Skocz do zawartości
Forum Burgmania

NA OPENER SKUTEREM

iQ!

Rekomendowane odpowiedzi

Kto sie wybiera na ten festiwal?

Ja planuje swoja pierwsza trase burgim :) wlasnie do Gdyni.

S? jacy? chętni współtowarzysze podróży z mazowsza i nie tylko?

pozdro

Q

Wiadomo:)

wyjazd w czwartek 2.07 kolo 10 rano z wawy, na 15 bedziemy i do hotelu (trzeba juz rezerwowac) i na koncert pierwszy kolo 19 trzeba sie wbijac.

powrot w poniedzialek 6.07 z rana albo popoludniu:)

Tylko trzeba pomyslec gdzie sie zatrzymac zeby bylo optimum, zamierzasz chlac bro na koncertach? jak tak to w korkach bedziemy stac taksami na teren i z powrotem do hotelu wiekszy hardcore:), jak skutem to luzik, omijamy, parking na trawce i z powrotem tez luzik.

no i trzeba jakis plan wymyslec na jazdy krajoznawcze przed poludniami:), jakies plaze...oo, albo wyczaj jakies bazy w poblizu, moze jakies nury tym razem w zimniejszej wodzie:) zeby sie nie skonczylo na bananie za motorowka:)

sklad taki ze nie mozna tego nie zobaczyc! chyba ze mi jakas zawodowa sytuacja przeszkodzi:(

pozdr.pollacco

Hello Burgmaniacy! Wbijamy sie na Heine????

ja niestety autem, vespa 125 mało turystyczny pojazd ( mało pakowny), spanie jak za starych czasów na polu namiotowym :) jadę dla:

White Lies,Placebo, Kings of Leon,Moby,Faith No More,Koksów, Ting Tings i oczywi?cie klimatu.

ocywi?cie jakiegos hainekena !piwko mozemy na miejscu zrobić.

http://opener.pl/pl/news/news_22052009_pl !piwko

ps. jadę w czwartek rano , wracam w poniedziałek pewnie lub póĽniej !piwko , jak co? służę miejscem na bagaż w aucie.

• Sympatycy

Pozazdro?cić !happybth

Madness bym posłuchał live...

to tremolo przed refrenem (3.21) :)

pzdr

Banan za motorowka nie jest zly, zawsze lepszy niz grajdolek i parawanik:)

Myslalem o namiocie, ale jezeli by mieszkac w hotelu to oczywiscie dojazd skuterem.

Co roku obiecuje sobie ze pojade, ale w tym roku jest tyle mega bandow, ze nie moge sobie odpuscic: Madness, Gossip, moby, basement jaxx, prodigy, faith no more :lol:

• Klubowicze

a ja autem jade ale nie na opener a ogladac jachty http://zagle.miasto.gdynia.pl/pl ; kto z was nie ma jeszcze spania zarezerwowanego niech sie spieszy bo cienko z miejscami przez to że dwie imprezy wielkie w tym samym czasie w Gdyni.

Ja bym najchętniej jak co roku na pole namiotowe, bo jednak to luzik, i piweczko można s?czyć i blisko do legowiska. Skuter nie ułatwia (zbyt często tam jest grz?sko), ale... je?li pojedziemy w parę maszyn to na pewno co? się uda "oficjalnie" wytargować na twardym i blisko jakiej? ochrony bo "tumany pijanej młodzieży" na rakiety wlez? !w00t whist:lol:

• 3 tygodnie później...

z racji małego tunningu vespy ( moc z 10 KM na 22 KM) jadę skutem ,2-go pewnie bedzie jeszcze ktos na vespie ,wiec predkosc podrozna 80-100. Traska przez Zuromin ,Malbork. !scooter

Wlasnie sie dowiedzialem ze jade na opener sluzbowo ( z telewizora) wiec musze byc na miejscu dzien wczesniej (pierwsza emsje mam 2-go po poludniu) . Jade 1-go a wracam 6-go wieczorem albo 7-go rano. Komus pasuja takie daty?

No zapadła decyzja i dzisiaj koło 12:00 będziemy jechali( pilot , Smoczyca i Kicia) w stronę Gdańska. Może uda nam się wpa?ć na jaki? koncert !pomidor bo w planach mamy żaglowce !piwko ,Abacha !scooter no i może skutery wodne. !walkm

No zapadła decyzja i dzisiaj koło 12:00 będziemy jechali.....

Uuuu! To jednak póĽno jedziecie !scooter

Liczyłem na to, że wieczorem poogl?damy razem żaglowce, a jest co.

Będziemy na "phonie"

Uuuu! To jednak póĽno jedziecie !pomidor

Liczyłem na to, że wieczorem poogl?damy razem żaglowce, a jest co.

Będziemy na "phonie"

Lepiej póĽno niż wcale.

I tak dobrze że udało przekonać się Smoczyce. ( rano strasznie tu lało ale jak zobaczyła skuterzystkę w tej ulewie to zmieniła zdanie i mówi że pojedzie).

A co żaglowców to my?lę że jeszcze nie odpłyn? i zd?że je !scooter . Jak co? to przyjedziecie po nas a gdzie to wie Lechu.

• Sympatycy

Pilot, współczuję Tobie i Smoczycy !scooter No cóż, tak bywa, że nasze sprzęty zawodz?. Trzymaj się chłopie i jak najszybciej uporaj się z CVT.

• Sympatycy

Chyba nam Niemcy powykręcali jakie? ?ruby na wyjeĽdzie !pomidor To już druga awaria po Marl !scooter

Pilocie, powodzenia.