Gość Vex Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Wła?nie podziwiam Powtarzaj?c za prowadz?c?: "Szanujcie osoby na skuterach...to s? bardzo fajni ludzie którzy po prostu chc? się szybciej dostać do celu". A powtarzaj?c za Pollacco ( do kierowców ): "Jak też się chcecie szybciej dostać do celu to przesi?dĽcie się na skuter" !tut Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 ale że co, bo teraz to reklamy nie dla idiotuf lec? Odnośnik do komentarza
magart Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 "Szanujcie osoby na skuterach...to s? bardzo fajni ludzie którzy po prostu chc? się szybciej dostać do celu". Amen Odnośnik do komentarza
Gość Vex Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 No niestety wła?nie się skończyło. Cykałem tak po kanałach, a tu nagle widzę Pollacco jad?cego sobie na Burgim i w tle "kto ma największy skuter w mie?cie..." Generalnie fajna krótka rozmowa na temat skuterów i jeżdzenia nimi po mie?cie. Odnośnik do komentarza
jackdent Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Wła?nie podziwiam !tut Dobry pomysł z zagospodarowaniem pasa dla autobusów również dla skuterów. Warto walczyć. Słuszna idea Odnośnik do komentarza
Gość Don Senior Malina Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 może jak kto? nagrał to wbije na jaki? serwer. chetnie bym obejrzal !happybth ps. dzien wcze?niej sam bylem w tvn dzien dobry tez na skuterze !happybth Odnośnik do komentarza
Pollacco Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Ja tez bym obejrzal:) bo w sumie tego materialu filmowego mi nie pokazali a krecili go z 4 godziny:) !happybth pozdr.pollacco Odnośnik do komentarza
st1545 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 http://dziendobrytvn.plejada.pl/ pozdrawiam, tomek Odnośnik do komentarza
Waluś Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 fajny materiał !happybth Odnośnik do komentarza
CittO Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Bardzo przyjemny materiał, najlepsza droga do propagowania idei skuterowego odci?żania miasta. Pollacco rozmawia do rzeczy, natomiast pani opowiadaj?cej, że trzy lata temu skutery to były "sporadyczne przypadki" trzeba podesłać adres tego forum !happybth Ten '45 rok też nie do końca, ale wyjdzie, że się czepiam.. Odnośnik do komentarza
ptaku_1 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 material milutki tylko szkoda ze Dzien Dobry TVN ma taka mala ogladalnosc Odnośnik do komentarza
Burgerman Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Pierwsze koty za płoty. Od czego? trzeba zacz?c Odnośnik do komentarza
Mario Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Jarek za Quadrophenie ( która dzis zreszta po raz enty ogladalem ) i modsów !placz1 Jak na TVN materiał przyjemny !zorro Odnośnik do komentarza
Kondziu Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 A mnie się najbardziej podobało: "kto ma największy skuter w mie?cie ? Sidney Ty, Sidney Ty" materiał fajny, przyjemny ale krótki trochę pozdrowienia z miasta "?więtej wieży" Odnośnik do komentarza
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 22 Maja 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Bardzo fajny materiał szkoda, że emitowany w takim czasie antenowym, gdy telewizji nie ogl?daja kierowcy. Dzięki dla st1545 za link. Pollacco tak trzymać Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 22 Maja 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 natomiast pani opowiadaj?cej, że trzy lata temu skutery to były "sporadyczne przypadki" trzeba podesłać adres tego forum Ja my?lę, że wystarczy spojrzeć na fotkę ze zlotu Burgmanii 2005 by obalić takie ?mieszne tezy Tu galeria z fotkami grupowymi "Sporadyczne przypadki" skuterów to były w 2000 roku... rok 2002 widać było przełom... 2003 i 2004 wyraĽny wzrost a w 2005 widać na fotkach Odnośnik do komentarza
Mario Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 natomiast pani opowiadaj?cej, że trzy lata temu skutery to były "sporadyczne przypadki" trzeba podesłać adres tego forum Ja my?lę, że wystarczy spojrzeć na fotkę ze zlotu Burgmanii 2005 by obalić takie ?mieszne tezy Dziewczyna która to powiedziała była z klubu Vespy ( ach jakie tam s? ) i ona mówiła o Vespie a że tak zmontowali no coz, prawa TV. Miała na my?li liczbę ludzi jeĽdz?cych na vespach. A liczba ludzi na spotach vespowych w ciagu 3 lat zwiekszyła sie gigantycznie i teraz na ?rodach vespowych warszawskich jest czesto wiecej ludzi niz na czwartkach burgmanii Zreszt? patrz?c na sprzedaż skuterów( no niestety w wiekszo?ci chinoli 50 ) w ciagu ostatnich 3 lat to rzeczywi?cie mozna powiedzieć, że wcze?niej jeĽdzili nieliczni. Odnośnik do komentarza
Gość Vex Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 A może by tak zorganizować jaki? wspólny spot z klubowiczkami Vespy ? Odnośnik do komentarza
Pollacco Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Vex! Uspokoj sie:) zimny pryszcic Ci sie nalezy:) W sumie fajnie wyszlo, dziekuje ze znalezienie w necie, to ma spora ogladalnosc , wcale nie mala, to eter ogolnopolski, to nie jakies tvn24 czy tvn turbo z kablowki:) troche sie zacialem przy karoserii:) ale co tam.. a mojej szanownej przedmowczyni chyba na montazu wyjeli zdania z kontekstu...stad te niescislosci. Plytke troche podpromowalem bo nie mam klipow caly czas no i te dziewczyny na vespach fajnie z idea skuteryzmu koresponduja. Trzeba katamaranom pokazywac ze normalni ludzie jezdza skuterami to moze przestana wszystkie jednoslady kojarzyc tylko z "lysymi pociskami" co na kolo stawiaja swoje wiesniackie scigi na marszalkowskiej i maja w podpisach "oddam nerke za cbr-ke":) pozdr.pollacco Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 22 Maja 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 jednoslady kojarzyc tylko z "lysymi pociskami No, no! Odnośnik do komentarza
Pollacco Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Wiedzialem ze to napiszesz:):) No i masz przeciez r1-ke:):) Burgi, wiesz ze nie chodzi mi o Ciebie:) Odnośnik do komentarza
Sympatycy szorstki Opublikowano 22 Maja 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 jednoslady kojarzyc tylko z "lysymi pociskami" ... Spadłem z krzesła A bajdełej, u mnie na osiedle, przyjeżdżaj? ostatno jakie? 2 dziewczyny na vespach. Z kamienia nie jestem, widok przepiękny W 2002 roku byłem jedynym posiadaczem skutera/jedno?ladu na osiedlu. Teraz nawet nie liczę, ale - Zegar i Amplik - Maxi, pełno jaki? chinoli no i oczywi?cie sporo szlifierek z przelotówkami. pzdr Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Jarek, odbior bardzo pozytywny . PS. A moze wreszcie Piaggio i Vespa ruszy w PL z kopyta. Potencjal maja . Odnośnik do komentarza
dacja Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 W Belgii też ogl?dali?my - tzn ja i mój maluszek Powspominałam sobie troszke jak jezdziłam po warszawskich ulicach ... i nie było praktycznie kierowcy , który by się nie u?miechn?ł do dwóch wystaj?cych spod kwiecistego kasku warkoczyków Powoli chyba czas zacz?ć rozgl?dać się za 2 kołami Odnośnik do komentarza
Misiek_500V Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 A może by tak zorganizować jaki? wspólny spot z klubowiczkami Vespy ? Jestem w stanie na taki zlot z Łodzi przyjechać EDIT Intryguje mnie tylko fakt, czemu Pollacco nie wyst?pił na Burgolocie tylko na czym? mniejszym Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi