pidzam Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Mam pytanie. Czy ktos posiada lub posiadal nawigacje Becker + NAVTEQ MAPS? Czy sprzet i mapa sa warte grzechu?
dr.big Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Motocyklowego Beckera Traffic Assists ma w swej ofercie POLO, ale wiecej nie wiem na ten temat !piwko . Wersja Navteq 10.0 to: Polska (Warszawa) Belgia Dania Niemcy Lichtenstein Luxemburg Holandia Austria Szwajcaria Troche zastanawia dopisek Warszawa przy Polsce. Moze byc, ze mapa posiada tylko ulice stolicy, a reszta kraju to zaledwie glowne drogi...
Klubowicze robson Opublikowano 2 Czerwca 2009 Klubowicze Opublikowano 2 Czerwca 2009 Ostatnio przed zakupem nawigacji pytałem w różnych sklepach , i niestety sprzęt Beckera nie ma dobrych opinii - wszyscy s? zgodni , że mapy Europy zachodniej owszem , ale z Polsk? jest już dużo gorzej . Sam sprzęt całkiem fajny ( montuj? fabrycznie do BMW ), ale nie wiem czy można wgrać jakie? inne mapy .
Lucjan73 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Witam, mam w aucie Becker`a Trafic Asistant 7926, w mojej opinni jest O.K. Mapa Polski również o.k. Sprzęt dostałem w firmie więc nie wiem ile kosztował i czy warto kupić (służbowy wiadomo najlepszy ) Urz?dzenia Becker`a montuja w Mercedesach
Mr.T Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Beckera wkładali/wkładaj? do Renault, mam i nie jestem jako? super zachwycony. do my?lenia też daje fakt że nowe Clio ma teraz fabrycznie zabudowanego TomTom'a.
Rekomendowane odpowiedzi