Klubowicze bilety Opublikowano 22 Maja 2009 Klubowicze Opublikowano 22 Maja 2009 Pollacco - tak trzymaj dzięki również za link.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 22 Maja 2009 Klubowicze Opublikowano 22 Maja 2009 Nawi?zuj?c do tematu Wespa i Lambretta, to 15-17 maja odbył się zlot skuterowy "X Skutermania 2009" w Tomaszowie Mazowieckim, organizowany przez Lambretta Club Polska i Vespa Club Polska. Byłem i godnie reprezentowałem Burgmanię . Kilka fotek
phil Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 Intryguje mnie tylko fakt, czemu Pollacco nie wyst?pił na Burgolocie tylko na czym? mniejszym smile.gif A na czym wyst?pił ??
Gość MalyBXL Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 W Belgii też ogl?dali?my W Belgii to przynajmniej mozna jezdzic jak czlowiek,i pasami dla autobusow i dla rowerow,a policja (widzialem na wlasne oczy) lusterka w radiowozie sklada zeby motor przepuscic !happybth Akurat jechalem samochodem ale spoko widok !happybth Inna kultura poprostu,moze za pare lat i wpolsce mentalnosc ludzi sie zmieni i nie beda kierowcy 4oo drogi zajezdzac. Material fajny !happybth
dacja Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 W Belgii też ogl?dali?my W Belgii to przynajmniej mozna jezdzic jak czlowiek,i pasami dla autobusow i dla rowerow, . Drogami rowerowymi mog? jezdzić tylko małe skutery ... maxi skuter na drodze rowerowej jest niedopuszczalny zarówno przez przepisy jak i zdrowy rozs?dek
Gość MalyBXL Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Zgadzam sie,ja jezdze po BXL 50ka wiec dlatego sciezki rowerowe(nie wszystki oczywiscie) wchodza w gre !OKK A jak jezdze MP3ka to juz niestety nie.
Relayed Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 Było w TVN, a teraz w TV4 u Figurskiego. Niestety wł?czyłem akurat na rodzine Adamsów. pozdr. !w00t
Rekomendowane odpowiedzi