Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 15 Września 2005 Administrator Opublikowano 15 Września 2005 W najbliższ? niedziele ekipa Burgmanii Wawa zone wyjeżdża ok. godz. 10- ej do Sławatycz gdzie mieszka Ricardo. Chcemy go odwiedzić, pokazać się, u?cisnać prawice oraz przekazać dużo pozytywnej energi, która jest mu tak bardzo teraz potrzebna. Dla wszystkich Klubowiczów z całej Polski: Wstepny plan jest taki... Ok godziny 13- stej spotykamy się w Sławatyczach na stacji benzynowej Orlen (zreszt? jedynej w tym mie?cie) gdzie będzie na nas czekała osoba, która poprowadzi nas pod dom Ricarda. PóĽniej zorganizujemy mał? parade po okolicy w której będzie towarzyszył na Rysiu jad?c samochodem jako pasażer. Po małej paradzie przeniesiemy się w pewne miejsce gdzie zrobimy ognisko lub grila. Będzie oczywi?cie mozliwo?ć noclegu ale o tym wszystkim dopisze zaraz Majon. Dzisiaj wszystkich z Wawa zone zapraszam na spotkanie do R66 gdzie uzgodnimy szczegóły. Wstępnie tak jak pisałem... Ruszamy zwart? grup? z Wawki ok. godz 10. Dokładny plan podam za kilka, kilkana?cie godzin.
dr.big Opublikowano 15 Września 2005 Opublikowano 15 Września 2005 Bede na 99%. I mam nadzieje ze Burgmania wystawi jakas zacna "Staffel"(nie Schutz ), aby chociaz troche podniesc Rysia na duchu .
dacja Opublikowano 15 Września 2005 Opublikowano 15 Września 2005 Witam Pomysł wspaniały - lecz ja niestety nie będe mogła uczestniczyć w tym wyjezdzie. O 13 tej będe w Berlinie na lotnisku Mam nadzieję , że uzbiera się spora grupa chętnych
Sympatycy Kubo Opublikowano 15 Września 2005 Sympatycy Opublikowano 15 Września 2005 Witam, ja od razu niestety mogę powiedzieć, że niedojade... mimo to BARDZO podoba Mi się Wasz pomysł i my?lę, ze Ricardo tym bardziej będzie wzruszony Waszymi posunięciami... Sam bym na to nie wpadł przyznam szczerze, st?d podziwiam podjęcie decyzji... Udanego dotarcia do celu życzę Wszystkim, którzy będa brali udział w przedsięwzięciu i GORˇCO pozdrawiam Rysia...Kubo
Gość majon Opublikowano 15 Września 2005 Opublikowano 15 Września 2005 Witajcie 18.09.Niedziela! Tak jak napisał Mariusz spotykamy sie w Sławatyczach na Orlenie o 13stej a kto moze nawet wczesniej. sam program jest skromny: Jedzimy po Rysia zabieramy naszego przyjaciela na krotka wycieczke po okolicy a pozniej na pieczenie kielbasek i innych pysznosci ktore oczywiscie musimy ze soba zabrac!!! Po ognisku lub grilu wracamy do domciu. Jezeli ktos chce nocowac jest oczywiscie taka mozliwosc w Slawatyczach (schronisko 8zl od osoby... Spiworki.)to jakby nas noc zastala. Jezeli ktos potrzebuje jakies exstrasy jest gospodarstwo agro z noclegiem i atrakcjami .Cena z tego co pamietam ok 20zl za dobe.Mozna tam zjesc cos cieplego. Dziekuje z gory tym ktorzy pomoga nam sie spotkac z Rysiem. Joziu tu uklon dla Ciebie jestem zaszczycony tym ze udostepnisz nam to przecudowne miejsce nad Bugiem. Serdecznie zapraszam w imieniu Rysia majon
Gość majon Opublikowano 15 Września 2005 Opublikowano 15 Września 2005 Przed sekunda rozmawialem z Ricardem ,Rysiu bardzo na Was liczy ma nadziej ze Go odwiedzicie.Rozumiem ze to wyskoczylo nagle ze moze macie inne sprawy ale mysle ze warto sie zmobilizowac i zrobic sobie niedzielna wycieczke do Sławatycz ps.Spac tez jest gdzie.Mozna juz nawet w sobote sie pojawic pozdro majon
Gość Cappo Opublikowano 15 Września 2005 Opublikowano 15 Września 2005 Przykro mi ale odległo?ć dla mnie jest nieosi?galna na jeden dzień (ponad 500km). Mam nadzieję, że spotkanie się powiedzie i Rysia spotkam na kolejnych zlotach. Trzymam kciuki
Gość scottie Opublikowano 15 Września 2005 Opublikowano 15 Września 2005 Ja też niestety nie dam rady... ale pozdrówcie go od nas wszystkich
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 15 Września 2005 Autor Administrator Opublikowano 15 Września 2005 Więc tak... Wawa spotyka się na stacji Orlen (dawny Agip) na rozwidleniu LUBLIN> SIEDLCE w Starej Miło?nie na przeciwko Mc. Donalda i stacji BP o godzinie 10. 30. Czekamy tam na wszystkich do ok. max 11- stej i wszyscy zatankowani ruszamy w kierunku: Mińsk Mazowiecki, Kałuszyn, Siedlce, Biała Podlaska a póĽniej w prawo na Dubów, Łomazy, Rossosz a Wisznicach w lewo na Sławatycze. Mam wielk? nadzieje, że nie tylko Warszawa dojedzie do Sławatycz... w końcu nie jest to zwykła przejażdżka a wyjazd w szczytnym celu... nie zapominajcie o tym. Kto czuje potrzebe żeby jechać z nami do Ricarda niech czuje się także serdecznie zaproszony na ten wyjazd.
Gość Iro Opublikowano 16 Września 2005 Opublikowano 16 Września 2005 Witajcie! Napisżę krótko - będę!!! Do zobaczenia u Rysia. Iro
Pleban Opublikowano 16 Września 2005 Opublikowano 16 Września 2005 Na S3M niestety raczej liczyć nie możecie. Odległo?ć i sprzęty s? dla nas barier?. Zapewniamy jednak, że będziemy z Wami sercami. Przekażcie Ry?kowi pozdrowienia znad morza.
Gość madzia Opublikowano 16 Września 2005 Opublikowano 16 Września 2005 Niesty Poznan nie dojedzie odległosc przeszło 500km robi swoje Ale bedziemy z Wami sercem Pozdrowienia dla Ricardo od CITYRAIDER
Sympatycy pawel883 Opublikowano 16 Września 2005 Sympatycy Opublikowano 16 Września 2005 Iro przekaz pozdrowienia ze ?l?ska ps.jestem na robocie wyjazdowej pozdrawiam pawel883
Administrator Artix Opublikowano 16 Września 2005 Administrator Opublikowano 16 Września 2005 No coz wlasnie sie dowiedzialem o tym pomysle i idea jest szczytna wiec wstane z rana i pojade. Pozdrawiam
Gość majon Opublikowano 17 Września 2005 Opublikowano 17 Września 2005 Ciesze sie ze bedzie pare osob napewno przekazemy pozdrowienia Rysiowi, nawet Mu wydrukuje wszystkie posty. Wiem ze bedzie Ryszard z Lublina i Grzes na helixie wiec Helixow bedzie sila co Rysia napewno ucieszy. pozdro majon
RobB. Opublikowano 17 Września 2005 Opublikowano 17 Września 2005 katamaranem, ale będę. Do zobaczenia w Sławatyczach RobB.
ciochin Opublikowano 17 Września 2005 Opublikowano 17 Września 2005 Hej, Niestety mi nie uda się pojechać jutro do Ricarda . Po ostatnim czwartkowym spotkaniu Kasi mi się rozchorowała i leży w łóżku . Pozdrówcie Rysia od nas niech wraca jak najprędzej do zdrowia. Pozdrawiam ciochin
Gość shrek Opublikowano 17 Września 2005 Opublikowano 17 Września 2005 WITAM SHREK I FIONA RUSZAJˇ Z WAMI!!! DO ZOBACZENIA NA "ORLENIE"!!! CEL SZCZYTNY POGODA NIE GRA ROLI, NAPEWNO BĘDZIE OK!
szuwarek Opublikowano 17 Września 2005 Opublikowano 17 Września 2005 Miejsce i czas zbiórki zany, moja opbecno?ć pewna na 100%, dozobaczenia.
Misiek_500V Opublikowano 17 Września 2005 Opublikowano 17 Września 2005 niestety mnie tez nie bedzie ze wzgledu na odleglosc, ktora na 50 ccm bywa dla niektorych zabojcza, wiec prosze ode mnie goraco pozdrowic Ricarda
RYSZARD Opublikowano 18 Września 2005 Opublikowano 18 Września 2005 Byłem ...... Rysiowi życzę dużo siły. Rodzina Ricarda serdecznie nas przywitała. Dziękuję.
Gość shrek Opublikowano 18 Września 2005 Opublikowano 18 Września 2005 WŁA|NIE DOTARLI|MY DO DOMU, BYŁO NAM NIEZMIERNIE MIŁO POZNAĆ CAŁˇ WSPANIAŁˇ RODZINKĘ RYSIA (BO RYSIA MIELI|MY OKAZJĘ POZNAĆ W FIRLEJU). DZIĘKUJEMY RÓWNIEŻ ZA WSPANIAŁˇ GO|CINĘ, MINI PARADĘ PO OKOLICZNYCH WIOSKACH I WSPANIAŁE MIEJSCE DO SPOTKANIA SIĘ. JESZCZE RAZ DZIĘKUJEMY. TRZYMAJ SIĘ RYSIU, DLA CIEBIE I TWOJEJ RODZINKI ŻYCZYMY WYTRWAŁO|CI. SHREK I FIONA
szuwarek Opublikowano 18 Września 2005 Opublikowano 18 Września 2005 Rysiu dziękuję ci za goscinę i ciepłe powitanie wraz z zał? Rodzin?. Twoje szczere proste słowa zapamiętam nazawsze, będ? mi przypominać jak cenne jest życie, oraz przyjaĽń osób bliskich. My?lami jetem z Tob?. Dozobaczenia.
Rekomendowane odpowiedzi