Skocz do zawartości
Forum Burgmania

25.04> Bemowo> Scooterland> Zegrze

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Ja również wielkie dzięki za miły dzień.Po mało pozytywnych opiniach o paradzie z ''lekk? doz? nie?miało?ci'' pojechałem i nie było tak tragicznie...fakt-ciasno,?mierdzi spalinami jak cholera ale da się przeżyć.

Jeszcze raz wielkie dzięki za mile spędzone chwile :lol:

• Sympatycy
Opublikowano

Ja również dziękuję za miłe spotkanie. >>>>>Foty <<<<< Trochę sobie po?migali?my. Dzięki Szuwarek za udostępnienie C1-ki. Całkiem nowe doznania !pomidor Gratulacje dla Krzytra. Majka wygl?da super, a jeĽdzi jeszcze lepiej. Ledwo dawałem radę w drodze powrotnej z Zegrza.

Co do obuwia motocyklowego, to boję się zabierać głos, bo podobno Krzytra sandałki w przyszłym sezonie przechodz? na moje stopy. :lol: Uwieczniłem je na zdjęciu, żeby mi nie wsadził za bardzo znoszonych. !OKK

To będ? moje buty motocyklowe na sezon 2010.!V :lol:

sandalki.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

Dziękujemy za fajnie spędzony czas, ?wietnie się bawili?my, mile było zobaczyć jak 2oo opanowały stolicę.

Pozdrawiamy

Ewa i Wiesiek

Kilka fotek"bemowo"

Opublikowano

Ja rowniez dziekuje za mile spedzony czas. Fajnie bylo Was poznac osobiscie - mysle ze jeszcze nieraz sie spotkamy - 9 maja juz niedlugo :lol:)

• Klubowicze
Opublikowano

ja wrociłem dopiero teraz więc również dziękuje za spotkanie i warto?ciowe rozmowy z tymi z którymi rozmawiałem

Opublikowano

Spotkanie rzeczywi?cie udane, pogoda dopisała na maxa, dzięki za sympatyczne przyjęcie w Scooterlandzie i poczęstunek !OK , dzięki wszystkim za wspólne towarzystwo.

P.s. Co prawda nie ze wszystkimi udało się dłużej pogadać ale może nadrobimy to już wkrótce na Burgmanii !tut , i do następnego !happybth !happybth !happybth pozdrawiam wszystkich !V

Opublikowano

Widzę po fotkach, że spotkanie się udało !happybth Ja niestety z przyczyn zarówno technicznych jak i logistycznych nie mogłem doł?czyć.

Krzytro, majka w nowym kolorze wygl?da super. Nie?miało dodam, że w moim odczuciu dużo lepiej niż w poprzednim !happybth A co do obuwia....jak sandały to bez skarpetek !!!!!!! !happybth !tut

Opublikowano

Dzięki wielkie za super sobotę !happybth wycieczka była niezł? i do Skuterlandu i nad Zegrze !happybth , troszkę mi się póĽniej zagin?ł Marynarz !V ale to nic mam nadzieję że dodarł do domu szczę?liwie . ;) !happybth !tut !OK ;)

Opublikowano

no pewnie że dotarł !happybth cały i zdrowy !happybth

• Klubowicze
Opublikowano

Ja też dziękuję za miłe spotkanie,a co do sandałek to Grzesio musi sobie już obstalować.Swoj? drug? yamahe maluję na żółto !happybth No i będzie miała odpowiedni opis,ale na razie nie zdradzę jaki !happybth

Opublikowano

A ja dodatkowo chciałbym Wam podziękować za ofiarno?ć, wg wstępnych wyliczeń zebrali?my 5008,60 zł !YES :lol:

Opublikowano

No ja dopiero mam dostęp do netu wiec... Podziekowania za super klimat - nawet w jeĽdzie za dwusówami :lol: jako? się przeżyło ;) no i ogółem za udan? przejażdzkę. Co do Majki Krzytra przeżyłem szok w pełnym tego słowa znaczeniu. Tobyło tak niespodziewane jak "lepa" w wojsku ale za to tutaj w pozytywnym sensie. My?lę że jest lepiej no i barwa w "modzie" ;) Pozdrawiam !OKK

• Sympatycy
Opublikowano
Co do Majki Krzytra przeżyłem szok w pełnym tego słowa znaczeniu. My?lę że jest lepiej no i barwa w "modzie" ;) Pozdrawiam  ;)

To się nazywa "Dubaj Style" :P A wrażenie robi :P Zwłaszcza w zestawieniu

z sandałkami - konsekwentnie :P:lol:

Troszkę po czasie, ale dzięki wszystkim za miłe spotkanko, żal, że nie udało

się nad Zegrze podjechać...

pzdr

Opublikowano
Co do Majki Krzytra przeżyłem szok w pełnym tego słowa znaczeniu. My?lę że jest lepiej no i barwa w "modzie" ;) Pozdrawiam  :P

To się nazywa "Dubaj Style" ;) A wrażenie robi :D Zwłaszcza w zestawieniu

z sandałkami - konsekwentnie ;);)

Mówisz o tym

:P

Co do jazdy za tym białym szatanem ... trudno było dotrzymać tego tempa :D

• Sympatycy
Opublikowano
[Mówisz o tym
:D

Ci to dopiero maj? sandałki, teraz wiadomo dlaczego Krzytro przemalował Majesty na biało ;) .

Opublikowano
[Mówisz o tym
  ;)

Ci to dopiero maj? sandałki, teraz wiadomo dlaczego Krzytro przemalował Majesty na biało :D .

Sandałki, sandałkami ale asfalcik to im Polska firma "Dro....x" układała w latach 90tych :D

Aż żal się robi że polak za granic? potrafi a w kraju to fuszerkę się odstawia tylko :P

• Klubowicze
Opublikowano

Dzięki chłopaki za słowa otuchy,chciałem zamówić nowe sandałki dla Grzesia no i ku mojemu żdziwieniu s? niedostępne :D

• Sympatycy
Opublikowano

Jak szukasz w sklepach moto, to raczej będzie problem. :D