Klubowicze Profesor Opublikowano 9 Maja 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Niestety mnie też sięgnęło. Ładny wyjazd betonowy - niespodziewany piaseczek i leżymy.Na szczę?cie tylko trochę noga boli. Burgi ma szlif na plastikach z prawej strony. Ale podnie?lismy się z nieszczę?cia i jazda dalej. Pozdrówko! Odnośnik do komentarza
misioooo Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Zatem zdrówka i niech noga szybko zdrowieje! Burgerowi nic nie jest i ochrzczony został więc teraz mniej stresowo będzie się jeĽdziło zapewne !scooter Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza
Daro Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 No to całe szczę?cie że nie skończyło się gorzej, piasek jest zawsze zdradliwy trzeba uważać, kiedy? miałem podobnie ale na 50ccm, na szczę?cie jechałem 20/h więc nic poważnego, pozdr. Odnośnik do komentarza
misioooo Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Piasek piaskiem... Nie ma to jak olej na mokrej drodze (b. ciężko zauważyć tak? kałużę). Ja przy 2km/h wła?nie w takiej kałuży się wyłożyłem :/ Najważniejsze jak Daro napisał - wszyscy zdrowi i jest super !scooter Odnośnik do komentarza
Gość MalyBXL Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 ?liski temat,tez podobnie miałem na 50ccm ale sie nie położyłem,noga bolała 2 dni. Teraz cale szczę?cie mam z przodu 2 kola,jest o wiele bezpieczniej !scooter Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 9 Maja 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Profesorze, nie może być. Proszę, już nigdy więcej. Mam nadzieję, że z nog? już jest ok! Odnośnik do komentarza
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 9 Maja 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Ważne że Tobie nic poważnego się nie stało. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Sprzet da sie naprawic, zdrowie najwazniejsze. Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 ?liski temat,tez podobnie miałem na 50ccm ale sie nie położyłem,noga bolała 2 dni. Teraz cale szczę?cie mam z przodu 2 kola,jest o wiele bezpieczniej Ja bym się tak nie cieszył, nasz kolega klubowy podczas testowania "niewywracalnego" MP3 położył go kilka razy ;) ps. Profesor, zdrowiej a i Burgi niech już się nie słania Odnośnik do komentarza
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 10 Maja 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Pozdrowienia. Na takie sytuacje nie ma mocnych. Odnośnik do komentarza
Gość MalyBXL Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Nie no oczywiscie ze tak,nie ma mocnych.Ale mam o wiele lepsza przyczepnosc w zakretach,na torach,na mokrym,mam porownanie bo jednosladami jezdzilem mam jeszcze 50ke wiec czuje sie o wiele pewniej w zakrecie na MP3ce niz na jednosladzie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi