Marynarz Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Wła?nie gadałem z moim koleg? który mieszka w Dzierżeninie i się do niego wybieram (za Serockiem - OTO TRASA ) więc je?li kto? chętny na fajny wypadzik to zapraszam !happybth , jak to mówi? : w kupie razniej !happybth !happybth !happybth Startuję o 12.00 z Mokotowa. Jakby co to GG: 530167 (niedostępny ale obecny !happybth ) czekam do 11.45. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Wookash Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 A masz czym jechać !happybth ? Ostatnio widziałem, że sprzęcik dopieszczany Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 A masz czym jechać !happybth ? Ostatnio widziałem, że sprzęcik dopieszczany ?? ale o co kaman, wła?nie wczoraj odebrałem od Krisa moj? Majeczkę po wymianie płynów ustrojowych i teraz ?miga jak ta lala !happybth A co, masz ochotę ?mign?ć ?? Odnośnik do komentarza
Wookash Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 No wła?nie ostatnio j? tam widziałem !happybth No niestety... nie ma szans na wycieczkę. Opowiedz jak było !happybth Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi