Administrator Artix Opublikowano 12 Maja 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 W zasadzie malo kupowalem czesci w netcie, a jakos tak mnie oswiecilo ze cos bym zmienil w SW bo rolki Pulley'a to maja juz wszyscy, Grzesiu tez cos ciagle modyfikuje to pomyslalem ze i ja cos kupie. Ma ktos doswiadczenie ze sklepem https://www.sip-scootershop.com bo ceny maja duzo nizsze niz wszedzie i do tego wysylka za kilka gratow wyszla im 21 zl do Polski. Jakos malo. Kupowal ktos tam ? i ma jakies doswiadczenia ? Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Kupowalem tam juz czesci do Hexa, tak wiec sklep egzystuje od dobrych paru lat . Nie wiem jak wysylka do PL, ale do D nie bylo zadnych problemow.. Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 12 Maja 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Artur, ja już nic nie modyfikuję, bo skończyły mi się pomysły , ale chętnie się dowiem co Ty zamierzasz kupić do swojego skrzydła. Zawsze to koszty wysyłki można podzielić na dwóch. !happybth Odnośnik do komentarza
Administrator Artix Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 A takie tam jak wydech wydech Racing MALOSSI Wild, sprzeglo MALOSSI Fly, sprezynki sprzegla MALOSSI zolte, sprezyna centralna sprzegla MALOSSI jest tylko biala ale moze uda mi sie odszukac zolta. Wariatora nie, bo w sumie rolki spelnily swoje zadanie. Po za wydechem mialem juz te graty w YPce 250 i sprawdzaly sie niezle i za to wszystko koszt przesylki DHL 21 zl, 3 dni oczekiwania po podaniu ze do Polski, stad mnie zaciekawilo bo spodziewalem sie minimum 2 tyg do tego ceny konkurencyjne w stosunku do innych sklepow, a ja wystrzegam sie promocji. Na filtrach sie nie znam wiec dlatego nie zamawiam. No i u nas musze dopasowac 50 bo chce dokleic po napisie Silver Wing. Bedzie sie ladnie komponowalo Silver Wing 50 !happybth Przeca nie musze pisac jaka ma pojemnosc tylko ile ma KM Odnośnik do komentarza
magart Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 A takie tam jak wydech wydech Racing MALOSSI Wild, sprzeglo MALOSSI Fly, sprezynki sprzegla MALOSSI zolte, sprezyna centralna sprzegla MALOSSI jest tylko biala ale moze uda mi sie odszukac zolta. Wariatora nie, bo w sumie rolki spelnily swoje zadanie. Po za wydechem mialem juz te graty w YPce 250 i sprawdzaly sie niezle i za to wszystko koszt przesylki DHL 21 zl, 3 dni oczekiwania po podaniu ze do Polski, stad mnie zaciekawilo bo spodziewalem sie minimum 2 tyg !happybth do tego ceny konkurencyjne w stosunku do innych sklepow, a ja wystrzegam sie promocji. Na filtrach sie nie znam wiec dlatego nie zamawiam.No i u nas musze dopasowac 50 bo chce dokleic po napisie Silver Wing. Bedzie sie ladnie komponowalo Silver Wing 50 !tut Przeca nie musze pisac jaka ma pojemnosc tylko ile ma KM !OK Artix rozumiem, że jak zmiany ujrz? ?wiatło dzienne to pochwalisz się wynikami w dziale "Technicznym"; ciekawi mnie "?piew" tego tłumika; jako? oryginał mnie nie satysfakcjonuje (Tmax fajnie ?piewa z oryginalnym wydechem - jak dla mnie) Odnośnik do komentarza
RobB. Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 No i u nas musze dopasowac 50 bo chce dokleic po napisie Silver Wing. Bedzie sie ladnie komponowalo Silver Wing 50 !winkiss Przeca nie musze pisac jaka ma pojemnosc tylko ile ma KM Zamów więcej cyferek bo powinno być 34/50 czyli 34 na kole z zadeklarowanych 50 powinno być jeszcze czyli uwaga na piszcz?ce sprzęgło i pod jego deklem czyli uwaga gor?ca powierzchnia Pozdrawiam RobB. !vampire Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi