Sympatycy Worlan Opublikowano 19 Maja 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Żeby trochę "luziku" wprowadzić , proponuję mały konkurs. Czyja to ręka grzebie przy tym silniku i kto jest wła?cicielem tego skutera. Tylko dwie poprawne odpowiedzi będ? uznane jako wła?ciwa odpowiedĽ. Pierwsza nagroda: Możliwo?ć uczestniczenia w wy?cigu na 1/4 mili z wzorcowym Tmaxem. Druga nagroda : U?cisk dłoni mechanika grzebi?cego przy skuterze z fotki. Trzecia nagroda: nie przewiduję Oczywistym jest, że osoby będ?ce przy tej akcji nie mog? brać udziału w konkursie. Potraktujcie to z c.d.n. EDIT: Bigu - brak wła?ciwej odpowiedzi Krzytro - pudło, nie grzebie wła?ciciel Orzech - 1 miejsce to miało być jaki 1 podpowiedĽ a to odpowiedĽ Konkurs uważam za rozstrzygnięty. Nagrody zostan? "wręczone" w czwartek. Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Reka czlowieka, a skuter Yamahy . Wygralem ??? Edit: Aaa... wlascicielem , nie wiem ... Odnośnik do komentarza
Klubowicze krzytro Opublikowano 19 Maja 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Wydaje mi się że jest to yamaha mayesty 250,a grzebie przy niej wła?ciciel.ale może się mylę? Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 19 Maja 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 YP250 vel Arecki edition Ręka Ki?la - poznałem po festyniarskich bojówkach. Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 siem spóĽniłem na konkursa to może jaka? nagroda pocieszenia ?? Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Orzech musiał dostać jaki? cynk . A może naprawdę jest taki spostrzegawczy Edit: Orzeszku, wiem, że nagroda nie da Ci żadnej satysfakcji, wręcz przeciwnie. Dlatego proponuję żeby? wystartował z połowy dystansu Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 19 Maja 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Konkurs uważam za rozstrzygnięty. Nagrody zostan? "wręczone" w czwartek. Pewnie dostanę star? uszczelkę z pompy wody i litr przepracowanego oleju Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 19 Maja 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Kurcze, odrazu stawiałem na Areckiego a grzebi?cego Ki?la (poznałem po złotym sygnecie) Ech... że nie wszedłem tutaj wcze?niej Odnośnik do komentarza
mak Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Ja też bym wiedział - Kisla obstawiałbym zgodnie z rachunkiem prawdopodobieństwa - on grzebie we wiekszo?ci skuterów w Mazowieckim, a że Arecki kupił jego star? YPkę wiedziałem z dobrze poinformowanych Ľródeł... Odnośnik do komentarza
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 19 Maja 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Od razu poznałem ten słynny piastowski zakład mechaniczny... Grzesiu, poprosimy więcej fajnych konkursów. I mniej tendencyjne nagrody...["kto ma najszybszy skuter w mie?cie..."] Odnośnik do komentarza
mak Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Już bez konkursu, bo byłoby za łatwo, ale żeby nie było, że jestem gołosłowny je?li chodzi o grzebanie Kisiela W zasadzie bardzo podobne zdjęcia Odnośnik do komentarza
Więcek Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Konkurs , choć uczestniczyłem w końcowej fazie grzebania w maszynie piłem dobr? herbatkę jak Arecki j? składał do kupy to Grzesiu mniej Boga w Sercu o godzinie 16.26 rozpoczynać konkurs, gdzie większo?ć osób zbiera się do domu po pracy i komputery wył?cza to gdzie tu mówić o współzawodnictwie Ale pomysł ciekawy i wart kontynuowania Odnośnik do komentarza
michalu Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Też wiedziałem od razu ale nie chciałem psuć zabawy innym Orzech zobaczył nagrody i nie wytrzymał ps. tak na prawdę to nie chciałem wygrać tej nagrody ze ?ciganiem żeby się znowu nie o?mieszyć. Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Najważniejsze, że jest wesoło. Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 19 Maja 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 I tak Ypka wygra Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 A rozrusznik masz sprawny ? O ten w YPce pytam Odnośnik do komentarza
Sympatycy Arecki Opublikowano 19 Maja 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Kilka godzin nie zagl?dałem na forum i proszę, stałem się pytaniem konkursowym . Szkoda tyko, że wysiłek zwi?zany z prób? reanimacji pompy nie do końca przyniósł ten, tak oczekiwany pozytywny efekt, ale takie było ryzyko . Orzech, jak będziesz chciał to uszczelkę albo nawet wirnik pompy dostaniesz odemnie, choć to nie ja organizowałem nagrodę, zasłużyłe? . Ps. jak kto? ma na zbyciu zestaw naprawczy albo komplet? now? lub mało używan? pompę wodn? do Majesty 250, to się polecam. Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Orzech, jak będziesz chciał to uszczelkę albo nawet wirnik pompy dostaniesz odemnie, choć to nie ja organizowałem nagrodę, zasłużyłe? . A ja mam coraz to większe w?tpliwo?ci . Sk?d on to wiedział ? Bojówki to sciema. A, że to pompa, uszczelka i olej na 100% był przeciek. Widać, że w naszym gronie nic się nie ukryje i wszyscy o wszystkim wiedz?. Kurde, trzeba uważać. Odnośnik do komentarza
Gość brachu Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Worlan, jak wyjęli?cie siłownik kanapy w Majce ? Ostatnio poległem na tym wła?nie etapie rozbebeszania... Odnośnik do komentarza
bogumilek Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Worlan, jak wyjęli?cie siłownik kanapy w Majce ? Ostatnio poległem na tym wła?nie etapie rozbebeszania... brachu, odkrec siedzisko kanapy (cztery sruby od strony bagaznika), nastepnie odkrec plastykowy czarny element z przodu kanapy i bedziesz mial dostep do silownika. Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Ja nic nie wyjmowałm, ja tylko robiłem herbatę i zdjęcia Arecki ma jaki? patent na szybki demontaż kanapy i czę?ci bagażowej. Osobi?cie (kiedy?) odkręcałem nakrętk? M6 z dolnego mocowania siłownika. Pamiętam, że było to strasznie upierdliwe. Odnośnik do komentarza
Sympatycy Arecki Opublikowano 20 Maja 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Worlan, jak wyjęli?cie siłownik kanapy w Majce ? Ostatnio poległem na tym wła?nie etapie rozbebeszania... brachu, odkrec siedzisko kanapy (cztery sruby od strony bagaznika), nastepnie odkrec plastykowy czarny element z przodu kanapy i bedziesz mial dostep do silownika. Do kmpoletu dodał bym odkręcenie i wyjęcie plastiku przy wlewie paliwa, zdjęcie zawleczki blokuj?cej amortyzator, zdjęcie z osi końcówki amortyzatora przy otwatej kanapie, i wybicie zawiasu kanapy. Kanapa wychodzi w cało?ci z amortyzatorem i wtedy można z nim walczyć. Odnośnik do komentarza
Gość brachu Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 bogumilek, Arecki, wszystko to co piszecie zdemontowałem, ale siłownik nie dawał się wybić z mocowania kulowego - poległem... Odnośnik do komentarza
bogumilek Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Osobi?cie (kiedy?) odkręcałem nakrętk? M6 z dolnego mocowania siłownika. Pamiętam, że było to strasznie upierdliwe. tez tak kiedys probowalem, wiekszosc serwisow tak robi, niestety powoduje to porysowanie czarnego plastyku. po kilku minutach meczarni doszedlem do wniosku ze nie tedy droga i zaczalem szukac wlasciwego rozwiazania. Odnośnik do komentarza
Sympatycy Kisiel Opublikowano 20 Maja 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Panowie, zgodnie z serwisówk? (i tym co napisał Arecki) Amortyzatora nie zdejmujemy z przegubu kulowego ani nie odkręcamy mocowania tylko wyci?gamy zawleczkę od strony chłodnicy po odkręceniu osłony wlewu paliwa. Zawiasu kanapy nie odkręcamy tylko wyci?gamy sworzeń. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi