Mareczek Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Pragnę dowiedzieć się kto i ile osób jest chętnych na przyjazd i spędzenie na Kaszubach (Wierzchucino Białogóra) Weekendu 19-21/06/2009r Jestem po wstępnych rozmowach, oraz wstępnie zaklepany termin wraz zarezerwowanymi domki. ------------------------------------------!happybth Podstawowe informacje obiekt może pomie?cić 60 osób/osoby Jadłodajnia w pobliżu parking na terenie posesji obiekt ogrodzony ,obiekt o?wietlony od 95 zł do 175 zł za domek na dobę, czyli około 20zł osobo/noc zapraszamy na pobyty weekendowe (akceptujemy krótkie terminy pobytu)... domek 4 osobowy domek max 6 osobowy ------------------------------------------ !piwko Jeżeli zainteresuje Was moja propozycja to podam więcej szczegółów. PS. Nie robię zapisów i nie zbieram pieniędzy ( każdy sam będzie sobie rezerwował i rozliczał z wła?cicielem o?rodka) Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Witam !OKK jak by, co to Marzena +Tomekgdz !scooter Odnośnik do komentarza
Mario Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 a moze przenie?cie na troche wczesniejszy termin , 6 czerwca Kylie w Gdansku http://muzyka.onet.pl/10172,1965254,newsy.html. Tego nie mozna przegapic i nie chodzi mi o muzyke Odnośnik do komentarza
Relayed Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 a moze przenie?cie na troche wczesniejszy termin , 6 czerwca Kylie w Gdansku http://muzyka.onet.pl/10172,1965254,newsy.html. Tego nie mozna przegapic i nie chodzi mi o muzyke A tam Kylie, Scorpions na żywo to jest to. Podoba mi się cena biletów, tylko znaj?c życie trzeba sobie zarezerwować troche czasu w pi?tek o 12. Pozdr. Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 a moze przenie?cie na troche wczesniejszy termin , 6 czerwca Kylie w Gdansku Mario Pierwszy dzień Lata przenie?ć na inny termin hmmmm, to się nie da, ale może kto? z 3-miasta zorganizuje jakie? spotkanie – imprezie 6 czerwca tego nie wiem. ----------------------------------------------------------------------------------------- Zainteresowanie Imprez? jest jak widać niewielkie. W niedziele zgłoszę w o?rodku ilo?ć uczestników i ile domków będziemy zajmowali. Nie mogę czekać i blokować do ostatniego dnia wszystkich domków (pocz?tek sezonu) Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Niestety ja nie dam rady, weekend wczesniej jest Burgmania, a weekend pozniej wyjazd na zlot do Marl... Odnośnik do komentarza
Sympatycy spinka Opublikowano 7 Maja 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 ..... weekend wczesniej jest Burgmania, ..... I to długa Burgmania, pewnie dlatego mały odzew w?ród Odnośnik do komentarza
pidzam Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 A tydzien przed B. zlot Triumpha w Stegnie. Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Jeden domek sze?cio osobowy jest już zarezerwowany. Z tego co wiem s? jeszcze wolne domki. Odnośnik do komentarza
Klubowicze Jordan Opublikowano 12 Maja 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 a możesz Marku zdradzic kto jest narazie chętny na ten wyjazd bo jak bym się wyrobił z przegl?dem to jeszcze może rozważe przyjazd jak będę wiedział kto będzie. Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 13 Maja 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Siemik,Siemikowa i mała Siemikowa na 90%również będziemy opalali brzuszki na plaży z małym zapasikiem !vampire Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 a możesz Marku zdradzic kto jest narazie chętny na ten wyjazd bo jak bym się wyrobił z przegl?dem to jeszcze może rozważe przyjazd jak będę wiedział kto będzie. Ja i moja rodzina będziemy kto więcej nie wiem i nawet nie staram się wiedzieć, tak jak napisałem w pierwszym po?cie. [ PS. Nie robię zapisów i nie zbieram pieniędzy ( każdy sam będzie sobie rezerwował i rozliczał z wła?cicielem o?rodka)]. Nie mam zamiaru być ponownie pos?dzony że zarabiam i się dorabiam .itd. !piwko PS. Podobno kilka domków jest już zarezerwowanych ( to fajnie) Będziemy mogli posiedzieć przy ognisku w sporym gronie, no i małe co nieco. !happybth !happybth !happybth !happybth !happybth Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 19 Maja 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Domek na sze?ć osób zarezerwowany. Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Jaka tu cisz a już w pi?tek jedziemy !placz1 Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Na zdrówko Wam wszystkim !placz1 !YES !YES Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Jaka tu cisz a już w pi?tek jedziemy Cisza jest !tut Wiadomo?ć dla uczestników spotkania. Jutro [ czwartek 18/06/2009r] jadę zrobić zakupy na pi?tkow? imprezę powitaln? [ grill ,ognisko].Jeżeli jeste?cie zainteresowani żebym i dla Was kupił jedzonko to dzwońcie do mnie i podajcie na ile osób zrobić zaopatrzenie. !YES Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Wielkie dzięki dla wszystkich uczestników Pierwszy dzień lata miło było się z Wami spotkać oraz przywitać lato. I jeszcze kilka set fotek, ale to dla zainteresowanych bezpo?rednio na PM. !V !scooter !OKK !OK Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Również bardzo serdecznie dziękuję !OK za spotkanie !OKK było bardzo super !scooter Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Az nie moge uwierzyc, ze zrobiliscie te ~10 km ... A foty fajne, tancerze ... Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 23 Czerwca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Było rewelacyjnie,cała moja rodzinka zadowolona.Dzięki wszystkim że mogli?my razem spędzić miło i wesoło pierwszy dzień lata. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi