phil Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Zainspirowany w?tkiem skutery w służbach mundurowych, proponuję temat kobieta i skuter Vespa Yamaha X-City 250 Odnośnik do komentarza
Wookash Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Tego nie przebije nic i nikt. Audrey Hepburn w "Rzymskich Wakacjach" Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 I na dokładkę co? od naszysz wschodnich s?siadów KLIK Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 5 Maja 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Ciekawy temat , bardzo ciekawy Odnośnik do komentarza
phil Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Scooters Odnośnik do komentarza
Gość Vex Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Chcecie to macie...haha Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 5 Maja 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Odnośnik do komentarza
Administrator Artix Opublikowano 5 Maja 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Ja uwielbiam klasyczne reklamy skuterów Odnośnik do komentarza
Klubowicze GrzechoCnik Opublikowano 5 Maja 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 No to jak filmiki, to może taki trochę makabryczny..... KLIK ... niestety nie dla kobiety Ewentualnie co? na dobry start: Odnośnik do komentarza
CittO Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Jakie? 3 lata temu wpadłem na pomysł zbierania niewiast na skuterach, oto moje debestofy. Odnośnik do komentarza
CittO Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Na specjalne życzenie Szorstkiego: Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Kask pod kolor Ładny berecik Odnośnik do komentarza
phil Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Proszę pani w pełnym rynsztunku Odnośnik do komentarza
Sympatycy szorstki Opublikowano 7 Maja 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Mareczek, to zdjęcie z niebiesk? Vesp? - piękne ! A odemnie w innym stylu: Pani i jej skuter...no i ten...kask pzdr Odnośnik do komentarza
Sympatycy Kisiel Opublikowano 7 Maja 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Jakie? pytania? !happybth !happybth Odnośnik do komentarza
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 8 Maja 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Może nie wszystkie fotki s? na aktualny temat, ale warto zobaczyć jak to jest na dalekim wschodzie (Tajwan 2006) . Tam skutery rz?dz? !OKK . Kobiet też kilka widać i to w kaskach . (parę fotek skuterów na służbie ). foto pozdrawiam Wiesiek (nadal nie wiem jak wrzucić foto do posta ) kopiujesz adres foty a reszte zobacz jak klikniesz "edytuj" Artix Odnośnik do komentarza
phil Opublikowano 8 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Fota z world press photo Odnośnik do komentarza
Mario Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 koleżankom w weekend skuterek pozyczyłem !happybth Odnośnik do komentarza
pablos Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Dla mnie nr 1. Siostra Henryka z Łodzi .... Ale czytam dalej i ...cyt."Siostra Henryka z Łodzi przesiadła się na nowy skuter z wysłużonego motoroweru piaggio" czyli stara wyjadaczka skuterowa !happybth Ah ten klimat ..... To tak kilka na pocz?tek .....cdn. Fotek part two !V Tutaj i to jeszcze nie koniec ..... kobiety kochaj? skutery .... ehhhhhh Tutaj znajdziecie większ? dawkę ciekawych fotek - naprawdę miłych dla oka !happybth A teraz kilka perełek !scooter Jenifer Lopez Czę?ć trzecia wg. mnie najfajniejsza: I na koniec specjalnie dla Szorstkiego !guns co by nie było że propagujemy jazdę bez kasku : Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Zapewne to nie skuter, przypomniały mi się Bieszczady 2008r !OKK I takie co?. Odnośnik do komentarza
Wookash Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 http://www.okapi38.com/babes/okapettes.php?page=1 Wła?ciciele t-maxów powinny być zadowoleni Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 18 Maja 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Wookash, piękne te Tmaxy !piwko a szczególnie ta fotka: Odnośnik do komentarza
phil Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Niby tematycznie nie pasuje ale musiałem U?miech na gębie w pracy jak zobaczyłem fotę Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 18 Maja 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Nie żebym też się czepiał ale Grzesiu spójrz do jakiego koloru się lepi? takie "laseczki" !piwko .Powinno Ci to dać do my?lenia co należy natychmiast zrobić Ale po co ?? Żeby mi lusterka pourywały, !piwko !kiss niech zostanie tak jak jest. !tut A z t? fotk? miałem problem , czy wrzucić do tematu "Ulepszone T-maxy", czy tu ??? !tut Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Znam ta strone od dawna . Z tych zdjec to chyba z 99% jest obrabiana. Zdjecie Tmaxa i dodana do niego w photoshopie panna !piwko . Albo Tmax dolozony do panny. Gdyby zachowac proporcje tej foty, to laska mialaby ze dwa metry dziesiec. I to bez kapelusza . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi