Mareczek Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Ja i Tomcio przypadkowo trafili?my - byli?my na imprezie Skuter Weekend z Yamah? w Gdańsku przed sklepem E.Leclerc Tego Pana to my znamy !happybth !scooter !tut !tut !tut !scooter temat przeniesiony do odpowiedniego działu Artix Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Witam !tut . Jak widać na fotkach Koledzy testowali !scooter . Ciekawe który zachoruje na nowe cacko !scooter . Pozdrawiam !happybth . Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Ciekawe który zachoruje na nowe cacko !happybth . Sprawa załatwiona szukali?my co? dla Marzeny !scooter tylko zobaczymy, co wybierze !scooter Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Tomek nie skromnie mogę zaproponować swoj? osobę na ojca chrzestnego nowego nabytku !scooter !happybth . Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 31 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 . Ciekawe który zachoruje na nowe cacko . My to może jeszcze nie ale te dwie Dziewczynki s? prawie zdecydowane na 4oo koła !tut !tut !tut !scooter !happybth !scooter Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Jak szykuje się jaki? nowy zakup to ja piszę się na ?wiadka Powiem chłopaki, że do twarzy wam z t? Yamah? !w00t Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 No, Yamaha to co prawda nie "zacna marka", ale ujdzie !w00t ... Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 No, Yamaha to co prawda nie "zacna marka", ale ujdzie !w00t ... proszę mi tutaj nie "Bigować" Yamaha Über Alles Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 31 Maja 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 No, Yamaha to co prawda nie "zacna marka", ale ujdzie ... Robert - kiedy? w gor?cym czasie różnych sond nie?miało zaproponowałem Tobie założenie sondy na temat "czy Yamaha może być również zacn? mark? " !w00t , i nic normalnie temat umarł Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Chyba nie moze , w koncu to tylko Yamaha ... Oczywicie smieje sie , po prostu dajmy "wylacznosc" Hondzie na to okreslenie !w00t . A co? Niech maja ... Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Bigu i tak niech pozostanie . Zacna marka i tyle . Temat zamykam raz na zawsze . A na Burgmani po !w00t . No i szacun rzecz jasna dla Kolegi za tego posta , dr.big napisano 31-05-2009, 19:24 wylacznosc" Hondzie na to okre?lenie , . Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 31 Maja 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 No dobra , niech już tak zostanie !w00t . Ucieszy się i w końcu da mi spokój ten z pod Kowalewa Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 dr.big napisano 31-05-2009, 19:24 wylacznosc" Hondzie na to okre?lenie , !happybth . No i Upiór !YES osi?gn?ł swój cel Honda SW na zawsze !V Tak się zastanawiam czy ten z pod Kowalewa ma udziały w Honda Motor Polska? !w00t Odnośnik do komentarza
Gość kojakdzidek Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Ale tak na marginesie, to Yamaha mnie rozczarowuje a wła?ciwie jej salony. Jak pisałem w powitaniach czekam na prawko i lece do salonu po skutera. Z ciekawo?ci oczywi?cie chciałem zobaczyć dokładniej Yamahe Majesty 400. W niedzielę były dni otwarte w salonie Yamahy w Katowicach. Podniecony i wogóle, namówiłem plecaczka i pojechali?my... No niestety, ogromne zrobiłem zdziwienie gdy na miejscu zobaczyłem ze skuterów jedynie Tmaxa z 2007roku i .... koniec. Ani Majesty ani x-maxa nie było. Odwruciłem się na pięcie i zdegustowany pojechałem do domu Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi