Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czy ktos posiada Honde SH 300i ??????

kostan77

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Czy ktos posiada Honde SH 300i poniewaz chcialbym sie czegos o nim(niej) dowiedziec tzn. czy jest warta kupna?? Chcialbym cos takiego kupic. Ten ktorego mam na oku to jest 2007 rok i ma juz troche przejechane 11636 MIL (18.733KM). Posiadam Honde SES Dylan 125 i jest nie zawodna jestem bardzo z niej zadowolony zrobilem 8300 MIL (13.300KM)w 1.5 roku,ale czas juz na nia. :lol::lol: !vampire

Jeszcze zastanawialem sie na Gilera Nexus 500 i Yamaha T-max,ale niestety zostaly sprzedane i chyba dobrze poniewaz potrzeboje czegos o mniejszych gabarytach w Londynskich korkach.

No i jest jednak Honda SH 300i 2007r. z kufrem,ale z mniejszym przebiegiem 3956 MIL(6400KM)

!OK !OK !OK

Gość gepard73

Skuterek całkiem niezły, dobre osi?gi, ale malutki schowek pod kanap?, także bez kufra się nie obejdzie, zastanawiałem się przez moment nad tym modelem, ale w ostateczno?ci postawiłem na Yp x-max, bo bardziej mi przypasił. Je?li jeste? zdecydowany na ten sprzęt, to będziesz z niego zadowolony, bo wła?ciwo?ci jezdne ma naprawdę dobre i firma mówi sama za siebie :lol:

Mogę ?miało polecić Hondę SH300i. Do miasta bardzo fajny skuter, dynamika, wła?ciwo?ci jezdne bardzo dobre, manewrowanie między samochodami jest proste. W trasie również sprawdza się przyzwoicie. Zalet? s? duże koła, które dobrze wybieraj? nierówno?ci, kanapa jest wygodna, miejsca na nogi nawet dla wysokiej osoby jest dużo. Spalanie 3,5 l/100 km, a przy spokojnej jeĽdzie uzyskałem 3,1 l/100 km.

O niezawodno?ci na razie trudno mi powiedzieć, ponieważ mam przejechane 1000 km. Z wyposażenia warto zwrócić uwagę na hamulce z ABS, s? skuteczne i efektywne.

Wygl?d Hondy jest klasyczny, czy się podoba, sprawa gustu, mi odpowiada. Płaska podłoga ułatwia wygodne wsiadanie.

Minusem jest mały schowek pod kanap?, ale kufer rozwi?zuje temat.

Ogólnie jestem bardzo zadowolony i polecam.

A.

Skoro już zahaczyłe? o temat kufra, to rozumiem, że masz takowy zamontowany.

Napisz, jakim typem zapięcia dysponuje fabryczna płyta do kufra - monolock, czy monokey??

Tak mam kufer. O ile dobrze pojmuję różnice pomiędzy monolock i monokey, to podstawa jest monolock. Maksymalne obci?żenie tylnego bagażnika, wg instrukcji wynosi 3 kg. Zalet? jest bardzo łatwy montaż i demontaż kufra, oraz lakierowanie w kolorze nadwozia.