Mario Opublikowano 16 Września 2005 Opublikowano 16 Września 2005 w ostatnim SM wyczytałem ze w FJR 1300 ma być automatyczna skrzynia biegów. Teraz to juz prawdziwy skuterek bedzie
ERMI Opublikowano 16 Września 2005 Opublikowano 16 Września 2005 no to pięknie Od dawna napalony jestem na FJR-ke i myslałem już ze zamntuje sobie do niej jakiego? power comandera - czy jako? tak - co to by mi automatycznie biegi przeł?czał a tu taka niespodzianka Brawo
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 16 Września 2005 Administrator Opublikowano 16 Września 2005 Skuterem nazywamy jedno?lad, który posiada tzw. przekrok i płozy. Sprawa jest jednak warta wzmianki. Widać producenci zaczynaj? brać pod uwagę taki typ skrzyni w typowych motocyklach... Ja zawsze kochałem automaty
dr.big Opublikowano 16 Września 2005 Opublikowano 16 Września 2005 no to pięknie Od dawna napalony jestem na FJR-ke i myslałem już ze zamntuje sobie do niej jakiego? power comandera - czy jako? tak - co to by mi automatycznie biegi przeł?czał a tu taka niespodzianka Brawo Ermi, PowerCommander jest po to, aby zmieniac i optymalizowac mapy zaplonow, w zaleznosci od zamontowanych komponentow w zespole napedowym . Nie jest on odpowiedzialny za machanie wajcha . @Mario: FJR nigdy nie bedzie skuterem .
Gość dudi Opublikowano 16 Września 2005 Opublikowano 16 Września 2005 Mario nie czytaj tego periodyku i nie pal tego swinstwa bo ci szkodzi. Fajna jest ta nowa fujarka, ale zdecydowanie ma nadal piec biegow.
Rekomendowane odpowiedzi