Sympatycy Worlan Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Drobna kobitka na Tmaxie Oooo, jak miło zobaczyć w dobrej kondycji swojego poprzedniego żółtka. Ciekawe jaki ma teraz przebieg, kiedy się rozstawaliśmy na szafie było coś ponad 80kkm. Widzę, że numery, kominek tłumika, kufer i światło led zachowane . Tylko kierownik fajniejszy . Sorry za OT, ale nie mogłem się oprzeć .
franekbp Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Trzeba przyznać, że ma niezłego kopa A tu dzielny chiński maluszek z waleniem na pokładzie, oczywiście samicą.
Miazga82 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Oooo, jak miło zobaczyć w dobrej kondycji swojego poprzedniego żółtka. Ciekawe jaki ma teraz przebieg, kiedy się rozstawaliśmy na szafie było coś ponad 80kkm. Widzę, że numery, kominek tłumika, kufer i światło led zachowane . Tylko kierownik fajniejszy . Sorry za OT, ale nie mogłem się oprzeć . Jeśli tak Cię to urzekło to proszę jeszcze Tmax w ruchu
Elvis Opublikowano 5 Stycznia 2016 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Odgrzeję temacik ... myślę ze fajny na zimowe wieczory ...
wuja69 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Opublikowano 5 Stycznia 2016 No i się wydało ............................................................................................. dlaczego w AC mam nieraz przestawione lusterko .
puszek okruszek Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Te dwie to również znajome. :lol: I skuter jakiś znajomy. !YES cześć sorry że trochę odkopuje temat ale co to za skuter (bordowy rzecz jasna)
RONIN Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Oj puszek puszek, toż to królowa skuterów Gilera GP 800 vel błyskawica ?
puszek okruszek Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Oj puszek puszek, toż to królowa skuterów Gilera GP 800 vel błyskawica ? dzieki za info, w skuterach jestem cienki ja d.. węża(narazie;-)), ale wizualnie łapie mnie za... serce.
Elvis Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 .................................................................. .
Elvis Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 ............................................ .
Rekomendowane odpowiedzi