GRinKU Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Witajcie. Zlot już całkiem niedługo więc wartoby pomy?leć nad wyjazdem. My?lę że całkiem miło i przyjemnie (pomijaj?c już fakt wsparcia moralnego i ewentualnie technicznego) byłoby wybrać się razem większ? ekip? z naszych okolic. Co s?dzicie na ten temat? P.S. Palec pod budkę.... Odnośnik do komentarza
Klubowicze Roni Opublikowano 28 Maja 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 grinku co sie z tob? działo ? kompletna cisza od rozpoczęcia sezonu ale do rzeczy ja z dżekiem ruszamy w czwartek ramo i to przez łódĽ ( a2 ale tylko do konina ) . możemy sie gdzie? stykn?ć Odnośnik do komentarza
Misiek_500V Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Nie wiem kiedy jeszcze będziemy jechać, ale póki co planujemy wyjazd w sobotę wcze?nie rano. Jak się uda wszystkie plany pozałatwiać, to może jako? w pi?tek się wyjedzie, ale i tak wszystko wyjdzie w praniu Odnośnik do komentarza
Administrator Artix Opublikowano 28 Maja 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Jak by ktos jechal w piatek to gnam autostrada chetnie pociagne z kims po ustawce na jakims MOPie Odnośnik do komentarza
GRinKU Opublikowano 29 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 ...ja z dżekiem ruszamy w czwartek ramo i to przez łódĽ ( a2 ale tylko do konina ) .możemy sie gdzie? stykn?ć My z padiq także raczej bierzemy pod uwage wyjazd w czwartek rano. Co do trasy nie upieram się. Jak to wy?piewała Formacja Niezywych Schabuff: "...cel nieważny był, bo w biegu tkwiło sedno..." Odnośnik do komentarza
GRinKU Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Od?wierzam temat !tut !tut Ja z moj? ładniejsz? połówk? jedziemy w czwartek rano - godzina do uzgodnienia. Z tego co widzę to na chwilę obecn? w przemiłym towarzystwie Roniego i Dżeka Je?li kto? jeszcze ma chęć przył?czyć się to zapraszam. Sczegóły tzn. godzinę wyjazdu ustalimy w ?rodę . Odnośnik do komentarza
Misiek_500V Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 My ze staruszkiem planujemy wylot w pi?tek rano/południe. Jakby kto? chciał towarzystwa, to zapraszam Z zastrzeżeniem: W miarę możliwo?ci chcemy w Poznaniu jeden sklep odwiedzić Odnośnik do komentarza
Gość deleted1 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Niom, ja też będę jechać w czwartek ale raczej koło południa. Też chciałam do Konina polecieć autostrad? a potem stara trasa na poznań albo jeszcze sobie jako? życie udziwnić- zależy od pogody. Ze względu na stres rodzicielski szukam towarzystwa... Jest kto? chętny? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Klubowicze Roni Opublikowano 10 Czerwca 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 grinku co my?lisz by ciebie zgarn?ć ok 11.00 ? plan jest taki , że prawdopodobnie wyjedziemy o 10 , o 11 ty się podpinasz i dalej na zachód. powinno byc dobrze. Odnośnik do komentarza
GRinKU Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Mnie pasuje. Zachaczycie po mnie na Pietrynę (jest po drodze) czy umawiamy się gdzie? indziej? Mam też smutn? wiadomo?ć. Moja ładniejsza połówka na wyjazd zafundowała sobie zapalenie oskrzeli i prawdopodobnie wiatrówkę od córy Jest straszna lipa, bo wiem jak bardzo chciała jechać W zwi?zku z tym najprawdopodobniej będę jechał sam.... Odnośnik do komentarza
Klubowicze Roni Opublikowano 10 Czerwca 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 uuuuuu... niedobrze ! może się uda wykurować do jutra ? my?lę co by nie bałamucić czasu stykniemy się gdzie? w łodzi, jak będziemy w tuszynie wykonam do ciebie tel i ustalimy wszystko co i jak. o 10.00 wyjeżdżamy z chaty. Odnośnik do komentarza
Misiek_500V Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Grinku seks podobno na wszystko pomaga, więc nie siedĽ na forum, tylko bierz się do roboty chłopie Odnośnik do komentarza
GRinKU Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Ha, ha,ha.... dobre Przypomina mi się w tym momencie dowcip jak francuza w Anglii s?dzili za nekrofilię. Po odczytaniu aktu oskarżenia s?d pyta podejrzanego co ma na swoje usprawiedliwienie? Francuz na to: Ależ wysoki s?dzie, my?lałem że jest Angielk?! Tak to by mniej więcej wygl?dało.... !scooter Odnośnik do komentarza
Misiek_500V Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Ehhh Grinku... Ja mówię "do roboty" a ty swoje Edit BTW skoro nie wyszedł wspólny wyjazd, to co s?dzicie o wspólnym powrocie?? !scooter Odnośnik do komentarza
GRinKU Opublikowano 11 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Czemu nie? My?lę że to dobry pomysł !OKK P.S. Zobaczymy jakie skutki przyniesie terapia Odnośnik do komentarza
Klubowicze Roni Opublikowano 11 Czerwca 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 to zaczynam odliczać btw już przestałem , a szkoda !OKK Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi