Klubowicze Migu Opublikowano 8 Maja 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Ja jade kto jeszcze ? !OKK Odnośnik do komentarza
waw Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 jade zbiórka godz 7.30 al. Rozdzieńskiego (Mc donald) Katowice ps. W drodze przewidziany przystanek na najlepsz? kawe w okolicach Piotrkowa Trybunalskiego. Oczywiscie u Roniego i jego małżonki. !OKK Odnośnik do komentarza
Klubowicze Roni Opublikowano 8 Maja 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 plan zatwierdzony i czekam na was jutro . nara. Odnośnik do komentarza
waw Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Już w domu Przejechane 700 km Było bardzo miło spotkać się z uczestnikami rozpoczęcia sezonu Burgmani. ps. podziękowania dla Roniego i jego żonki za ugoszczenie wędrowców Odnośnik do komentarza
Klubowicze Migu Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Licznik pokazał 810 km !sciana (w jednym dniu) - mój rekord . Dzięki za wspóln? jazdę było super , wyżerka u Roniego rewelka ... Niech żałuj? Ci co nie byli (żona ich nie pu?ciła ). Odnośnik do komentarza
waw Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 (żona ich nie pu?ciła !sciana ). pewnie garów nie umył Odnośnik do komentarza
Bafka Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 (żona ich nie pu?ciła !happybth ). pewnie garów nie umył !scooter !guns !V !V Kara musi być ,gary nie umyte nie posprz?tane kluczyki od !happybth zabrane !V Odnośnik do komentarza
Klubowicze Roni Opublikowano 11 Maja 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 by się wydawało, że to normalny facet z j.j.mi, a tu taki pejcz !OK chociaż z drugiej strony ....??? Odnośnik do komentarza
Dzięgiel Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Ale żoneczka mi obiecała,że jak przez ten miesi?c nie nawale w kuchni i garnki będ? błyszczały to zobacze sie z wami na burgmanii.Ale ona jest dla mnie dobra prawda?KOCHAM Jˇ za to Odnośnik do komentarza
Klubowicze Roni Opublikowano 11 Maja 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 i tak trzymać dzięgielku Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi