak np. Zooropa, która na pocz?tku też wydawała się dziwna

-przecież nie będ? grać najnowszej płyty przez cały koncert:) Nie rób scen, kupuj bilet i jedziemy!

byłem na służewcu i w chorzowie, ( o wiele lepszy dla mnie był koncert warszawski) ale na sierpniowy koncert po "lekturze" ostatniej płyty (w.g. mnie bardzo słabej) nie jadę, zawiodła mnie jedna z moich ukochanych kapel :(

moje lato koncertowe to :

opener

jarocin

zastanawiam sie nad radiohead i jane's addiction i off festivalem

oooo, widzę że kto? ma podobne zdanie co i Ja ;)

Fakt, moim zdnaiem jest to najgorsza płyta jak do tej pory ( a dokładnie, bardzo smutna !)... a mimo to wszystko się wybieram bo 2 razy mi już ich koncert przeszedł koło nosa... zawsze @work było, tym razem niech się pali i wali.

Ticket zakupiony, ludzie umówieni.. i jazda... ;)