Gość pioter Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Witam skut maniakow Czy ktos z WAS mial okazje widziec na zywo myroad? czy ten model wogole mozna kupic ? Dajcie znac bo jest w ofercie hehe ale nikt go nie widzial ani nie testowal P Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Nie widzial (tylko "dummy") , a i kupic nie mozna ("jeszcze" go nie ma)... Z tego co wiem . Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Widziałem, macałem i opisywałem w innym w?tku. Tutaj masz pierwszy opis i fotki z Polski> W?tek o MyRoad Odnośnik do komentarza
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 2 tyg temu byłem na przegl?dzie w Motorlandzie na Wale Miedzeszyńskim w Warszawie i stał jeden egzemplarz.Można sobie oblukać. Czy stoi jeszcze-nie wiem.Zadzwoń i się zapytaj Odnośnik do komentarza
Gość milosz Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Ja też widziałem w motorlandzie, wielkie to bydle strasznie... !placz1 Odnośnik do komentarza
pablos Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Też widziałem i macałem .... jako znany miło?nik "gatunku - z pod nazwy Kymco" strasznie się zawiodłem jako?ć dostateczna wygl?d i prezencja o wiele lepsza na zdjęciach, jako?ć wykonania siedziska "tragedia" ponadto nie polecam kupowania pierwszych egzemplarzy - zostać beta - testerem tej marki to nic przyjemnego a jeżeli już się kto? zdecyduje na taki układ to zadawać pierwsze zasadnicze pytanie "czy jeżeli ulegnie uszkodzeniu serwis-gwarant" zapewnia pojazd zastępczy. Ja posiadaj?c pierwsze Kymco zrobiłem nim tylko 3200 km za? w trakcie jego posiadania pojazdem zastępczym ponad 4000 km. Więc ..... resztę scenariusza dopiszcie sobie sami !sciana . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi