Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Co ile zmieniasz skuter?

dr.big

Co jaki okres czasu zmieniasz skuter?  

155 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• orzech

4

• 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚

3

• MISIEK

3

• ptaku_1

3

• Administrator

Jakbym liczył (dla zabawy :) ) privat+ testówki to aż... boje się liczyć jaka mi wyjdzie ?rednia !piwko

• Sympatycy

Zaznaczyłem 4 sezony chociaż nigdy tyle nie wytrzymałem. Poprzednie 2 skutery wymieniłem w 1 sezon. Teraz mam ypkę trzeci sezon i pewnie na 4 mi starczy. Większo?ć pewnie zadeklaruje zmianę "1/sezon" !piwko

• Administrator
Teraz mam ypkę trzeci sezon i pewnie na 4 mi starczy.

Ach te leasingi... !piwko

• Sympatycy
Ach te leasingi...  :)

Masz rację, powodem dak długiej eksploatacji jest leasing. Miałem już ochotę na co? innego ale po wymianie napędów, opon i wielu, wielu innych, szkoda mi się jej pozbyć.

Po tym sezonie majka będzie miała pewnie ponad 60 tkm, nikt jej nie kupi !piwko

• Administrator

Od manifestacji do manifestacji czyli w czasie blizej lub dalej nie okreslonym !piwko Jak mi cos nie pasowalo to byl sezon a teraz jak wszystko pasuje to nie zmieniam

cóż powiem tak - plany s? na 5 sezonów, a co z tego wyjdzie zobaczymy; najchętniej człowiek co miesi?c pojeĽdziłby czym? innym (ale jak Krzytro powiedział - sk?d brać kasę !piwko )

Obecna "?rednia" to co dwa sezony.

Poprzednim maxi -125-tk? jeĽdziłem mniej niz jeden sezon ! (tylko od lutego do sierpnia 2007). Teraz ?redni? muszę zachować, więc pojeżdzę jeszcze trochę obecnym.

• Klubowicze

Gdyby w tej sondzie był punkt "To jest mój pierwszy, jeszcze nie zmieniałem." to bym się wpisał, a tak zostaje tylko !w00t

• Klubowicze

Dla mnie 2 lata to takie optimum, rok wjeżdżam się w sprzęta, drugi rok cięszę się jazd? wykorzystuj?c max jego możliwo?ci, a potem zaczynam się nudzić...ale zawsze kupuję sprzęta adekwatnie do swoich możliwo?ci i umiejętno?ci.

Dla mnie 2 lata to takie optimum, rok wjeżdżam się w sprzęta, drugi rok cięszę się jazd? wykorzystuj?c max jego możliwo?ci, a potem zaczynam się nudzić...ale zawsze kupuję sprzęta adekwatnie do swoich możliwo?ci i umiejętno?ci.

Karolina, nie kłam !scooter

Kupujesz dopiero wtedy kiedy potrafisz wykożystac 120% mozliwo?ci sprzetu !OKK

Moj? ostatni? włoszczyzn? Parillk? sr125 ?migałem 8 bezawaryjnych sezonów, co jak na ten sprzęt jest niebywałym sukcesem. T-maxem narazie drugi sezon i brak planów na zmiany :o

• Klubowicze

W ci?gu 5 lat YP-ka to mój czwarty skuter. Zaczynałem od AN 125 , potem Honda FES 250 następnie był Burgman 400 ( !happybth !happybth ) obecnie Majesty 400 i raczej nie zanosi się na zmiany przynajmniej w tym sezonie !tut , wiadomo - YAMAHA jest niezawodna !happybth