Marynarz Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Dzi? korzystaj?c z dnia wolnego, wybrałem się na wycieczkę do Muzeum Motoryzacji w Otrębusach. TUTAJ PARĘ FOTEK I zastanawiam się, gdzie można by się wybrać w t? niedzielę 17 maja. My?lałem nad wypadem do Piaseczna i wycieczk? kolejk? w?skotorow? tutaj znajdziesz szczegóły A może macie jakie? inne propozycje i czas oraz ochotę na wspólny wypadzik !OK ? Kto? się piszę... zegar tyka !happybth Odnośnik do komentarza
Gość noktrum Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Witam, Jestem zainteresowany wycieczk? !OKK Mam propozycje: Arkadia nie wiem czy to nie za daleko, ale podobno warto. No i można odwiedzić Łowicz... Nie wiem tylko i nikt tego pewnie nie wie, jaka będzie pogoda w nadchodz?c? niedziele Muzeum to też ciekawa propozycja Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 tylko 80 kaemów spoko, zobaczymy co inni na to powiedz? - Ja na razie jestem ZA A tutaj troszkę więcej szczegółów !OKK TRASA Odnośnik do komentarza
Administrator Artix Opublikowano 11 Maja 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Łowicz powiadacie, to powodzenia w czasie jazdy na 60 km przebudowy drogi Odnośnik do komentarza
Sympatycy szorstki Opublikowano 11 Maja 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Łowicz powiadacie, to powodzenia w czasie jazdy na 60 km przebudowy drogi Artur, Ty to umiesz zmotywować !OKK To trzeba było chociaż opisac kolegom objazdy... A propozycje fajne, tylko zazdroszczę wolnego czasu... pzdr Odnośnik do komentarza
Pleban Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Zawsze mnie tam ci?gnęło, ale nie było okazji. Zaskakuj?ca wręcz kolekcja, ale ekspozycja....... nie powala Wiadomo, brak kasy. Mimo wszystko cieszę się i trzymam kciuki za muzeum w Otrębusach. Przepraszam że się wtr?ciłem i teraz wracajcie do tematu Mazowszaki i Stoliczniaki . Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Ja tam żadnych utrudnień TUTAJ nie widzę ? No chyba że nie zd?żyli jeszcze tego dodać EDIT.: No to dzięki za info Artix ps. to może jednak moja propozycja, a póĽniej jeszcze można zachaczyć o Zalesie Górne Odnośnik do komentarza
Administrator Artix Opublikowano 11 Maja 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Nie zd?żyli dodać, ehhh co za dno. Odnośnik do komentarza
Sympatycy szorstki Opublikowano 11 Maja 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 a póĽniej jeszcze można zachaczyć o Zalesie Górne [/b] Polecam, piękne miejsce, zreszt? moje rodzinne. Od urodzenia mieszkałem tam 13 lat. Często wpadam, chociaż "na stawach" (O?rodek Wisła chyba) straszne ilo?ci ludno?ci w sezonie... A i kuĽwa gospodarza porz?dnego od 20 lat niema... pzdr Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 11 Maja 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Marynarz, trasa któr? wybrałe? jest OK. Cały czas bokami przez pola i wioski. Zero remontów, mały ruch Zawsze ?migam t? drog? do Poznania Udanej wycieczki Odnośnik do komentarza
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 12 Maja 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Jechałem drog? z Łowicza do Sochaczewa wczoraj i żadnych remontów nie widzałem. A z Sochaczewa jeżdżę już dłuższy czas przez Żelazow? Wolę, Kampinos i Leszno, a potem w Starych Babicach skręcam w lewo na Mo?ciska i mijam wszystkie remonty i zatory. Po drodze między Łowiczem i Sochaczewem macie muzeum ludowe w Sromowie (warto zobaczyć), trzeba kilka kilometrów odbić w lewo). Kawałeczek od Arkadii pałac w Nieborowie no a potem jeszcze Żelazowa Wola. Życzę miłego wypadu, niestety ja nie mogę pojechać. WW Odnośnik do komentarza
Gość noktrum Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Może ta Arkadia nie jest tak zła, ale te objazdy mog? być męcz?ce. Do Arkadii mam tylko 5 km dalej niż do Żelazowej Woli. Czas na propozycje mamy do soboty wieczorem, więc na pewno co? jeszcze kto? zaproponuje. !w00t Odnośnik do komentarza
bogdan201 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Jeżeli się wybierzecie do Arkadii to dojechałbym do Was od strony Kutna. Czekam na Wasz? decyzję. !vampire Odnośnik do komentarza
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 15 Maja 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Jestem chętny na niedzielny wypadzik.Na 100% będe wiedział w sobote Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 jednak pass klik ps. sorki za zamieszanie ze skakaniem po topicach Odnośnik do komentarza
Gość noktrum Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Trudno się mówi;) Ja i tak (je?li pogoda pozwoli) robię sobie spontaniczn? wycieczkę w nieznane... Pzdr Odnośnik do komentarza
MARCVS Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 A ja dzisiaj zrobiłem sobie wycieczkę do Kazimierza i Janowca i jeszcze kilku miejsc po trasie, Nie brałem aparatu bo to był zupełny sponton !happybth Dziś pękło ponad 300 km a wczoraj 250 Pogoda na podróże była przednia !happybth Szkoda tylko że jednego i drugiego dnia jechałem sam !happybth !happybth Odnośnik do komentarza
ucienta Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Ja z kolei wybralam sie wczoraj na pojezierze gostyninskie. Po dluzszych poszukiwaniach cichego jeziora wyladowalam w Lacku. Pomost dzielilam tylko z jednym wedkarzem Potem spacer po Plocku. Cos kolo 250 bardzo przyjemnych km. Szkoda, ze pozytywne wrazenia zatarl nieco wariat na parkingu, przez ktorego zaliczylam asfalt. !guns Na szczescie skonczylo sie jedynie na paru rysach Marcus moze nastepnym razem jakos sie zmowimy? Odnośnik do komentarza
MARCVS Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Bardzo hętnie Z płcią piękną jeszcze nie śmigałem, chętnie to będzie jakieś nowe doświadczenie Jeśli tylko coś zaplanujesz to pisz Jeśli ja coś wymyślę, to dam znać Muszę podumać nad jakąś fajną trasą !guns Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi