Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 W najbliższ? sobotę mamy Otwarcie Sezonu na Bemowie oraz Dni Otwarte w Scooterlandzie. Jak wiadomo na Otwarciu na Bemowie zbyt długo nigdy nie bawimy- ot godzinka, dwie i nas nie ma. Propozycja jest taka, żeby o 10ej spotkać się pod R66, o 10.30 przejechać na płytę lotniska. Wjechać, pomacać i za jaki? czas przenie?ć się do Scooterlandu na kawkę i ciastko. PóĽniej można by ?mign?ć nad Zegrze do naszego nadwornego Szanciarza na jak?? dobr? pasze !piwko. Dzi? uzgodnimy szczegóły na spocie ale wstępnie takie jest założenie Ps. Pogoda na weekend ma być dzwon Odnośnik do komentarza
Klubowicze krzytro Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Jak uda mi się złożyć moj? ch.... to będę Odnośnik do komentarza
Gość oldmiras Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Dobry pomysł Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Mariusz, ja jednak odpadam Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Jak jutro znajdę osłonę do tłumika pod Piotrkowem, to jestem. !OKK !OKK Odnośnik do komentarza
Gość milosz Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 A to koledzy się na paradę nie wybieraj?? Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Jak jutro znajdę osłonę do tłumika pod Piotrkowem, to jestem. Normalnie wsyd, taki duży a jeĽdzi bez osłony tłumika Widziałem to dzi? na własne oczy, no po prostu szkoda słów !! skandal jaki?, z tym to trzeba do telewizji i do prasy od razu !OKK !OKK !V Odnośnik do komentarza
Gość oldmiras Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 A to koledzy się na paradę nie wybieraj?? ano wlasnie, przeca parada ma byc... Chyba, ze na parade wrocimy Odnośnik do komentarza
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Parady szkoda odpu?cić Odnośnik do komentarza
sebulba1971 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Chętnie bym sobię poparadował w miłym towarzystwie Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Od kilku sezonów Burgmania nie uczestniczy w samej paradzie. Nie jest to żaden protest tylko po prostu przestali?my widzieć w tym co? fajnego. Oczywi?cie każdy robi co chce. Dokładny plan ustalimy pod R66. Napewno po Bemowie jedziemy do Scooterlandu a póĽniej nad Zegrze. Odnośnik do komentarza
Administrator Artix Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Skoro nawet ja wstane o swicie zeby byc pod R66 to znaczy te nasze otwarcia nie sa takie zle. Tym bardziej ze plan dnia jest bardzo zacnie przemyslany A parada, hmm no coz bylem 2 razy raz myslalem ze mam pecha i zle trafilem za 2gim razem przekonalem sie ze to nie jest przypadek i przestalem uczestniczyc w takiej imprezie jak parada na "otwarciu sezonu" szkoda mi nerwow zeby sie pilnowac przed debilami czy ktorys w ramach "otwierania sezonu" nie otworzy mi na przyklad reki czy nogi podczas zlamania kiedy we mnie wjedzie. !placz1 Odnośnik do komentarza
Sympatycy szorstki Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Też przyjadę !placz1 A co do parady, którego? roku, jechałem obok ekipy plastików z przelotówkami zamiast tłumików, a że Mathisse jest do?ć gło?nym kaskiem, dałem radę tylko do Al. Jerozolimskich. Poza tym, smród spalin jest nie do zniesienia oraz to o czym pisze Artur... Od tamtej pory odpuszczam sobie. Wolę Skuterland pzdr Odnośnik do komentarza
dacja Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Życzę Wam miłej zabawy na otwarciu sezonu i póżniej w Skuterlandzie ... widzę, że w tym roku troszke sie zmieniło menu imprezy w Skuterlandzie - Kawa i ciastko ... A gdzie kiełbaski ? nie bedzie w tym roku kiełbasek i pokazu mody ? Co do parady , cóż... tak jak poprzednicy - byłam , jechałam, widziałam i nie tęsknie do kolejnego razu jazdy w tłumie smierdzacego dymu. Ci co nie jechali nigdy w życiu powinni oczywiscie raz w zyciu sie przejechac aby póĽniej wiedzieć czy lubi? paradowac na otwarciu sezonu - czy tez nie lubi?. Raz jeszcze życze Wspaniałej zabawy , słoneczka i pysznej rybki nad zalewem. Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Też przyjadę OOO, Szorstki przyjedzie. Już nawet nie pamiętam kiedy byłe? na spotkaniu !happybth 2007 rok ? !happybth Odnośnik do komentarza
Sympatycy szorstki Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Worlan, będę, pewnie przez chwilkę, bo pojedzieeecieee... Dogadamy w 66 , może gdzie? doczłapię do Was Grzesiu... pzdr !tut Odnośnik do komentarza
Więcek Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 25.04 jest Marka i Jarka, w tym dniu mam zakaz wsiadania za kierownicę pojazdów mechanicznych !tut Urodziny i imieniny syna, odpadam bawcie się dobrze Odnośnik do komentarza
Gość oldmiras Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Powiem tak, nigdy nie bylem na zadnym zlocie, tym bardziej na paradzie... Jutro raczej nie za bardzo bede mogl jechac do Zegrza ze wzgledow czasowych. Moze wiec po Skuterlandzie wroce na parade, zeby doswiadczyc tego CZEGO|. Jesli ktos bedzie mial ochote to mozemy razem sie wybrac. Melduje sie rano pod R66 !tut Odnośnik do komentarza
Wookash Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Będe czekał prawdopodobnie od 9:30 i od razu ustawiał w pary do przejazdu, burgmania osobno, 50tki osobno- w celach dekoracyjnych przypominam paniom i panom, że jedziemy z 50tkami więc prosze o tolerancyjne używanie manetki Postaramy się blokować skrzyżowania na czas przejazdu naszej małej parady (chyba raz w roku puszkarze nam wybacz?) więc w miarę możliwo?ci proszę o przejeżdżanie na czerwonym razem z peletonem... Jeszcze raz przypominam- 50km/h w parach (oczywi?cie na zakładkę) i bez wyprzedzania Do zobaczenia jutro rano !tut Odnośnik do komentarza
Truszek Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 No i już po imprezie !scooter powiem krótko, warto było pojechać !OKK Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 No cóż... Plan dnia wypalił zgodnie z założeniami. Pogoda cacy, humory !walkm , sprzęty przegonione, ciastko i kawa ze Scooterlandu !scooter , rybka nad Zegrzem przepyszna... czyli wszystko jak w zeszłym roku. Jedyna zmiana to nowy kolor Majesty i nowe sandały Krzytra !piwko . No dobra, zapodaje kilka fotek strzelonych ot, tak, żeby co? było !OKK Dzięki wszystkim za wspólny dzień. Pozdrowienia dla le?nych ssaków z okolic Marek !OKK !TAZ Odnośnik do komentarza
Tomi Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Dzięki za wspólnie spędzony czas !OKK Odnośnik do komentarza
Gość Gregor72 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Pierwszy raz uczestniczyłem w takim spotkaniu, fajny klimat no i ten przejazd z R66 na Bemowo - super wrażenie, wielkie dzięki !OKK Odnośnik do komentarza
szaman Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Wielkie dzięki za mile spędzony czas !OKK Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Dzięki, dzięki, dzięki... było suuuper !pomidor !OKK !V a TUTAJ moja partia fotek Do zobaczenia ps. Sorki Daro ale ze mnie to D.....a a nie prowadz?cy :P nie gniewaj się Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi