Gość YARECK Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Tak jak mówiłem uruchomiłem wreszcie konto na allegro gdzie będ? wystawiane przedmioty na rzecz Stowarzyszenia "Dla Przyszło?ci" wspieraj?cego MOW nr 3 w Łodzi. !OKK OTO WYSTAWIONE DZI| PRZEDMIOTY - na razie tyle, będzie więcej. Je?li kto? miałby co? do wystawienia to będę zobowi?zany, ale z góry proszę nie traktować tej aukcji jako magazynu niepotrzebnych i nieużytecznych klamotów bo często spotykam się z przypadkami, że kto? niby z dobrego serca, a daje wyraĽnie graty zawadzaj?ce w piwnicy lub na strychu. Odnośnik do komentarza
Gość YARECK Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Z powodów formalnych musiałem założyć nowe konto na aukcje charytatywne i poprzednie będę musiał zamkn?ć. Niemniej nowe konto brzmi identycznie jak stare - nie ma tylko "podłogi" w nazwie i dzi? otrzymało już status konta charytatywnego. Nowe konto to: DlaPrzyszlosci, a to kolejne przedmioty: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=13620649 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi