Glub Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Wolalbym niedziele:) byle nie rano:)
Artemis Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 W sumie może być sobota lub niedziela. Proponuję Płock lub Kazimierz lub moją działkę i ognisko... Najlepiej jest wyjechać możliwie najwcześniej proponuję np: 9:00 (Glubie nie możesz tej opcji odmówić )
Glub Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Jak nie moge odmowic to niedziela tylko wchodzi w grę
MARCVS Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Dawajcie na Kazimierz Tylko jeden warunek !happybth Mikołaj PROWADZI !scooter
M_Pajak Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Glub a ty masz już czym pomykać ???
MARCVS Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 No jak nie ma Toć to już oficjalnie ogłosił !happybth ......nie chwaląc się !happybth A wcześniej przebąkiwał nieśmiało, a że nikt nie załapał, że tankował na BP właśnie Hądę, to się chłopak wkurzył i sam powiedział Teraz ma znowu nową
Barti Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Nie mógłbym ominąć jak czerwony będzie prowadził Więc ja z plecaczkiem jesteśmy na 99,99% Tylko może jakis inny kierunek, Kazimierz i Płock już trochę obcykany
Artemis Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Czerwony może prowadzić do miejsc które zna Chyba że do kasku przyklei sobie nawigację Proponuję niedzielę, 9:00, R66. A miejsce? Zapodajcie jakieś propozycje.
Barti Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Artemis dam Ci mapę dopasujemy prędkość przelotową tak aby ci nie zwiewało Wpadła mi Łódź do głowy ale to tylko pierwsza myśl Możemy posmigać bez kasku TUTAJ i TU zjeść P.S. dzień i godzina ok
monk Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Dobra Panocki, plan jest taki, coby niedzielą na Płock się udać. Miejsce to nam znane, ale trasa jesienią potrafi być tak śliczna, że.. pioruńsko warto !OKK Ruszylibyśmy tak ok 10, dalibyśmy słoneczku czas na rozbudzenie i ogrzanie dróg. Zajechalibyśmy nad Wisłę (pod amfiteatr), zjedli coś ciepłego w galerii (niestety, ale Tumska totalnie opustoszała) i powrócili do domów. Będzie słonecznie, ale też i zimno, więc ubierzcie się porządnie. !happybth To chyba ostatni weekend przed Burą Suką Złą... !TAZ
Barti Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Dobra Panocki, plan jest taki, coby niedzielą na Płock się udać. Miejsce to nam znane, ale trasa jesienią potrafi być tak śliczna, że.. pioruńsko warto !OKK Ruszylibyśmy tak ok 10, dalibyśmy słoneczku czas na rozbudzenie i ogrzanie dróg. Zajechalibyśmy nad Wisłę (pod amfiteatr), zjedli coś ciepłego w galerii (niestety, ale Tumska totalnie opustoszała) i powrócili do domów. Będzie słonecznie, ale też i zimno, więc ubierzcie się porządnie. !happybth To chyba ostatni weekend przed Burą Suką Złą... !TAZ To może jeszcze zahaczymy o tamę we Włocławku?
SlaMa Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 A o której można się spodziewać powrotu do Wawy po takiej wycieczce?
Pieniek Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 jak przetrzeźwieję po sobotnim !V to chętnie się przyłączę. Powrót proponuję DK nr 10 ( od Lipna do Płońska super nawierzchnia) dalej przez Nasielsk i Dębe.
monk Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Bardzo spacerowym tempem jedzie się tam 1.5h i pewnie tyleż wraca !V Zobaczyć Wisełkę +posiłek, pewnie ok 1h. Czyli realnie ok 15 już w domowym zaciszu.
bogdan201 Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Jak mnie choroba puści do niedzieli, to chętnie spotkałbym się z Wami w Płocku. Monk wysyłam do Ciebie na PM mój nr telefonu, jak byście byli w Wyszogrodzie lub troszkę wcześniej poprosiłbym o telefonik, wtedy umówilibyśmy się co do miejsca spotkania.
Piro Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 No panowie poysł zacny jak bura nie przyjdzie to i ja się piszę
Barti Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 No panowie poysł zacny jak bura nie przyjdzie to i ja się piszę Jaka bura? Przecież słonko świeci No może troche chłodno ale to się da znieść Szykuje się widze fajny wypad
Artemis Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Dobra ziomki w gwoli jasności to, 10:00 z R66? Jak dobrze będzie się nam jechało to z chęcią bym podskoczył obejrzeć tamę we Włocławku, o której Barti wspominał Przyszykuję duży termos z herbatą+maliny weźcie z sobą kubasy
Glub Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 po co kubasy będziemy pić wrzątek z gwinta
Artemis Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 To jesteśmy umówieni! Glub wiedziałem, że jesteś perwers, ale że taki? !happybth
monk Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Glub nie był na ostatnim grillu, więc nie wie, że termosiki, kubeczki, widelczyki, wykałaczki, krewetki czy masło czosnkowe są teraz na porządku dziennym O 10 pod C66 i ruszamy po kwadransie. Chyba, że część z Was będzie się tankować, to zapraszam na stację BP pod ratuszem białołęckim, w weekendy jest tam chyba najtańsza benzyna w mieście. A to i tak po drodze. (np. dziś diesel 4.16, więc proporcje dla bezołowiowej można wyliczyć..). Pamiętajcie, że w Płocku paliwo cholernie drogie !happybth @bogdan201, damy znać spod Wyszogrodu
SlaMa Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Pozwólcie więc, że dołączę się do Was właśnie na stacji BP pod Ratuszem. Pewnie około 10:30?
Pieniek Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Ja również dołączyłbym na BP Ratusz. Skut prawie suchy i nie wiem czy dojadę do R66 i potem na BP. Czy dysponujemy mobilnym grillem bo jak tak to wezmę brykiet i podpałkę. Pozdrawiam. Ps. Może namówię na wycieczkę niezrzeszonego kolesia z Tarchomina na YP 250.
monk Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 W takim razie proponuję na początek dwie grupy i dwa miejsca spotkań: 1gr: 10.00 C66 -wyjazd 10.10, kierunek BP ratusz. 2gr: 10.20 BP pod ratuszem -wyjazd 10.30, kierunek Płock. Czyli obie grupy spotykają się na BP pod Ratuszem Białołęka i stąd razem wyruszamy o 10.30, coby już nie przedłużać. Ok? @Gumisiek, jedziesz? Bo tak coś cicho siedzisz @Pieniek, bierz kolegę jak najbardziej !happybth
Rekomendowane odpowiedzi