Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Pierwszy dzień lata – Impreza nad morzem 21 czerwc

Mareczek

Rekomendowane odpowiedzi

Pragnę dowiedzieć się kto i ile osób jest chętnych na przyjazd i spędzenie na Kaszubach (Wierzchucino Białogóra) Weekendu 19-21/06/2009r

Jestem po wstępnych rozmowach, oraz wstępnie zaklepany termin wraz zarezerwowanymi domki.

------------------------------------------!happybth

Podstawowe informacje

obiekt może pomie?cić 60 osób/osoby

Jadłodajnia w pobliżu

parking na terenie posesji

obiekt ogrodzony ,obiekt o?wietlony

od 95 zł do 175 zł za domek na dobę, czyli około 20zł osobo/noc

zapraszamy na pobyty weekendowe

(akceptujemy krótkie terminy pobytu)...

domek 4 osobowy

domek max 6 osobowy

------------------------------------------ !piwko

Jeżeli zainteresuje Was moja propozycja to podam więcej szczegółów.

PS. Nie robię zapisów i nie zbieram pieniędzy ( każdy sam będzie sobie rezerwował i rozliczał z wła?cicielem o?rodka) rybak.gif

a moze przenie?cie na troche wczesniejszy termin , 6 czerwca Kylie w Gdansku  :huh: 

Mario :(

Pierwszy dzień Lata przenie?ć na inny termin hmmmm, to się nie da, ale może kto? z 3-miasta zorganizuje jakie? spotkanie – imprezie 6 czerwca tego nie wiem.

----------------------------------------------------------------------------------------- :(

Zainteresowanie Imprez? jest jak widać niewielkie. W niedziele zgłoszę w o?rodku ilo?ć uczestników i ile domków będziemy zajmowali. Nie mogę czekać i blokować do ostatniego dnia wszystkich domków (pocz?tek sezonu) :(;):)

• Sympatycy
..... weekend wczesniej jest Burgmania, .....

I to długa Burgmania, pewnie dlatego mały odzew w?ród :blink:

• Klubowicze

a możesz Marku zdradzic kto jest narazie chętny na ten wyjazd

bo jak bym się wyrobił z przegl?dem to jeszcze może rozważe przyjazd jak będę wiedział kto będzie.

• Sympatycy

Siemik,Siemikowa i mała Siemikowa na 90%również będziemy opalali brzuszki na plaży z małym zapasikiem !vampire

a możesz Marku zdradzic kto jest narazie chętny na ten wyjazd

bo jak bym się wyrobił z przegl?dem to jeszcze może rozważe przyjazd jak będę wiedział kto będzie.

Ja i moja rodzina będziemy kto więcej nie wiem i nawet nie staram się wiedzieć, tak jak napisałem w pierwszym po?cie.

[ PS. Nie robię zapisów i nie zbieram pieniędzy ( każdy sam będzie sobie rezerwował i rozliczał z wła?cicielem o?rodka)].

Nie mam zamiaru być ponownie pos?dzony że zarabiam i się dorabiam .itd. !piwko

PS. Podobno kilka domków jest już zarezerwowanych ( to fajnie)

Będziemy mogli posiedzieć przy ognisku w sporym gronie, no i małe co nieco.

:lol: !happybth !happybth !happybth !happybth !happybth ognisko2.jpg

• 4 tygodnie później...
;) Jaka tu cisz a już w pi?tek jedziemy :)

Cisza jest !tut :):o

Wiadomo?ć dla uczestników spotkania. Jutro [ czwartek 18/06/2009r] jadę zrobić zakupy na pi?tkow? imprezę powitaln? [ grill ,ognisko].Jeżeli jeste?cie zainteresowani żebym i dla Was kupił jedzonko to dzwońcie do mnie i podajcie na ile osób zrobić zaopatrzenie.:) !YES :lol:

Wielkie dzięki dla wszystkich uczestników Pierwszy dzień lata miło było się z Wami spotkać oraz przywitać lato.

DSCN3142.JPG

DSCN3180.JPG

DSCN3151.JPG

DSCN3211.JPG

DSCN3148.JPG

DSCN3160.JPG

DSCN3215.JPG

DSCN3313.JPG

I jeszcze kilka set fotek, ale to dla zainteresowanych bezpo?rednio na PM. !V !scooter !OKK !OK :D

• Sympatycy

Było rewelacyjnie,cała moja rodzinka zadowolona.Dzięki wszystkim że mogli?my razem spędzić miło i wesoło pierwszy dzień lata.