Klubowicze Jordan Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 jak napisałem na zakładce imprezy, zapraszam wszystkich chętnych którzy chc? pojechać może zrobimy ustawke a jak nie to spotkamy się grup? na miejscu. Ja jak się nic nie zmieni przyjadę swoim + hornet 600. czekam na info Odnośnik do komentarza
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 W niedziele chce pojechac na Bemowo (ma być ?więcenie moto),ale potem chętnie się przejade. Odnośnik do komentarza
sebulba1971 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 W niedziele chce pojechac na Bemowo (ma być ?więcenie moto),ale potem chętnie się przejade. grzegorz76 a o której miało by się to odbywać ? Odnośnik do komentarza
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Szczerze to nie mam zielonego pojecia.Wiem ze w zeszylym roku bylo więc mam nadzieje ze w tym również, ale o której to nie wiem.W sobote na otwarciu pewnie będzie co? wiadomo. Edit; |więcenie motocykli w niedziele godz.14.00 Bemowo http://www.otwarciesezonu.com.pl/ Odnośnik do komentarza
Gość oldmiras Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 No ja moze tez sie wybiore. A czy swiecenie motocykli nie bedzie 9 maja w kosciele St. Kostki? Odnośnik do komentarza
Klubowicze krzytro Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 No ja moze tez sie wybiore. A czy swiecenie motocykli nie bedzie 9 maja w kosciele St. Kostki? Tak wła?nie będzie !scooter Odnośnik do komentarza
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Również się wybieram, jak macie propozycje ustawki to jestem za. Z planu spotkania wynika, że rzeczywi?cie w niedzielę o 14 na Bemowie będzie ?więcenie motocykli. (To już moje drugie w tym roku, a 9 maja trzecie. Będzie ?więtszy od paieża ) Wiesiek Odnośnik do komentarza
magart Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Również się wybieram, jak macie propozycje ustawki to jestem za. Z planu spotkania wynika, że rzeczywi?cie w niedzielę o 14 na Bemowie będzie ?więcenie motocykli. (To już moje drugie w tym roku, a 9 maja trzecie. Będzie ?więtszy od paieża !scooter ) Wiesiek Wrzonio jak masz za dużo tych ?więceń to wystaw które? na alledrogo lub czym? podobnym co? w stylu: "|więcenie z Bemowa, rocznik bież?cy - odst?pię" pozdr A Odnośnik do komentarza
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 "|więcenie z Bemowa, rocznik bież?cy - odst?pię" !w00t:) pozdr A Niezły pomysł !pomidor Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi