Pollacca Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 czesc! jesli ktos z Was ma czas/ochote to serdecznie zapraszamy na koncert Pollacco ktory odbedzie sie w bardzo fajnej knajpce na swiezym powietrzu - " Przystanek Tarchomin" (nad samym walem, przy ul. Sprawnej, tarchomin, niedaleko petli Nowordwory) dnia 14 czerwca (niedziela) o godzinie 16.30 Wjazd free, Zapraszamy serdecznie! Mamy nadzieje ze spotkamy sie w naprawde sporym gronie;) Pozdrawiamy serdecznie! aha, i nie bedzie na pewno zanej obsuwy z rozpoczeciem koncertu, punktualnie 16.30 start! !happybth) Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 25 Maja 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Nie wiem jak reszta ale ja będę się turlał z Burgmanii w amoku po 3 dniowej imprezie !happybth Jak dam radę się doczłapać to może wpadnę !happybth Odnośnik do komentarza
Wookash Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Z mił? chęci? podjadę- o ile nic poważnego nie stanie na przeszkodzie. Już sobie wyobrażam pierwsz? woln? niedziele od 2 mcy !happybth Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 26 Maja 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Gosia... a co to TERACHOMIN? !happybth Dobrze Orzech prawi... trudno wyczuć o której zjedziemy z RogoĽna ale je?li dam radę to napewno się pojawia. Dzięki za info !happybth PS. Tytuł poprawiony. Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 uuu, nie fajny termin !happybth Ja pewno po Burgmanii + parę osób ?migniemy gdzie? dalej w Polskę z RogoĽna (2 tygodnie urlopu to trzeba jako? wykorzystać). Ale przecierz to nie ostatni koncert !happybth PS. wczoraj byłem w tej knajpce (zainspirowany klipem !happybth ) i powiem że miejscówka naprawdę przeurocza !happybth Odnośnik do komentarza
Administrator Artix Opublikowano 26 Maja 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 No i tu obsuwa z rozpoczeciem byla by wskazana !OKK ale postaramy sie przyjechac prosto ze zlotu Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 (...)ale postaramy sie przyjechac prosto ze zlotu No to jak mowisz, ze sie postaramy . W koncu nie jest to daleko z Rogozna !OKK ... Co prawda calkiem przeciwny kierunek, ale w koncu niedaleko . Odnośnik do komentarza
Gość tomwwa Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 A jaka muzyczkę gra Polacco? Czy moge zabrać mamę??? !OKK Odnośnik do komentarza
Administrator Artix Opublikowano 26 Maja 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 No powiedzialbym ze jest to wielowarstwowy typ muzyki Crossover z elementami Noise Core, Doo Woop chwilowo przechodzacy w Grind Core , zeby po chwili wrocic do Jamaica ska, choc mozna zauwazyc elementy Gabba czy Gore Grind. To tak streszczajac typ muzyki !OKK choc pewnie Pollacco jeszcze by cos dodal Odnośnik do komentarza
Gość tomwwa Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 No powiedzialbym ze jest to wielowarstwowy typ muzyki Crossover z elementami Noise Core, Doo Woop chwilowo przechodzacy w Grind Core , zeby po chwili wrocic do Jamaica ska, choc mozna zauwazyc elementy Gabba czy Gore Grind. To tak streszczajac typ muzyki !OKK choc pewnie Pollacco jeszcze by cos dodal Pozostaje zywić nadzieję ,ze muzyka Polacco jest bardziej strawna niz jej semantyczny opis:)) Odnośnik do komentarza
iQ! Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 zdecydowanie strawna "dub, rege, hip-hop, warszawski folk forma czysta" Na pewno znasz hicior "otwieram browar, ja i moj towar" czy jakos tak Odnośnik do komentarza
Macek Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Jesli tylko zdazymy po Burgmanii, to tez sie piszemy z Ysabel !w00t Odnośnik do komentarza
sebulba1971 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Czy może kto? się wybiera w niedzielę na koncert na 2oo ? Odnośnik do komentarza
iQ! Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 ja na 50% Odnośnik do komentarza
bogumilek Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 koncert rewelacja!!! udalo mi sie poznac Pollacco i kilku innych burgmaniakow, pozdrawiam! Sidney, Helenka jeszcze raz dziekuje za podpisanie plyty! Odnośnik do komentarza
Administrator Artix Opublikowano 14 Czerwca 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 No chcialem byc, ale cos mi wybuchlo Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 A nam udało się doczłapać na chwilkę z trasy Marynarz, Vex, Grzegorz76. ps. dzięki Jarek za pozdrówka ze sceny jakie poleciały w naszym kierunku, było to bardzo miłe Fajnie "zaliczyć" 2 koncerty w 2 dni !OK Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi