22hubert Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 witam jak w temacie moze zrobimy jakas traske w wekend, proponuje ze szczecina przez niemcy do swinoujscia i powrot krajowa trojka moze byc na odwrot !YES Odnośnik do komentarza
Gość Cappo Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 W ten weekend jeste?my w RogoĽnie. Takie zlotowe przygotowania. Jak będziecie mieli chęci to zapraszamy. Miejsca noclegowe z pewno?ci? się znajd? a wieczorkiem poczęstujemy Was mikstur? Panoramixa... Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 8 Maja 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 RogoĽno kusi - jestem zainteresowany, chociaż okolica też super. czekam na propozycje. Odnośnik do komentarza
Bob Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 W niedziele jestem zainteresowany ,czekam na propozycje Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 9 Maja 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Cały i zdrowy wła?nie wróciłem z RogoĽna - było SUPER Odnośnik do komentarza
Gość Romano77 Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Czesc ,mam nadzieje ze jak wroce w sierpniu to zostanie wam jeszcze odrobina zapalu na jakis "Niedzielny" wypad. Pozdrawiam wszystkich z Indyjskiego. !tut Co ja tutaj robie? Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 20 Maja 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Roman trzymam ciebie za słowo, czekam z niecierpliwo?ci? jak wrócisz. Możesz już podać jaki? termin to chłopaki sobie poprzestawiaj? terminy na wspólny wypad. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi