Pollacco Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Jak w temacie wielka prosba do wszystkich warszawskich Burgmaniakow co maja godzine czasu w ta sobote czyli 30.05.. Kolega iQ (ktory do tej pory pomykal na habanie ale kupil sobie juz burgmana 650, tylko jeszcze nie odebral prawka wiec nie jezdzi) - BIERZE SLUB! I UWAGA - JEDZIE DO SLUBU SKUTEREM (rzeczona habana) Plan jest taki - spotykamy sie na Placu Wilsona o 13 w sobote, iQ bierze na skuta narzeczona (ktora mieszka w okolicy) i z nasza eskorta razem jedziemy do urzedu stanu cywilnego na Kondratowicza (Targowek) slub jest o 14. - musi tam byc 15 minut wczesniej. Chcialem tylko nadmienic (bo go jeszcze nie znacie) ze jest to zajefajny kolo, znam go od wielu lat i recze za niego:), moze wpadnie dzis na Burgmanie wiec moze sie stykniemy wczesniej:) Mysle ze takie przywitanie w naszym gronie bedzie dla niego wielkim przezyciem !!!!! Licze na Wasza pomoc w tym wzgledzie, czasami fajnie jest sobie potrabic:);) pozdro.Pollacco Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Bardzo fajna sprawa... ale ja niestety ten dzień w pracy muszę spędzić. Odnośnik do komentarza
szaman Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Na 99% przyjade Odnośnik do komentarza
Gość amplik Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 qrde- prognozy mówi?, że w sobotę ma padać. gdyby jednak było zno?nie to postaram się podjechać - gdzie dokładnie na tym Wilsonie ma być spot ? Odnośnik do komentarza
piecuch4 Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 pu?ciłem temat na forum Habaniarzy i mam nadzieje nie zawiod? , ja niestety pracuje więc nie zawitam Odnośnik do komentarza
Klubowicze krzytro Opublikowano 28 Maja 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Ja niestety pracuję Odnośnik do komentarza
medipos Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Witam, gdzie zbiórka na pł wilsona ?? Odnośnik do komentarza
Pollacco Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 No nie wiem, moze kolo Bliklego.... naradzimy sie dzis na spocie w route 66, pozdr.Pollacco wielkie dzieki Odnośnik do komentarza
piecuch4 Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 ustalone co? bo ja prawdopodobnie się pojawię ? Odnośnik do komentarza
Pollacca Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 z tego co wiem 13.15 pod kinem wisla, na placu wilsona:) Odnośnik do komentarza
piecuch4 Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 ok dzięki polacca ważne że na placu i po 13 więc będę ! Odnośnik do komentarza
sebulba1971 Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Fajna sprawa !w00t doł?czam się z chęci? a wiem że i Pindzia też ma być . Odnośnik do komentarza
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 30 Maja 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Jak się wyrobie to chętnie przyjade Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 30 Maja 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Jadę !w00t Byłem, jechałem. Udało się bez deszczu do USC. Powrót niestety w ulewie. iQ wszystkiego dobrego Odnośnik do komentarza
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 30 Maja 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Faktycznie pogoda nie dopisała ale co tam-było fajnie Eskorta do USC moim zdaniem pierwsza klasa !w00t iQ wszystkiego najlepszego!!! Odnośnik do komentarza
Pollacco Opublikowano 30 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Jeszcze raz dzieki serdeczne ze byliscie:) Kto ma chec to zapraszam do skladu butelek dzis wieczorem:) Mysle ze bedzie iQ milo ze przyjdziemy:) pozdr.pollacco Odnośnik do komentarza
Wookash Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Jakby iQ poratował fotami w wolnej chwili... (nie teraz, bo o 1wszej może być nieco zajęty !w00t ) zwłasza z odjazdu !yawn to byłbym wdzięczny !OKK Odnośnik do komentarza
piecuch4 Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 dobra dobra !w00t z odjazdu powinno się czytać *palenie laczka * !OKK przyznaje i winszuje efektownego !yawn Odnośnik do komentarza
iQ! Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Witam, dopiero teraz piszę, bo powoli dochodzę do siebie:) Chcemy Wam razem z moj? żon? podziękować za mistrzowsk? eskortę. Była to dla nas na prawdę mega niespodzianka i bardzo miłe powitanie w?ród maximaniaków. Czego? takiego jeszcze nigdy nie widziałem. !scooter !tut !happybth !tut !scooter !tut dzięki również za życzenia i wielkie dzięki dla pomysłodawców całego wydarzenia - Państwa Pollacców Jak tylko będę miał przebrane wszystkie zdjęcia, to wrzuce na jaki? serwer i umieszcze w tym w?tku link. Już się nie mogę doczekać kat. A i jazdy z Wami pozdro państwo Q Odnośnik do komentarza
sebulba1971 Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 O tak zacna eskorta !scooter , fajnie było z Wami jechać !happybth , Wookash zadyma super , a jak twoje laczki !scooter !tut !tut iQ wszystkiego najlepszego dla małżonki i dla Ciebie . Powodzenia na nowej drodze życia . !tut Odnośnik do komentarza
Wookash Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 iQ, ja wiem, że szanowna małżonka pewnie znalazła Ci zajęcie ...ale w przerwie między obieraniem ziemniaków a zmywaniem możesz wrzucić fotki A tak na poważnie to chociaż kiiilka załatw Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi