reno Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 witam, czy w Krakowie lub okolicach nie ma żadnych maximaniaków? z żalem czytam inne regionalne posty a w Galicji posucha. pozdrawiam wszystkich cichojeżdzacych. reno Odnośnik do komentarza
pilot Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Jest i to kilku tylko jak zawsze nie maja ?miłosci się odzywać. Odnośnik do komentarza
reno Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 to proszę sie aktywizować. to wstyd, starzy forumowicze by ?wierzak wywoływał pozostałych " do tablicy" reno Odnośnik do komentarza
Tony Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Witam.Czytam forum prawie codziennie i potwierdzam że małopolskie mało aktywne,chyba dlatego że jest nas tu mniej albo naród bardziej nie?miały(to ja) Odnośnik do komentarza
pilot Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 No to pro?ba do wszystkich którzy maj? Maxi o wpisywanie sie aby ustalić ilu nas jest. PóĽniej ustalimy gdzie bedziemy się spotykać i kiedy. Odnośnik do komentarza
miszczu Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Ja, ja, ja też z Krakowa, chociaż moje maxi to w zasadzie mini. Odnośnik do komentarza
marinero Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Ja widuję sporo maxiów ale szybko jeżdż? i zazwyczaj w odwrotnym kierunku co ja ale wczoraj np. kiwn?łem (z odwzajemnieniem) jakiemus czarnemu burgmanowi na Dietla/Orzeszkowej... Na pewno na dniach Suzuki w Riderze za tydzień będzie sporo osób - sam też chyba tam zagl?dnę - może będzie się okazja czym? przejechać... Burgmanem, wstyd się przyznac ale jeszcze nie jechałem Odnośnik do komentarza
Gość jarek-kety Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 No wkońcu drgneła ta nasza małopolska Teraz to już chyba może być tylko lepiej Co do spotkań jestem oczywi?cie za.Ja mieszkam prawie że na obrzeżach małopolski w podgórskich rejonach wiec jeżeli na spotkania chcieli by?cie się trochę przejechać to mogę coć tu gdzie? w okolicy zorganizować.Możemy oczywi?cie zorganizować co? po ?rodku,czekam na propozycje. POZOSTALI MAXI MANIACY DO DZIEŁA WPISYWAĆ SIĘ MUSIMY CO| ZORGANIZOWAĆ.NIEJESTE|MY GORSI OD INNYCH REGIONÓW !happybth !tut !OK Odnośnik do komentarza
reno Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 jak widzę i czytam, troszkę w Galicji i okolicach drgnęło! prosimy budzić się ze snu zimowego - zaczynamy jeżdzić. na ?lasku się spotykaja, w stolicy też, 3miasto prężne. a my? Odnośnik do komentarza
pilot Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Co? mało osób zgłosiło się jak do tej pory ale mam nadzieje że będzie więcej bo coraz więcej widzę maxi na ulicach Krakowa. Czekamy dalej i zobaczymy ilu przyjedzie na spotkanie. Odnośnik do komentarza
Gość jarek-kety Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Tylko nas tyle w małopolsce????? A co ze spotkaniem,też tak kiepsko????? Odnośnik do komentarza
pilot Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Poczekajmy jeszcze może zgłosi się kto? jeszcze a wtedy ustalimy spotkania. Odnośnik do komentarza
andi.nb Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 No to i ja się pokaże witam wszystkich; Pilot widzieli?my się pod Tesko w Częstochowie do zobaczyska Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi