Gość Nicco Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Witam wszystkich Nie wiem dlaczego nic sie nie dzieje na naszym lubelskim forum, mało kto tu zagl?da ? ? ? sezon w pełni ! Może jest jakie? spotkanie a ja nic na ten temat nie wiem. Rozruszajmy to forum !OKK Pozdrawiam i do zobaczenia na trasach Odnośnik do komentarza
Gość E--ndriu Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 No to jakie? małe spotkanko np. w weekend poł?czone z jak?? wypraw? regionaln-krajoznawcz? , wszystko da się zorganizować ale jak chętnych brak to nie wypali nic... kto? chętny ?? Odnośnik do komentarza
Waluś Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 ja chętnie ale jutro jak będzie pogoda lub dopiero w lipcu hyhy A może co? w czerwcowy długi wekend ?? Odnośnik do komentarza
Gość E--ndriu Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 To co planujemy na długi weekend ? Odnośnik do komentarza
Waluś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 dobre pytanie. Chętnie sie podepnę :D Odnośnik do komentarza
Gość Joaśka Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 WITAM! Czy w Lubelskim nic się nie dzieje ??????? Nie ma Maximaniaków czy co? Trzeba rozruszać Towarzystwo Kiedy i gdzie spotkanie Formacji z Lubelszczyzny? Pisać i się widzimy Pozdrawiam ---Joaśka Odnośnik do komentarza
Kordian Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Witaj Joaśka , no chyba jednak na ziemi Lubelskiej pustki...mało nas jednak. Ale takie spotkanie to bardzo zacny cel. Może by się udało coś zorganizować było by fajnie.. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Gość Nicco Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Cześć Mało na pewno nie jest, tylko nie każdy bywa na tym forum, a szkoda. Lubelskie ma sporo skuterów - co widać na ulicach, internet też prawie każdy już ma, a dlaczego tak mało bywalców na tym forum ?????? !piwko musimy poszukać sposobu na wyrwanie ludzi z domów - szkoda tylko, że sezon zaraz się skończy. ( A może kiedyś pod "Sokołem" lub w niedziele przed giełdą ? ? ? Pozdrawiam wszystkich skuterowców !OK Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 16 Września 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 musimy poszukać sposobu na wyrwanie ludzi z domów Siemka !piwko Sorki że się wtrącam ale ja jeśli widzę kogoś na maxi staram się za wszelką cenę-no,"prawie za wszelką"zatrzymać lub w jakikolwiek sposób nawiązać kontakt i w trakcie rozmowy namawiam do zalogowania się na forum. Szkoda że tak duże miasto tak mało użytkuje forum swojego regionu !OK Joasiu rozkręć towarzystwo !V może się zawstydzą i chętniej zaczną pisać,nie mówiąc jóż o spotkaniach Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Waluś Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 ustalcie termin a Waluś chętnie przybędzie te 100 km na spotkanie !YES Odnośnik do komentarza
Kordian Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Fajnie że jest odzew, może coś jeszcze w tym sezonie udało by się zorganizować. Siemik, jesteś pozytywnie zakręconym maxi skuterowcem z taka postawą zarażania Burgmanią... !YES Odnośnik do komentarza
Kordian Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Witam , mam pytanie czy ktoś wybiera się na zakończenie sezonu do Niepokalanowa 11.10.2009. z Lubelskiego. Ja będę startować z Radomia. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi