Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Sympatycy Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Ja również wielkie dzięki za miły dzień.Po mało pozytywnych opiniach o paradzie z ''lekk? doz? nie?miało?ci'' pojechałem i nie było tak tragicznie...fakt-ciasno,?mierdzi spalinami jak cholera ale da się przeżyć. Jeszcze raz wielkie dzięki za mile spędzone chwile
Sympatycy Worlan Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Sympatycy Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Ja również dziękuję za miłe spotkanie. >>>>>Foty <<<<< Trochę sobie po?migali?my. Dzięki Szuwarek za udostępnienie C1-ki. Całkiem nowe doznania !pomidor Gratulacje dla Krzytra. Majka wygl?da super, a jeĽdzi jeszcze lepiej. Ledwo dawałem radę w drodze powrotnej z Zegrza. Co do obuwia motocyklowego, to boję się zabierać głos, bo podobno Krzytra sandałki w przyszłym sezonie przechodz? na moje stopy. Uwieczniłem je na zdjęciu, żeby mi nie wsadził za bardzo znoszonych. !OKK To będ? moje buty motocyklowe na sezon 2010.!V
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Dziękujemy za fajnie spędzony czas, ?wietnie się bawili?my, mile było zobaczyć jak 2oo opanowały stolicę. Pozdrawiamy Ewa i Wiesiek Kilka fotek"bemowo"
Gość oldmiras Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Ja rowniez dziekuje za mile spedzony czas. Fajnie bylo Was poznac osobiscie - mysle ze jeszcze nieraz sie spotkamy - 9 maja juz niedlugo )
Klubowicze Jordan Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Klubowicze Opublikowano 26 Kwietnia 2009 ja wrociłem dopiero teraz więc również dziękuje za spotkanie i warto?ciowe rozmowy z tymi z którymi rozmawiałem
Daro Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Spotkanie rzeczywi?cie udane, pogoda dopisała na maxa, dzięki za sympatyczne przyjęcie w Scooterlandzie i poczęstunek !OK , dzięki wszystkim za wspólne towarzystwo. P.s. Co prawda nie ze wszystkimi udało się dłużej pogadać ale może nadrobimy to już wkrótce na Burgmanii !tut , i do następnego !happybth !happybth !happybth pozdrawiam wszystkich !V
Gość Vex Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Widzę po fotkach, że spotkanie się udało !happybth Ja niestety z przyczyn zarówno technicznych jak i logistycznych nie mogłem doł?czyć. Krzytro, majka w nowym kolorze wygl?da super. Nie?miało dodam, że w moim odczuciu dużo lepiej niż w poprzednim !happybth A co do obuwia....jak sandały to bez skarpetek !!!!!!! !happybth !tut
sebulba1971 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Dzięki wielkie za super sobotę !happybth wycieczka była niezł? i do Skuterlandu i nad Zegrze !happybth , troszkę mi się póĽniej zagin?ł Marynarz !V ale to nic mam nadzieję że dodarł do domu szczę?liwie . !happybth !tut !OK
Marynarz Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 no pewnie że dotarł !happybth cały i zdrowy !happybth
Klubowicze krzytro Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Klubowicze Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Ja też dziękuję za miłe spotkanie,a co do sandałek to Grzesio musi sobie już obstalować.Swoj? drug? yamahe maluję na żółto !happybth No i będzie miała odpowiedni opis,ale na razie nie zdradzę jaki !happybth
Wookash Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 A ja dodatkowo chciałbym Wam podziękować za ofiarno?ć, wg wstępnych wyliczeń zebrali?my 5008,60 zł !YES
Gość Takeshi Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 No ja dopiero mam dostęp do netu wiec... Podziekowania za super klimat - nawet w jeĽdzie za dwusówami jako? się przeżyło no i ogółem za udan? przejażdzkę. Co do Majki Krzytra przeżyłem szok w pełnym tego słowa znaczeniu. Tobyło tak niespodziewane jak "lepa" w wojsku ale za to tutaj w pozytywnym sensie. My?lę że jest lepiej no i barwa w "modzie" Pozdrawiam !OKK
Sympatycy szorstki Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Sympatycy Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Co do Majki Krzytra przeżyłem szok w pełnym tego słowa znaczeniu. My?lę że jest lepiej no i barwa w "modzie" Pozdrawiam To się nazywa "Dubaj Style" A wrażenie robi Zwłaszcza w zestawieniu z sandałkami - konsekwentnie Troszkę po czasie, ale dzięki wszystkim za miłe spotkanko, żal, że nie udało się nad Zegrze podjechać... pzdr
Truszek Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Co do Majki Krzytra przeżyłem szok w pełnym tego słowa znaczeniu. My?lę że jest lepiej no i barwa w "modzie" Pozdrawiam To się nazywa "Dubaj Style" A wrażenie robi Zwłaszcza w zestawieniu z sandałkami - konsekwentnie Mówisz o tym Co do jazdy za tym białym szatanem ... trudno było dotrzymać tego tempa
Sympatycy Arecki Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Sympatycy Opublikowano 27 Kwietnia 2009 [Mówisz o tym Ci to dopiero maj? sandałki, teraz wiadomo dlaczego Krzytro przemalował Majesty na biało .
Marynarz Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 [Mówisz o tym Ci to dopiero maj? sandałki, teraz wiadomo dlaczego Krzytro przemalował Majesty na biało . Sandałki, sandałkami ale asfalcik to im Polska firma "Dro....x" układała w latach 90tych Aż żal się robi że polak za granic? potrafi a w kraju to fuszerkę się odstawia tylko
Klubowicze krzytro Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Klubowicze Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Dzięki chłopaki za słowa otuchy,chciałem zamówić nowe sandałki dla Grzesia no i ku mojemu żdziwieniu s? niedostępne
Sympatycy Worlan Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Sympatycy Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Jak szukasz w sklepach moto, to raczej będzie problem.
Rekomendowane odpowiedzi