Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Tylko współczuć, co? przeskrobali?cie, czy co, że tak Wam nie farci ???

Ale zawsze po tym złym, przychodzi to dobre.

Powodzenia dla Waszej rodzinki. Będzie git... !scooter

Opublikowano

Akcja ratownicza dla Kici trwa !scooter no cóż, nie wiem co mój braciszek i tatu? przeskrobali !pomidor ale miejmy nadzieje ze do Krakowa jako? wróc? !sciana

• Sympatycy
Opublikowano

To na 100% niemcy, aż boję się teraz wsiadać na skuter i gdzie? dalej jechać !scooter

Opublikowano

Boję się my?leć co Oni o nas (3miasto) s?dz?.

Pamiętam, że w ubiegłym roku jad?c do Sycowej Huty też mieli problemy !scooter

A może jednak Ty Orzechu masz rację. Dzi? pierwszy raz po powrocie z Niemiec jechałem skuterem do pracy i pierwszy raz nie chciał mi odpalić !pomidor

Opublikowano

Ta jak wcze?niej napisano do Sopotu dotarli?my o godz. 3:50 ale już następnego dnia i oczywi?cie poci?giem po 15 godzinach od wyjazdu z Krakowa. Smokowóz i białe skrzydło Kici s? już w warsztatach tyle że mój w Lublinie(maj? wstepn? diagnozę może CVT cała- mam nadzieję nawalił jeden z czujników w napędzie) a Kici w Gdańsku ( podej?cie szkoda mówić -ale opinie wystawię po poniedziałku-brak mechaników w sobotę) a prawdopodobnie akumulator ma zwarcie (według mojej diagnozy). Zaraz po przyjeżdzie zwiedzili?my z Lechem który zaopiekował się nami i nie tylko nami(kicie sci?gał z trasy busem) żaglowce przycumowane w Gdyńskim porcie. Dalsza relacja z naszego randewu po powrocie do Krakowa (poci?giem).

PS. Bardzo dziękuję Rob.-owi za pomoc w dotarciu do Łodzi. Mareczkowi za opiekę nad Kici? czekaj?cym na pomoc Lecha i Lechowi za busa i cał? opiekę nad nami (mój Kochany Tatu?) oraz wszystkimi którym nie jest nasza dola. Szczególne podziękowania dla LMC Sokół ( Janusza i Jarka).

Opublikowano

Przykro się czyta o awariach sprzętów, grunt, że sobie poradzili?cie i nie odpu?cili?cie wyjazdu. Powodzenia w naprawach.

Wł??nie wróciłem z Openera. To pierwsza trasa mojego Burgiego 400 K1 powyżej 100km. Daje radę na trasie! , wyprzedza gładko, ale pomimo ?witnej kanapy pupa boli. Dzięki Burgiemu udało się omin?ć korek powrotny na Helu i w Łomiankach. Idealny sprzęt na takie wypady.

W zwi?zku z pierwsz? tras? mam pytanie, z jak? prędko?ci? można jeĽdzić w trasie AN 400 K1, czy stale licznikowe 120, a przy wyprzedzaniu i 140, to nie za szybko?

To też mój pierwszy opener a teraz wiem, ze nie ostatni.

Koncerty fajne i pogoda dopisała.

To był udany weekend.

Pozdrawiam,

• Sympatycy
Opublikowano
Akcja ratownicza dla Kici trwa ;) no cóż, nie wiem co mój braciszek i tatu? przeskrobali :o ale miejmy nadzieje ze do Krakowa jako? wróc? :)

Z ostatniej chwili :

-Kici :) już brumka, wymieniony został aku i miejmy nadzieję że to tylko ten szkopuł był. Panowie w serwisie nic innego nie sprawdzili :lol:

-Pilot i opalona Smoczyca do Kraka wracaj? aftem, bo kupienie biletu na poci?g graniczy z cudem/ dwie mega imprezy w 3m/

A tak na marginesie to stwierdzili że już nigdy nie przyjad? nad zatokę, bo zawsze jaki? pech Ich dopada. :)