ucienta Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 Niestety z Mazur wrocilam wczesniej niz sadzilam wiec zeby zachowac rownowage w przyrodzie, chetnie jutro pokulam sie nad jakas wode. Myslalam o Drohiczynie, ale tam ma lac. Wiec moze Plock, a potem jakies jeziora w poblizu Gostynina. Jesli ktos jest chetny dajcie znac. Wyjazd spod urzegu gminy Bialoleka o 11 , tak zebym Mazury odespala )
Gość Kampol Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 Niestety z Mazur wrocilam wczesniej niz sadzilam wiec zeby zachowac rownowage w przyrodzie, chetnie jutro pokulam sie nad jakas wode. Myslalam o Drohiczynie, ale tam ma lac. Wiec moze Plock, a potem jakies jeziora w poblizu Gostynina. Jesli ktos jest chetny dajcie znac.Wyjazd spod urzegu gminy Bialoleka o 11 , tak zebym Mazury odespala ) a mówiłem zebyś wracała z nami ..... a tak to musiałaś sama kulac i to pewnie jeszcze w deszczu
Artemis Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 Taaaa, trasa na Płock jest fajna. Jutro z chęcią wyskoczę ale nie wiem czy taaaak daleko. Eh, zmęczony jestem
ucienta Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 Niestety z Mazur wrocilam wczesniej niz sadzilam wiec zeby zachowac rownowage w przyrodzie, chetnie jutro pokulam sie nad jakas wode. Myslalam o Drohiczynie, ale tam ma lac. Wiec moze Plock, a potem jakies jeziora w poblizu Gostynina. Jesli ktos jest chetny dajcie znac.Wyjazd spod urzegu gminy Bialoleka o 11 , tak zebym Mazury odespala ) a mówiłem zebyś wracała z nami ..... a tak to musiałaś sama kulac i to pewnie jeszcze w deszczu deszczu brak a samotne kulanie, dziekuje, dobrze !OKK
Glub Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 11? masakra, jutro to czeka mnie pucowanie pojazdu:D W poniedziałek kupiec już chce dobić targu kurde to do czwartku będę bez pojazdu- masakra...
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 14 Sierpnia 2010 To co na dzisiaj planujemy i ewentualnie o której ? Mam nadzieję że po obiadku .
Glub Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Jak komuś się już nudzi to za godzinę niech będzie na Orlenie w Sulejowku/Miłosna w kierunku na Trasę na Lublin planujemy zaatalkować Marcusa i kawkę w Kazimierzu.
MARCVS Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Jestem przygotowany na odparcie ataku Będę na was czekał na stacji BP za Rykami A jeśli bym się spóźnił, to wy poczekajcie Potem dalej w drogę !scooter
Glub Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 OK. stacja BP za Rykami:) Edit: jestesmy na stacji BP, zaraz ruszamy dalej.
Glub Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Rozjebalen sie w Rogalowie. Qw@ki mnie zabije I wisze Duuza fflaszke Grzeskowi i Marcusowi
monk Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Właśnie Malina do mnie zadzwonił z newsem.. jak to się zwykło mówić w moim liceum: "to żeś dorobił piźdz1e uszu". Mam nadzieję, żeś cały, skoro piszesz z karetki. I chwała Ci za to. Co z Maleństwem?
Marynarz Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Rozjebalen sie w Rogalowie. Qw@ki mnie zabije I wisze Duuza fflaszke Grzeskowi i Marcusowi Ale jak to ?? Zepsułeś już Czarną ! Ty cały ? Co jest ?!!!!
Glub Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 jużem w domu Hani niestety oczko odpadło i ma buźkę i boczek poharatany... mam nadzieję że chirurgia plastyczna zdziała cuda !OKK ja mam tylko oba łokcie obtarte i kolano poharatane i spuchniętą kostkę.
BrYhu Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Całe szczęście że tylko tak się skończyło !happybth Hanke wyklepiesz i będzie jak nowa !happybth 3m się
monk Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Hani niestety oczko odpadło No i dopiął swego, wymieni maleństwu oczko.. !happybth I jeszcze raz zdrówka, przyda Ci się !happybth
monk Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Jeżeli poprawi Ci to samopoczucie, mogę być i wirusem !happybth A w ramach rehabilitacji możesz już zacząć przycinać trawkę pod grilla, bo to już chyba nieuniknione !happybth
Glub Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 tylko mam małego grilla !happybth traffka pod grylla to raczej nie pod blokiem... tam nas sąsiedzi zabiją !happybth przy parkingu będzie dobrze.
Barti Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Za oknem piekna pogoda więc może ma ktos ochotę na wspólne kulanko w okolicach Warszawy. Jest ktoś chętny czy już wszystkie maszyny wypolerowane w garażach?
Barti Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 No chłopaki śmiało Kto jeszcze? Szybko szybko bo dzień krótki !OKK P.S. Potrzebny jeszcze pomysł gdzie jedziemy P.S. Panowie to ma byc wypadzik zeby maszyny przewietrzyć, śmiało Piro sorry ale z racji małej frekfencji moja kobieta zadecydowała że plan na dzisiaj będzie inny Czeka mnie oglądanie sal weselnych Swoją droga jakby ktoś miał jakąś ciekawą propozycję sali weselnej to proszę na PM
Piro Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Dzień krótki ja idę latać jak coś łapcie mnie na kom :]
monk Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Niestety, nie dam rady ;( Szerokości!
Artemis Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Melduję pełną gotowość na weekendowe kulanko! Może być bliżej, może być dalej, może być krócej, może być dłużej Ktoś chętny na przewietrzenie orzeszków?
pisklak Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Melduję pełną gotowość na weekendowe kulanko!Może być bliżej, może być dalej, może być krócej, może być dłużej Ktoś chętny na przewietrzenie orzeszków? Preferowany dzień to sobota czy niedziela (wiem, że w tytule jest niedziela, ale może dopuszczalne jest odstępstwo !happybth ) ? Czy masz już jakąś propozycje trasy ? Pozdr. Pisklak
Rekomendowane odpowiedzi