Gość Nagato Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Jak napisał Orzech: W kanapie jest czujnik nacisku, jeżeli nie siedzisz na 3oo silnik będzie się zawsze dławił, uniemożliwia to odjechanie MP3-ki bez kierowcy. Lekko krzywo usi?dziesz - nie ruszy. Dlatego jeżdż?c z siedzenia pasażera (my favourite) na skrzyżowaniach zawsze na przód i po bożemu. Czujnik nie odpuszcza od razu, dopiero jak?? sekundę - dwie po przyjęciu wła?ciwej sylwetki. Przyznaję, irytuj?ce, ale dla trzykołowców niestety normalne.
Gość MalyBXL Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 No i pierwsze usterki w MP3. Wczoraj zaprowadzilem do serwisu,wymiana opony tylnej(standard) iiii... ZEPSUL SIE STABILIZATOR ZAWIESZENIA czyli nie da sie zablokowac,trzeba wyciagac nogi i stawiac na stopce,jeszcze nie znam kosztow ale dzis odbieramy i sie okarze ile €€€€ pojdzie na ten czujnik. Wiec nie uzywajcie tego jak nie musicie,wtedy moze sie szybko nie rozsypie. Jak sie jezdzi z pasazerem lub w deszczu to jest przydatne ale samemu w sumie nie trzba blokowac. Ja juz sie przyzwyczailem bez blokady
Gość tomwwa Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Z tym siedzeniem (nie podskakujacym od razu) , w serwisie facet mi wciskal ze tak ma byc , bo to normalne. Odebralem skuta , bo nie mialem czasu z nim dyskutowac, ale chyba wroce na naprawe tej usterki
Gość MalyBXL Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 No i odebrana petarda z serwisu,zaplacilismy 159€ , 51€ za opone tylna Michelina,a reszta za klocki,linke,ten stabilizator i cos jeszcze,ale nie wiem co heheh. Wiec o wiele mniej niz sie spodziewalem No i juz smigam jak z papierami
Rekomendowane odpowiedzi