Klubowicze Patryk Opublikowano 14 Maja 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Zgodnie z propozycjami na sobotni wypad rozpoczynam temat. Proponuję traskę Katowice-Wisła-Salmopol-Szczyrk-BielskoBiała, a w Bielsku wł?czamy się do Wyjazd 10:00 McDonalds na ul. RoĽdzieńskiego. Zmieniamy na 11:00 ps. jutro będę w Bielsku-B, mogę kupić u Monii Pod Zapor? naszywki i smycze po 15zł. zamówienia przyjmuję do 10:00 15.05.09r. Odnośnik do komentarza
Lion Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Ja poproszę naszywkę i smycz (1-komplet). Powinno być fajnie, ale może o 11.00 godzinie spotkanie wystarczyło by co ?? Bo 10.00 za wcze?nie, jeszcze będę spał !happybth Odnośnik do komentarza
Bafka Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Bawcie się fajnie mnie nie będzie !happybth Odnośnik do komentarza
waw Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 To o której godzinie się spotykamy? Odnośnik do komentarza
Dzięgiel Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Smycz+naszywka*1 Ps. o której zbiórka 10 czy 11? Odnośnik do komentarza
Klubowicze Patryk Opublikowano 15 Maja 2009 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Smycz i naszywka do kupienia już na zlocie. już wróciłem z B-B. Ale mam dla Ciebie Dzięgiel specjalne Zaproszenie. Uwaga! Wyjazd o 11:00 Trasa zlotu sprawdzona, miejsce też. i jeszcze ważna inf. - wskazane podkładki pod stopki, parking w Starej Prochownii na trawie (pole) Odnośnik do komentarza
Bafka Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Tak ja tu do pracy sie szykuję a tam za oknem taka piękna pogoda jak mi przykro że nie pojadę z wami !OK Odnośnik do komentarza
Klubowicze Patryk Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Już w domu, a umyty w garażu. Było super, wszystko się udało, nawet pogoda Mam nadzieję, że Dzięgielowa strzała dotarła spokojnie do domu. Dziękuję za ciekawie spędzony dzień. Kto nie był niech żałuje Odnośnik do komentarza
Dzięgiel Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Strzała dotarła ale w żółwim tempie !scooter .Oby było to tylko zawilgocenie jakiego? ukladu !tut .Ale i tak było super,szkoda tylko tego pierwszego miejsca w paleniu gumy no ale drugie też dobre .Na liczniku prawie 300 km. Odnośnik do komentarza
waw Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Strzała dotarła ale w żółwim tempie . A może kto? ukradkiem zamontował blokadę do 45 km/h !tut !OK szkoda tylko tego pierwszego miejsca w paleniu gumy no ale drugie też dobre no tak, bo nieregulaminowo została spalona przednia opona Na zlocie było fajnie, ciekawe atrakcje, jedynie pogoda mogła być lepsza. ps. Mam wrażenie że po wczorajszym dniu kilka osób przesi?dzie się ze "?cigów" na "skuterki" !scooter Odnośnik do komentarza
Klubowicze Patryk Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Przysiadłem wreszcie i wrzuciłem parę zdjęć ze zlotu. Odnośnik do komentarza
Klubowicze Migu Opublikowano 20 Maja 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Byłem od 22.30 do 1.00 i nie widziałem żadnego maxi . Zrobiłem lepsze zdjęcia niż Patryk (nienadaj? się do publikacji ). Odnośnik do komentarza
Klubowicze Patryk Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Teraz już wiem po co jeĽdzisz wła?nie na te zloty, ale czy Halinka wie????? A może tu kogo? poznajesz lub tu, albo tu. I kto nie był? Odnośnik do komentarza
Klubowicze Migu Opublikowano 20 Maja 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Gary myłem do 22.00 !scooter . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi