BurczybasS Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Jechałem z narzeczon? do lekarza, wjeżdzałem na pas skrętu w lewo, kiedy niespodziewanie z pasu obok wyskoczył samochód... po?lizg przegniego koła i leżymy na boku. Szcze?cie że narzeczona przytrzymała mi głowę ręk? żebym w brierke nie siorpnoł. Ok szlif plastików no ale nic jedziemy dalej. Po lekarzu odwiozłem j? do pracy i żeby się odstresować długa na wycieczke. Jakie? 20 km od Wawy kapsuum i po pasku. Na szcze?cie udalo mi się ?ci?gn?ć znajomego, niestety lina elastyczna = porysowany przedni błotnik od klamry. Kupiłem pasek, transport do serwisu i czekamy, ?ruba się zapiekła na wale i nie mog? odręcić, po kolejnych 2 dniach zepsuł się im kompresor... No nic pracy sporo więc pożyczyłem od brata skuter 50 ccm. Następnego dnia w drodze do pracy kabumm - wystrzelił wentyl z tylnego koła... Lerson opona - wulkanizacja. Termin odbioru burgmana... kompresor naprawiony,za chiny nie da się odkręcić ?ruby. Vampir z forum polecił mi klucz elektryczny. Kupiłem pojechałem do serwisu, poszło za pierwszym razem. Nawet ode mnie klucz odkupili tak się zdziwili. Ale niestety okazało się że tarcza do wymiany bo pogięta... nie wiem może w krawężnik przywaliło przy tej wywrotce i 2 tyg czekania na dostawe z larsona. A już miałem pojeĽdzić... W drodze powrotnej do domu pękł mi pasek napędowy w skuterze brata.... Ech... Odnośnik do komentarza
ptaku_1 Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Normalnie apokalipsa jakas, moje kondolencje. Idz odczynic jakis urok moze pomoze, bo tyle na raz pacha to juz lekka masakra. Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 30 Maja 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Jak będziemy organizowali konkurs na pechowca roku to nominację masz już zapewnion? A tak poważnie to może przeczekaj czarn? serie... "jutro" pewnie będzie lepiej !w00t Odnośnik do komentarza
Sacetti Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Głeboki oddech, wyluzuj się na kilka dni, urlopik jaki? czy co? A poważniej, limit pecha chyba wyczerpałe?, więc głowa do góry !w00t Pozdro Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Jechałem z narzeczon? do lekarza(...) I jaki z tego wniosek !w00t ...? Odnośnik do komentarza
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 30 Maja 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Ło matko!!! Wyrazy współczucia.Teraz to już musi być tylko lepiej !w00t Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Witam !tut . Chłopaku ale masz pecha . Wydaje mi się że szamani oczekuj? jakiego? datku !w00t . Po takim temacie to pech będzie Cię omijał i kilometry . Powodzenia !tut . Odnośnik do komentarza
Gość jj23 Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Wola boska i skrzypce. Odnośnik do komentarza
DIAMANDA2002 Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 ŁO ! A my?lałem ze ja mam tylko takiego pecha do napraw i innych takich......... Nie wsiadaj parę dni, poczekaj.... PZDR, !w00t Odnośnik do komentarza
Wookash Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Aleee aleeee aleee klucz sprzedale? !w00t Odnośnik do komentarza
kfcent Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 tak to bywa w szarej skuterowej rzeczywisyto?ci...nie zawsze jest przed nami ,iealny asfalt w ciepły letni dzień, piękne widoki i szerokie suche bez odrobinki piasku winke !tut ...z takimi problemami musimy potrafić się zmierzyć w codziennej ekploatacji naszych maszy....a to pasek,a to gume,a to uchwycik,a to co?....dbaj?ć pieszcz?c i huhaj?ć na swojego maxi i tak zawsze się co? przytrafi !tut heheh...ale natężenie twoich zdarzeń naprawde można nazwać mega pechem! !w00t ale pamietaj że w naturze panuje równowaga oczekuj dobrego... powodzenia Odnośnik do komentarza
Więcek Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. Po naprawiasz wszystko, odpoczniesz parę dni i za miesi?c zapomnisz o wszystkim i będziesz dalej ?migał spokojnie !OK Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 30 Maja 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Teraz musi być lepiej, masz pecha aż mnie zatkało Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 30 Maja 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Brzmi to jak horror skuterowy, ale też mi się wydaję że już wyczerpałe? limit złego - sezon jeszcze długi teraz tylko miłe wspomnienia. Odnośnik do komentarza
Klubowicze Ravenka Opublikowano 30 Maja 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Kolego masz strasznego pecha! Tyle przygód na raz. Hmm, a sprawdzale? test ci?żowy? Odpraw jakie? egzorcyzmy, to może pech przejdzie. !OK Powodzenia życzę. Pozdr Rav Odnośnik do komentarza
Bob Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Limit pecha wyczerpany na pare sezonow Zycze zdrowia i BEZWYPADKOWEJ jazdy Odnośnik do komentarza
Gość Michał Kupczyk Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Przy takim pechu to az boje sie zapyac co powiedzial lekarz.... :-D -- Michal Odnośnik do komentarza
Gość brachu Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 BurczybasS, gdyby w jaki? okoliczno?ciach miałbym Ci pożyczyć skuter, nie obraĽ się, ale tego nie zrobię !yawn A na poważnie współczuję - jaka? zła passa... Odnośnik do komentarza
Tony Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 na Twoim miejscu to bym sobie totolotka pu?cił-może akurat,limit chyba wyczerpałe? Odnośnik do komentarza
Gość auksencjusz Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 A ja tam my?lę, że przede wszystkim całe szczę?cie, że nic Wam się nie stało przy okazji tego szlifa. A to, że pasek, czy tarcza, to już drugorzędna sprawa. !w00t A swoj? drog? uważam, że każdy, "bezbolesny" szlif jest jakim? do?wiadczeniem i wpływa na bezpieczniejsz? jazdę w przyszło?ci nawet, a może szczególnie, je?li nie był to szlif z naszej winy. Oczywi?cie przekazuję również wyrazy współczucia, no bo trochę tych nieprzyjemnych sytuacji się skumulowało. W każdym razie don't worry and take it easy. !yawn Odnośnik do komentarza
BurczybasS Opublikowano 31 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Dzięki panowie za miłe słowa, mam nadzieje że to już koniec, bo 6 czerwca mam ?lub... !happybth Ale chyba poważnie pomy?le nad jakim? szamanem, albo co? w tym stylu. !scooter Odnośnik do komentarza
Administrator Artix Opublikowano 31 Maja 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Ja mam tylko prosbe, nie dotykaj mojego skutera !scooter a tak serio to pusc moze totka powinienes wygrac bo suma pecha i szczescia musi zgadzac i musi byc rownowaga w przyrodzie !happybth Odnośnik do komentarza
BurczybasS Opublikowano 31 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Może faktycznie zagram... To by się 650 now? kupiło... Chociaż pewnie bym trafił na felerny egzemplarz !scooter Odnośnik do komentarza
melmacie Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Wszystko OK. Spisz dokladnie ze szczegolami i odloz. Jak cos to bedzie na artykol do gazety albo ksiazke !w00t . Tylko juz nie probuj wiecej... Odnośnik do komentarza
KAZI Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Co? jest nie tak - sprawdĽ koniecznie sk?d ten pech - albo przestań jeĽdzić TYM skutem albo się nie żeńz Tˇ kobiet? !w00t A na poważnie życzę wszystkiego najlepszego i powodzenia. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi