cyklon Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Witam Wszystkich, gdzie w Łodzi można bezproblemowo przejrzeć (przedi?) oponę w Burgmanie? Byłem w LibertyMotors jednak tam nie zajmuj? się wulkanizacj?. Już mam lekko do?ć pompowania koła codziennie. Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam Odnośnik do komentarza
czeczot21 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 W Łodzi mogę polecić wulkanizację z ulicy Glinianej (numeru nie pamiętam) ale to nie jest długa ulica a zakład jest mniej więcej po ?rodku jej długo?ci. W moim Silver Wingu tyln? oponę wymienili w parę minut wraz z wyważeniem (koło sam zdemontowałem w domu). Odnośnik do komentarza
sopranovw Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 PREMIO GLINIANA 38 to jest koło mnie niemalże !tut albo WOJTERA SERIS jak kto woli! równoległa do al. Włókniarzy pomiędzy pojeziersk? a limanowskiego albo równoległa do rumuńskiej Polecam bo s? naprawde oki i full profeska sporo motocyklistów ten serwis poleca! A jak bedziesz u nich to zapraszam do mnie na rumuńsk? 5 to pogadamy Odnośnik do komentarza
cyklon Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Dziękuję za podpowiedzi. Skontaktuję się z nimi w poniedziałek i dam znać czy i jak mi pomogli. Odnośnik do komentarza
MONTER307 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Witam Skoro mowa o wulkanizacjoto takie troszke inne zapytanko To ci na glinanej "tankuja" azotem?? Jezdzil ktos na tym?? Ile kosztuje takie "tankowanie" .. to chyba glownie pytanko do sopranovw'a Pozdrawiam !happybth Odnośnik do komentarza
sopranovw Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 tankuj? na pewno ale cen nie znam a i sam nie korzystałem z tego to opini nie mam !V ale moge podpytać jutro bo pewnie u nich będę !scooter Odnośnik do komentarza
RobB. Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Koledzy, na wy?cigi jeĽdzicie żeby za azot przepłacać ?! Przeanalizujcie ile jest azotu w powietrzu?! Dla ułatwienia ok. 3/4 - Moja rada DAJCE NA LUZ !V Pozdrawiam RobB. !scooter Odnośnik do komentarza
MONTER307 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Witam Ja tylko pytam z ciekawosci o to tankowanie azotem jakos zawsze tylko przejezdzam czytajac szyld zamiast wejsc zapytac hihihhi a skoro kolega jest przez scian i nie bedzie mu robilo klopoto zeby zapytac to niech napisze tak CIEKAWOSTKE AZOTOWA !happybth Pozdrawiam !happybth Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi