Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Jakim Tmaxem jezdzisz?

dr.big

Jakim typem Tmaxa jezdzisz?  

33 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

nie chcę być upierdliwy - ale ta sonda na tym forum tr?ci dyskryminacj?  :D

sorki za OT

Haha, "nie rozumiem" :D . Sam jezdze Tmaxem, wiec zalozylem sonde dotyczaca tego modelu ;) . A jezdze gaznikowym XP 500 !w00t .

PS. Burg- Mania? Ze to tylko Burgmany :D ?

moim zdaniem brakuje jeszcze jednej kategorii "Tmax Worlana" :D:D - z tego co czytam, żaden inny nie może stan?ć w jednym szeregu z tym zacnym egzemplarzem !w00t:):D

• Sympatycy

GaĽnikowy.

Magart, w jednym szeregu mog? stawać wszystkie Tmaxy. Natomiast widać, że mój żółtek wreszcie zapracował sobie na nazwanie go "zacn? mark?". Dzięki. :D Nie tak dawno był przedmiotem żartów, uszczypliwo?ci i takie tam... ;)

A więc, kto ma najlepszy skuter w mie?cie ? :D:D !w00t

GaĽnikowy.

Magart, w jednym szeregu mog? stawać wszystkie Tmaxy. Natomiast widać, że mój żółtek wreszcie zapracował sobie na nazwanie go "zacn? mark?". Dzięki.  :D Nie tak dawno był przedmiotem żartów, uszczypliwo?ci i takie tam... ;)

A więc, kto ma najlepszy skuter w mie?cie ?  :P  :P  !w00t

Worlan - czytaj?c wszelkie wzmianki o udoskonaleniach w twoim Tmaxie mam teorię, że chłopcy z Yamahy mogliby - conajmniej go?cinnie - konsultować z Tob? pewne rozwi?zania techniczne :)

A co do Twojego pytanie - odpowiadam "po stokroć Ty" :D:D:)B)

Hej, a co to za rodzaj zasilania "nowszy model"? :lol: Mam nadzieję, że nic mnie nie ominęło i do skuterów nie ładuj? jeszcze żadnych kosmicznych technologii :blink:

pozdrawiam

bartosinski