Gość brachu Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 A ja kolegę stoney'a rozumiem. Chciał zakupić jedno?lada z rozs?dku (taka przykrywka) aby móc się usprawiedliwić, dla u?pienia sumienia. Jak tylko pomogli?my mu u?wiadomić, że skuter/motor nie jest alternatyw? dla auta czy też tani? zabawk?, stan?ł twarz? przed prawd? i przestał się oszukiwać. Teraz otwarcie pisze, że jest napalony jak piec kaflowy i mimo wszelkich przeciwno?ci jedno?lad prędzej czy póĽniej stanie przed jego domem Stoney, dobrym jestem psychologiem ?
Gość stoney Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 >>brachu masz u mnie bombonierkę w ramach "wdzięczno?ci" całe te dochodzenie miało jednak dać argumenty dla przekonania mojej małżonki- i tej wersji (Wysoki S?dzie) będę się trzymał
Klubowicze krzytro Opublikowano 19 Maja 2009 Klubowicze Opublikowano 19 Maja 2009 >>brachu masz u mnie bombonierkę w ramach "wdzięczno?ci" całe te dochodzenie miało jednak dać argumenty dla przekonania mojej małżonki- i tej wersji (Wysoki S?dzie) będę się trzymał Powiem ci kolego , że jak by moja małżonka miała decydować o kupnie moto to nigdy bym nie kupił.
Gość stoney Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 >>krzytro zawsze można negocjować (prawie)
Klubowicze krzytro Opublikowano 19 Maja 2009 Klubowicze Opublikowano 19 Maja 2009 To (prawie) jest zawsze na nie
Gość brachu Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Tak się zastanawiam czy mam normaln? kobietę. Moja Pani nie ma nic przeciwko. Ba, jest wręcz maniakiem jedno?ladów i trzęsie się na każd? przejażdżkę. Wspólnie kupili?my pierwsze Kymco, podobnie obecn? Yamajkę.
Gość stoney Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 szeroki temat, ale nie drażnijmy admina OT
dr.big Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Czemu OT ? Wszystko nalezy do tematu. Rozwiedz sie i wtedy juz na spokojnie kupisz skuter . Bez stresu.
Klubowicze krzytro Opublikowano 19 Maja 2009 Klubowicze Opublikowano 19 Maja 2009 Czemu OT ? Wszystko nalezy do tematu.Rozwiedz sie i wtedy juz na spokojnie kupisz skuter . Bez stresu. niezłe :DJa już nad tym pracuję.
Gość stoney Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 zdecydowanie OT, gdyby?my rozważali skuter jako alternatywę dla żony to by było w temacie w?tku
dr.big Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Czyli ten OT, ktorym juz w jednym z pierwszych wpisow okazala sie tak naprawde "zona- przeszkoda w zakupie skutera", trzebaby zablokowac . A tak temat sie rozwinal i doszlismy do kontrowersyjnych (choc zalezy dla kogo ) stwierdzen. Oczywiscie na wniosek autora moge uznac te OT i zamknac temat .
Sympatycy Worlan Opublikowano 19 Maja 2009 Sympatycy Opublikowano 19 Maja 2009 Worlan... bo myte, czyszczone i woskowane musz? być non stop zarówno 2oo jak i 4oo . Nie ma dzielenia na "lepszych" i "gorszych" !OK . Zawstydziłe? mnie . Obiecuję poprawę.
Gość stoney Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Oczywiscie na wniosek autora moge uznac te OT i zamknac temat . ...niech to trwa! ...niech to trwa!
Klubowicze krzytro Opublikowano 19 Maja 2009 Klubowicze Opublikowano 19 Maja 2009 Oczywiscie na wniosek autora moge uznac te OT i zamknac temat . ...niech to trwa! ...niech to trwa! Stoney ,a twoja żona tego nie czyta?
Klubowicze krzytro Opublikowano 19 Maja 2009 Klubowicze Opublikowano 19 Maja 2009 oczywi?cie Moja żona nie czyta(na szczę?cie)
magart Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 To (prawie) jest zawsze na nie Oj tam Panowie to kwestia podej?cia . Ja podchodziłem rok czasu :):). A teraz jak wspomnę, że może do pracy bym pojechał rowerem (dla zdrowia) lub komunikacj? miejsk? (bo pogoda nie bardzo) to prawie sama wkłada mi kask w ręce ze słowami na ustach "twardym trza być nie miętkim" :), "?migaj na moto" :). Czas przejazdu z pracy do domu o połowę krótszy niż komunikacj? miejsk? ( o rowerze nie wspomnę ) to nie w kij dmuchał :)
Gość stoney Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 wiedziałem, że temat zejdzie na "baby" zawsze schodzi, kwestia czasu
magart Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 wiedziałem, że temat zejdzie na "baby" zawsze schodzi, kwestia czasu sam zacz?łe?
Administrator Artix Opublikowano 19 Maja 2009 Administrator Opublikowano 19 Maja 2009 A ja prosze nie robic OT
Klubowicze krzytro Opublikowano 19 Maja 2009 Klubowicze Opublikowano 19 Maja 2009 Oj tam Panowie to kwestia podej?cia . Ja podchodziłem rok czasu A ja po prostu pojechałem i kupiłem
phil Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 A może w inna strone... kupić najpierw różowy kask
Gość stoney Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 witam wieczorow? por?! wybrali?my się dzisiaj z żon? do salonu Suzuki (na Prymasa) co by przymierzyć się "na sucho" do 200-ki i 400-ki niestety, okazało się że 200 będzie w przyszłym tygodniu a 400 dopiero w czerwcu na szczę?cie Boss Serwisu okazał się na tyle miły, że mieli?my okazję dosi??ć jego Burgmana 400 nie skończyło się na tym, bo podniosłem podobne kwestie jak w w?tku opinia co do zaczynania przygody ze skuterem, który miał by być wykorzystywany i w trasie i w mie?cie jest zgoła odmienna niż przedstawiona przez niektórych z Was- wynika być może to z faktu posiadania przez mojego rozmówce 400-ki twierdzi on, że klienci salonu wracaj? po kilku miesi?cach z zamiarem zamiany 200 na 400 moje wrażenia...? powiem jedno: CHCĘ MIEĆ SKUTER!! a tak na poważnie, to 400-ka wydała mi się DUŻA, duży schowek, kanapa i dużo miejsca na nogi trudno mi powiedzieć co? więcej bez jazdy szkoda, że nie maj? 200-ki dla bezpo?redniego porównania mam też niusa, który jest chyba najważniejszy: żonie bardzo spodobała się "wycieczka" do salonu, na tyle, że powiedziała, że kupujemy moto!! wirtualny wiatr rozwiał jej włosy gdy siedziała na miejscu plecaczka tak więc otwieram nowy rozdział: KUPUJEMY MAXI-SKUTER !! prawko najszybciej za miesi?c, więc mamy sporo czasu na wybór moto i pozostałych gadżetów ponawiam też pro?bę do szanownych kolegów/koleżanek będę zobowi?zany, jeżeli który? z Was zechce przewieĽć moj? żonę w formie plecaczka- w ramach wdzięczno?ci mogę zaoferować sesję zdjęciow? ze skuterem tudzież w innych- wybranych przez dobroczyńcę okoliczno?ciach przyrody preferowane modele to Burgman 200, X-Max 250, Atlantic 250, Honda Forza pozdrawiam stoney
Sympatycy Arecki Opublikowano 19 Maja 2009 Sympatycy Opublikowano 19 Maja 2009 Powiem tak, jeżeli możliwo?ci finansowe Ci pozwalaj? to szukaj co najmniej 400-ki. To prawda, że 200-ka czy 250-ka będzie dla Was szybko za mała i za słaba, szczególnie jeżeli okaże się, że chcecie jeĽdzić gdzie? dalej a nie tylko po Warszawie. Uprzedzam, że zarazić się łatwo, a póĽniej jest już tylko gorzej, zwłaszcza jeżeli oboje zapadniecie na tę chorobę .
Blink_182 Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 ponawiam też pro?bę do szanownych kolegów/koleżanekbędę zobowi?zany, jeżeli który? z Was zechce przewieĽć moj? żonę w formie plecaczka- w ramach wdzięczno?ci mogę zaoferować sesję zdjęciow? ze skuterem tudzież w innych- wybranych przez dobroczyńcę okoliczno?ciach przyrody preferowane modele to Burgman 200, X-Max 250, Atlantic 250, Honda Forza pozdrawiam stoney W każdy czwartek o 19.00 jest spotkanie klubu Burgmanii pod knajp? Route66, która jest zaraz obok salonu Suzuki w którym byłe?. PrzyjedĽ z żon? to pogadasz z użytkownikami i sobie obejrzysz 200, 250 ,400 i 650. My?lę że nie będzie też problemu żeby przewieĽć Twoj? żonę w formie plecaczka
Rekomendowane odpowiedzi