Gość Dragon Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Halo... Uważam, że wiadomo?ć ta jest na tyle istotna dla nas motocyklistów, że pozwoliłem sobie na ?ci?gnięcie informacji od GENI'ego i podanie jej w nowym temacie... Czyli można... !scooter Kto? zjadł marchewkę! Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 No i tak trzymać . Do popełnionego błędu należy się przyznać , nie ważne jaki on wielki i kogo uraził !scooter . Odnośnik do komentarza
Sympatycy szorstki Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 No i dobrze. Może dzięki temu, kolejne hasła będ? nieco m?drzejsze... pzdr Odnośnik do komentarza
Geni Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Dokładnie tak, teraz marchewkę można spokojnie zużyć na zrobienie tradycyjnej polskiej sałatki jarzynowej. Meriutum akcji, jest rozs?dne, a te warzywa niepotrzebnie przeszkadzały. B.T.W. Portugalczycy niech sobie marchewk? rakiety ziemia powietrze napędzaj?, je?li maj? na to ochotę, ja mam to w nosie. Odnośnik do komentarza
Niunio Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Cała akcja głupia nie jest tylko akurat to hasło było debilne. Odnośnik do komentarza
-=Dee Jay=- Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 przesadzacie .. akcja nie była skierowana do osób naszego "pokroju". uważam, że była bardzo trafna i jej drastyczno?ć była zdecydowanie uzasadniona. Większo?ć z nas ma wyobraĽnie i porusza się po drogach w mnie lub bardziej cywilizowany sposób. Ale ?wieżaki, które w tym roku dostan? od rodziców "motory" wsi?d? i pocisn? gdzie sie da ile fabryka dała ... i to własnie oni byli jednym z elementów docelowych tej kampani. uczepili?cie się warzyw jakby?cie nigdy w życiu nie usłyszeli gorszej obelgi... a prawda taka, że każdemu z nas może się to przytrafić i możemy zostać zabrani na skrzyżowaniu przez klienta w rodzinnym kombi ... który jest także odbiorc? tego przekazu. Odnośnik do komentarza
Sympatycy szorstki Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Dżizas... mam dosyć... pzdr Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Bardzo dobrze i chyba wszyscy sa usatysfakcjonowani... PS. Wczoraj stalem i ogladalem sobie na spokojnie "otwarcie sezonu" w Koszalinie. Zastanawiam sie, jakie haslo trafi do ok. 15- 20% populacji ujezdzajacej 2oo... Odnośnik do komentarza
misioooo Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Większo?ć z nas ma wyobraĽnie i porusza się po drogach w mnie lub bardziej cywilizowany sposób. Ale ?wieżaki, które w tym roku dostan? od rodziców "motory" wsi?d? i pocisn? gdzie sie da ile fabryka dała ... i to własnie oni byli jednym z elementów docelowych tej kampani. Może i trafna. Ja sam? ideę w 100% popieram, bo czubków zarówno w puszkach jak i na 2oo nie brakuje. Jednak takie hasło jakie było... Cóż. Co innego usłyszeć obelgę od jednostki, a co innego wiedzieć, że za każdym rogiem nazywaj? cię warzywem, dawc? etc. Na "dawcę" to łatwo odpowiedzieć - chociaż ja komu? życie uratuję, a ty? Ilu uratowałe?? Do tego moim zdaniem "warzywo" godziło nie tylko niektórych z motonitów, ale i osoby chore/warzywa (które słowo ładniej brzmi i jest kulturalne, a które niezbyt?). Jak dla mnie - bardzo ładnie się zachowali. Odzew z naszej (motonitów) strony w końcu co? zdziałał). P.S. Ja tam z humorem i tak od tego podchodziłem - jazda po mie?cie z napisem na plecach "Warzywo może Ci jebn?ć z li?cia" mogłaby być nad wyraz interesuj?ca :-) Odnośnik do komentarza
Lion Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 No i wszystko na ten temat. Akcja i po akcji Odnośnik do komentarza
Slavequs Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Panowie gratuluję, bo to również dzięki Wam zniknęło to nietrafione hasło. Odnośnik do komentarza
Klubowicze Patryk Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Dla mnie nie trafno?ć hasła polegała na założeniu z góry statystycznej ilo?ci nieszczę?liwych wypadków z udziałem motocyklistów i godzeniem się z tym. !OKK To tak, jakby układał je (sorry) grabarz i z u?miechem zacierał ręce. Więcej do zastanowienia daje mi (również jako kierowcy 4oo) Pozdrawiam wszystkich jeżdż?cych bezpiecznie. Odnośnik do komentarza
Administrator Artix Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 To pokażcie mi kogo? kto kichnal podczas jazdy mi sie nigdy nie udalo nawet kiedy bardzo tego chcialem, jakies opory mam czy co, nie mowiac juz o kichnieciu przy takiej predkosci na moto. Ped powietrza czy co powoduje u mnie blokade. Odnośnik do komentarza
Sympatycy szorstki Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 To pokażcie mi kogo? kto kichnal podczas jazdy !OKK mi sie nigdy nie udalo nawet kiedy bardzo tego chcialem, jakies opory mam czy co... Mnie się udało, ale nie przy 200 Alergikiem jestem to i często np. zatrzymuję się coby kichawę wydmuchać bo swędzi... Zwłaszcza teraz jak te pieprzone brzozy kwitn? pzdr Odnośnik do komentarza
Klubowicze Patryk Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Artix, wła?nie mi przypomniałe? - w ostatni? niedzielę (tylko 80km/h). W samochodzie jednak czę?ciej. Odnośnik do komentarza
Gość Dragon Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 E tam... z tym kichaniem Artix to wodę polałe?... Ja kicham nawet pod wod?... Wracaj?c do marchewki to dzisiaj na obiad była suróweczka z marchwi... pycha... No i na koniec... Szorstki - dziżys to za mało... Odnośnik do komentarza
Gość Lléo F Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Dla tych którzy się nie załapali: http://www.petycje.pl/petycja/3980/aidzie_...ocyklistom.html Pozdrawiam LF Odnośnik do komentarza
Slavequs Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Dla tych którzy się nie załapali:http://www.petycje.pl/petycja/3980/aidzie_...ocyklistom.html Pozdrawiam LF A w jakim celu jeszcze podpisywać petycję, skoro osi?gnięto już rozwi?zanie? Odnośnik do komentarza
Pleban Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 ... Zwłaszcza teraz jak te pieprzone brzozykwitn? No stary. Do Radomska to Ty raczej nie jedĽ. Tak od serca Ci życzę Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi