Gość jj23 Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 zbulwersował mnie ostatnio aż się spieniłem ale po ochłodzeniu informuję,że ten gamoń twierdzi ,że skuterzysta na burgu ma klozetowo-kiblow? pozycję i na moto wygl?da się lepiej.Może wyżej wytapicerowane siodło pomogłoby w podwyższeniu pozycji zeby mieć lepsz? prezencję ?
Klubowicze bilety Opublikowano 30 Maja 2009 Klubowicze Opublikowano 30 Maja 2009 A napisz co? więcej bo chyba twój tekst jest wyrwany z kontekstu!!
slaw Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 W zasadzie ma rację, ale ostatnio widziałem jakie? plastikowe ?cigacze na których go?ć za kierownic? wygl?da jakby usiłował się polizać po jajkach - nogi szeroko, łokcie pomiędzy kolanami, pozycja skulona. Ja bym się nie zamienił. Co kto lubi.
kfcent Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 ale o co chodzi? !OK pozycja "kibelkowa" napewno nie na burgmanie 400...no chyba że masz ponad 2m !OKK Czy tylko z tego powodu że kto? cię zirytował masz zamiar oddać siodło do tapicera? !yawn Też spotkalem się ze stwierdzeniem że skuter to nie moto dla prawdziwych facetów, bo prawdziwy facet na moto dopiero czuje że ma co? międzynogami...hehe...ja i na skuterze czuje,a sprzęt nie służy mi do leczenia kompleksów, a dostarczania frajdy !w00t
slaw Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 Eee, wprawdzie każdy facet lubi czuć, że ma co? mocnego między nogami, ale prawdziwy facet czuje to cały czas !yawn i nie potrzebuje do tego motocykla. Po tym się ich poznaje.
Gość brachu Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 Rzeczywi?cie gamoń !yawn Ale w?tek zupełnie niepotrzebny. Każdy jeĽdzi tym co ma, na co go stać, co mu pasuje ...i takich argumentów można użyć znacznie więcej.
Pollacco Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 A mi sie bardziej Burgman podoba jak go widze zaparkowanego. I wtedy malo ktory motocykl wyglada tak dobrze:) No chyba ze BMW r1200 gs Adventure w pelnym rysztunku:) tylko bez tankbagow bo wg.mnie lekko szpeca sylwetke. A poza tym zauwazylem ze czasami zdjecia reklamowe nie oddaja rzeczywistej sylwetki motocykla. Np. jak zobaczylem Ducati Moster w malowaniu Tricolore na zdjeciu to sie malo nie zes... jak w rzeczywistosci to juz zdecydowanie mniej mnie przekonal. A wyglad cyklisty, to jak ma sie samare, to sie tego nie ukryje ani na Burgu ani na Customie (to ja juz wole na Burgu:)!yawn:) pozdr.Pollacco
Sympatycy szorstki Opublikowano 30 Maja 2009 Sympatycy Opublikowano 30 Maja 2009 A wyglad cyklisty, to jak ma sie samare, to sie tego nie ukryje ani na Burgu ani na Customie (to ja juz wole na Burgu:)!OK:)pozdr.Pollacco Samara na szlifierce, raczej wymusza pozycję "kibelkow?", no chyba że "rozleje" się po bokach baku... !OK !OKK Omawiana przez nas "pozycja", ma jednak niezaprzeczalne zalety w stosunku do pozycji odmiennej (szlifierkowo/sportowej). Kręgosłup, to sprawa bardzo, ale to bardzo niedoceniana w tzw. małoletnim wieku. !w00t @Slaw, Sławek - !yawn pzdr
Tony Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 jak by robili maxi z tak? pojemno?ci? i z tak? moc? co ?cigacze to na pewno zmienili by zdanie (ale po co?)
Wookash Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 No chyba ze BMW r1200 gs Adventure w pelnym rysztunku:) tylko bez tankbagow bo wg.mnie lekko szpeca sylwetke. (...) Np. jak zobaczylem Ducati Moster w malowaniu Tricolore na zdjeciu to sie malo nie zes... pozdr.Pollacco No to widzę, że mamy podobnie !yawn do tego zestawu jeszcze Vespa do rocznika ~80 i garaż przez duże G !w00t
dr.big Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 zbulwersował mnie ostatnio aż się spieniłem ale po ochłodzeniu informuję,że ten gamoń twierdzi ,że skuterzysta na burgu ma klozetowo-kiblow? pozycję i na moto wygl?da się lepiej.Może wyżej wytapicerowane siodło pomogłoby w podwyższeniu pozycji zeby mieć lepsz? prezencję ? Nie ma co dyskutowac czy myslec nad sprawa, po prostu szkoda czasu na takich ludzi !yawn ...
Klubowicze Roni Opublikowano 31 Maja 2009 Klubowicze Opublikowano 31 Maja 2009 ja z reguły na takie zaczepki odpowiadam OCPSM (czytaj ocepesem ) co szybko zbija z tropu pytaj?cego, chc?c się dowiedzieć co to znaczy . dla nie znaj?cych tłumaczę na nasze Olewam Ciepłym Pulsuj?cym Strumieniem Moczu !yawn i spokojnie odjeżdżam. naprawdę działa.
Klubowicze Jordan Opublikowano 31 Maja 2009 Klubowicze Opublikowano 31 Maja 2009 Dobrze że ten na przecinaku nie wygl?da jak by siedział na kiblu. u nas to przynajmniej siedzisz bez zaparć a na przecinakach przynajmniej jak by kret miał za mał? dziurke i się musi zaprzeć o kierownice. !tut !tut nie ma co się stresować, s? gusta i gu?ciki a kto? jak ma za mało w spodniach i podnosi swoje ego w postaci moto 750-1400ccm no to co? jest z nim nie tak !scooter !happybth !scooter !tut
BurczybasS Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 To naprawde jaki? kompleks chyba. Co ciekawe max maniacy nie zastanawiaja się nad takimi rzeczami raczej a ci?nienio ?ciganci i owszem. W dalek? trase chyba jednak bardziej wole BKPK... ( Bardzo Komfortowa Pozycja Kiblowa ) Pozdrowionka!
misioooo Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 Cóż... My jeĽdzimy użytkowo i rekreacyjnie. Zwracamy uwagę na pozycję, czy wygodnie, nogi można rozprostować, plecy nie bol?, tyłek nie drętwieje etc. Niektórzy patrz? na "liter lub więcej" i tylko to dla nich się liczy oraz czy da radę do setki w 5.5, bo przecież 6s "to nie jeĽdzi" ;-) Kto zatem jest kierowc?, a kto wygłupia się? Chyba każdy wnioski zna...
Abach Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 (...) nogi można rozprostować, plecy nie bol?, tyłek nie drętwieje etc.... Sk?d masz takie informacje? O jakim przebiegu dziennym piszesz? Podczas jazdy na którym skuterze możesz wyprostować nogi?
Klubowicze robson Opublikowano 31 Maja 2009 Klubowicze Opublikowano 31 Maja 2009 (...) nogi można rozprostować, plecy nie bol?, tyłek nie drętwieje etc.... Sk?d masz takie informacje? O jakim przebiegu dziennym piszesz? Podczas jazdy na którym skuterze możesz wyprostować nogi? Adam - no chyba na Twoim nogi rozprostować można ? a może nie , bo to przecież Made In China na Majesty przy moim wzro?cie tak do końca nie można, chyba pora zmienić sprzęta na taki , na którym można !w00t P.S. Zamienię Majesty 400 na SW 400 - łeb w łeb bez dopłat , lub sprzedam - cena wygórowana
melmacie Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 Zeby troche bardziej bylo produktywne to mozna by jakas formulke na wygodna pozycje ustalic. Jasne ze nalepiej usiasc na kazdym skuterze i ocenic. Okazja najlepsza to wszelkiego rodzaju spotkania i zloty. Skoro rower dobiera sie do zawodnika i mozna opisac jak, to moze tez da sie ze skuterem. W autkach duzo mozna poustawiac pod wzrost. Pozycja ...nazwa tak jak w opisie ma negatywny wydzwiek. Mysle ze poza wrazeniami subiektywnymi sa jednak kwiestie wymiarow. W skuterach, a wlasciwie w ich wiekszosci nie ustawia sie wysokosci kierownicy ani tym bardziej siedzenia i trzeba sobie dobrac odpowiedni pojazd. Producent napewno wybiera jakis kompromis, aby adresowac pojazd do najwiekszej ilosci ludzi a danym rynku. Nie orientuje sie czy istnieja takie porownania, ale mozna sprobowac ustalic kryteria. Slyszalem tylko wypowiedzi; mieszcze sie albo nie na danym skuterze. Pozdrowionka
Rekomendowane odpowiedzi