Abach Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 S? jakie? pomysły na trzy dni wolnego? 3-go chciałbym skoczyć do Torunia na mecz, natomiast 1 i 2 praktycznie wolny. Może 1 maja, w pi?tek otworzymy sezon grillowy u mnie na działce? Co Wy na to? EDIT Mecz odpada, bilety wyprzedane, dlatego 3-go też jestem wolny. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 I to jest konkretna propozycja tylko proponuje zamiast działki garaż kolegi Adama tam dopiero można zrobić dobrego grilla !placz1 a tak całkiem poważnie to ja jestem za jakim? spotkaniem. Jak cos to czekam na informacje Odnośnik do komentarza
Pleban Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 I to jest konkretna propozycja !placz1 tylko proponuje zamiast działki garaż kolegi Adama...... No pewnie że garaż. Pytanie tylko- co tym razem rozkręcimy/połamiemy Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Fajnie macie.Miłej i udanej zabawy.Chętnie przył?czyliby?my się do spotkanka jednak pi?tek,sobota i niedziela w pracy.Pozdrawiam szczę?liwie odpoczywaj?cych. Odnośnik do komentarza
Abach Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 No pewnie że garaż. Pytanie tylko- co tym razem rozkręcimy/połamiemy !piwko Ta chińska ch**nia i tak do niczego się nie nadaje, można połamać wszystko !piwko Ale ważne, że alarm działa, jeszcze raz dzięki Andrzej !piwko Widzę, że zainteresowanie grillem jest tak duże, że nie wiem czy nie będę musiał ograniczyć ilo?ci chętnych !piwko Tak, czy inaczej pierwszego maja, od rana jestem na działce i jeżeli kto? będzie miał chęć wpa?ć, zapraszam. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Plelan jak mogłe? wyci?gn?ć sprawę połamanych plastików Abach !piwko te cholerne plastiki które "połamałes " powinny zostać w tym garażu i nie powinny trafiać na to forum !piwko !piwko !piwko ja już nie sypiam !w00t tylko słyszę trzask pękania No dobra wiec co robimy z majówk?(może jaki? wypadzik na !piwko ) Odnośnik do komentarza
Pleban Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 te cholerne plastiki które "połamałes " powinny zostać w tym garażu i nie powinny trafiać na to forum !piwko !piwko !piwko Skoro to ja je połamałem, to mam do nich prawo i do wyci?gania tej sprawy na forum. !piwko Abach. Mimo że Cię nie lubię !w00t to radzę Ci dobrze. Sprzedaj t? Chińszczyznę i kup co? z Japoni. Polecam Suzuki !piwko Wracaj?c do tamatu. S? ładniejsze tereny jak Twa działka !tut Wybieramy południe Polski. Beskid Żywiecki uważaj! "Plebania" nadci?ga!!! Odnośnik do komentarza
Abach Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 S? ładniejsze tereny jak Twa działka To sobie specjalnie zapamiętam !w00t Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi