Gość tomwwa Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Widzę ze temat bardzo pomijany na tym forum, nie wiem czy ze względów ideologicznych czy z powodu braku zainteresowania? Czy moze mi ktos wskazac raport z jakiegos testu Vespy o wiekszej pojemnosci 250 lub 300 ? Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Vespy GT(S)? Mi sie test jazdy w Bieszczady nie udal, chociaz bardzo chcialem . Wiem, ze Matrixclan uzytkowal (uzytkuje?) model Vespy GT200 ... Odnośnik do komentarza
Gość tomwwa Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Vespy GT(S)? Mi sie test jazdy w Bieszczady nie udal, chociaz bardzo chcialem . Wiem, ze Matrixclan uzytkowal (uzytkuje?) model Vespy GT200 ... "test sie nie udał " oznacza ze wypadł kiepsko czy sie nie odbył? Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 "test sie nie udał " oznacza ze wypadł kiepsko czy sie nie odbył? Z tego co pamiętam Vespa poddała się po pierwszych kilometrach Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 "test sie nie udał " oznacza ze wypadł kiepsko czy sie nie odbył? Z tego co pamiętam Vespa poddała się po pierwszych kilometrach Dokladnie , jechac z Wawy w Bieszczady z predkoscia max. na prostej 60 km/h, sie nie dalo . A pozniej na pagorki i predkosci rzedu 20 km/h nie mialem ochoty !scooter . Test sie nie odbyl, bo testowka zaniemogla. Ale za to przekonalem sie wtedy do "wielkich" kol skuterow, jadac testowym Beverly. Edit: Dla usprawiedliwienia Vespy dodam, ze ta testowka byla zepsuta wczesniej. A jako ze dluzej stala, myslalem ze sie jednak "rozrusza". Tak wiec, nie zepsula sie na poczatku testu. Odnośnik do komentarza
Geni Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Tyle, że z technicznego punktu widzenia, to Beverly 200 to była taka Vespa GT 200 z dużymi kołami. Napęd jest identyczny. Zreszt? tak podobnie, jak we wszystkich pojazdach koncernu Piaggio + Peugeoty. Mój kumpel smiga po Londynie GTS 250 i podobno sprzęt radzi sobie w mie?cie bardzo dobrze dokręcaj?c chwilami do licznikowych 140km/h, czyli w rzeczywisto?ci co? około 120km/h. Odnośnik do komentarza
Gość olas1 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 łał... normalnie mój chyba z pierwszy rzeczowy post mam gts250 i potiwerdzam dwie rzeczy.... super w mie?cie (duża dynamika, rewelacyjna zwrotno?ć, wszędzie się wci?nie jak 50-tka) i fakcycznie dochodzi do licznikowych 140km/h dodatkowo pali ok.3,5litra mam przejechane dopiero ok.6000km wiec o awaryjno?ci nie ma mowy, padł tylko akumulator Odnośnik do komentarza
Sympatycy szorstki Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Czy moze mi ktos wskazac raport z jakiegos testu Vespy o wiekszej pojemnosci 250 lub 300 ? Wpisz w google.pl -> np. "test vespa gt 250" i masz pierwszy (trzeci link) z brzegu test. Dalej "wyskoczy" Ci na przykład Vespa CLub Polska etc. BTW: Czy Isabel nie testowała kiedy? Vespy GT 200 ? Tak co? mi się kojarzy z dawnych lat... pzdr Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi