Gość noktrum Opublikowano 2 Maja 2009 Opublikowano 2 Maja 2009 HALT!!! Byłem na placu teatralnym o 17.00 i nie wiem czy się tam zmie?cimy!!! W niedziele 3-go maja będzie tam koncerta już dzi? było bardzo ciasno i tłoczno. Proponuję przesun?ć punkt zbiórki w nieco bardziej przestrzenne miejsce. Nowe miejsce Sorry że robię zamęt, ale być może tak będzie lepiej.
Marynarz Opublikowano 2 Maja 2009 Autor Opublikowano 2 Maja 2009 Skoro tak, to po co tak kluczyć ? SPOTKANIE NA PLACU BANKOWYM !!! o gdzie? TUTAJ !vampire godzina bez zmian !OK Dzieki za info i do zobaczenia jutro.
Daro Opublikowano 2 Maja 2009 Opublikowano 2 Maja 2009 Czyli jedzie nas na razie tyle osób:Daro (...) Skoro już za mnie zdecydowali no to nie mam wyj?cia i jadę !OK !OKK A tak poważnie, o ile nic się nie wydarzy oczywi?cie stawiam się na spotkaniu ale gdzie w końcu się spotykamy? !vampire !OK !OK P.s. Ups.. Marynarz mnie ubiegł
Gość noktrum Opublikowano 2 Maja 2009 Opublikowano 2 Maja 2009 No to do zobaczenia !OK Płyny niealkoholowe też s? ważne !vampire
Klubowicze Jordan Opublikowano 2 Maja 2009 Klubowicze Opublikowano 2 Maja 2009 wył?cznie nie wyskokowe. No chyba że kto? chce na własn? rękę degustacji bro. ja będę sam bez kolegi bo co? nie bardzo mu idzie dawanie odpowiedzi czy jedzie wiec ja na 100%
Artemis Opublikowano 2 Maja 2009 Opublikowano 2 Maja 2009 Mimo, że byłem w zeszłym roku w Żelazowej Woli na 200, to z tak doborowym towarzystwem z chęci? się zabiorę !vampire Wursty, piciu, chlebek hmmm... czy co? jeszcze? !OK
marcewka Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 no to sobie pojechałem... (przeszkody obiektywne) szkoda, następnym razem. pozdrawiam
Artemis Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 Dojechałem szczę?liwie, dzięki wielkie, było bardzo fajnie. Miło było Was poznać- do następnego razu!
Tomi Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 Dojechali?my - Dzięki wielkie za wyprawę i spotkanie
Tomi Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 I kilka fotek z wycieczki http://picasaweb.google.pl/Tomi.waw/Niedzi...KWf-_PL_c7U6QE# Przepraszam Adminów że nie zedytowałem posta je?li, możecie to poł?czcie go z poprzednim..
Gość noktrum Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 Fajnie było !happybth Wycieczka i krótki wypoczynek na łonie natury i ?wieże powietrze. Dzi? zrobiłem 132km, spaliłem 3,1 litra benzyny 95, co w/g komputer daje 2,9 litra/100km. Dzięki za wspólnie spędzony czas. A i dajcie jakie? zdjęcia z maszynami. Pozdrawiam
Marynarz Opublikowano 3 Maja 2009 Autor Opublikowano 3 Maja 2009 Już szczę?liwie w domu. !OKK !OKK !OKK Po 1. Dzięki za fajne towarzystwo !OK 2. Wielkie dzięki dla naszego kolegi Pindzia !V (szkoda że praca nie pozwoliła ci do nas doł?czyć !bicz !sciana ) za polecenie miejscówki na ognisko/grill* (niepotrzebne skre?lić - grill można na miejscu wypożyczyć za 25 PLN z węglem i rozpałk? - no my tak zrobili?my, wiadomo - susza + zakaz palenia ognisk) 3. o to namiary GPS na t? miejscówkę N 52°17'05,92" , E 20°26'48,33", miejscowo?ć nazywa się Granica obok Kampinosu 4. a Tutaj macie kilka fotek. no i na dokładkę przypominam że będe organizował kolejne wypady !happybth w następuj?ce niedziele 17 i 31 maj tak więc już rezerwować czas sobie, kierunek jak zwykle - nieznane Jeszcze raz dzięki za miło spędzon? niedzielę w doborowym towarzystwie i do zobaczenia na szlaku !piwko !scooter !scooter EDIT : A OTO HOT DOG ala JORDAN
Gość noktrum Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 Już się piszę, niedzielę na szczę?cie mam wolne !piwko Dobrze fotki !happybth
Artemis Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 Jak będzie czas to także się piszę, polecam zajrzeć do topicku opisuj?cego wycieczkę do Zamku w Janowcu. http://www.burgmania.net/forum/index.php?showtopic=7639 pozdr. !happybth
Klubowicze Jordan Opublikowano 3 Maja 2009 Klubowicze Opublikowano 3 Maja 2009 no co prawda nie było szybko (ale to jak powiedziałem dostosuje prędko?ć pod najsłabszy skuter) troche w drodze powrotnej go odmuliłem ale też nie tak bardzo. Ale przyjemnie, miłe towarzystwo i ogólnie udana niedziela i do następnego o ile mi czas pozwoli. pozdrawiam tu pare fotek Fotki spalanie przy dwóch osobach 170kg ł?cznie i pare drobiazgów w kufrze i pod kanap? i spalanie 5,0L wskazanie 20km/1l załkiem przywoicie ja na ta pojemno?ć
Klubowicze robson Opublikowano 3 Maja 2009 Klubowicze Opublikowano 3 Maja 2009 Fajne okolice macie koledzy !piwko , ale co ja widzę Tomi wreszcie na własnym !happybth , nawet się nie pochwali !scooter . Pozdrowienia dla wszystkich , być może zobaczymy się w sobotę na mszy Burgmanii !scooter
Gość Vex Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 No widzę że bawili?cie się wy?mienicie...i pogoda dopisała. Ja niestety nie mogłem do Was doł?czyć bo na majówkę zrobiłem sobie nieco dalsz? wycieczkę skuterow? pod Stalow? Wole Trochę nie na temat, ale moja wycieczka też się wyj?tkowo udała !OKK !scooter http://picasaweb.google.pl/Vex.picasa/Majo...LotniskoTurbia# POZDROWIENIA !!!
Marynarz Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Opublikowano 4 Maja 2009 no to widać że się nie nudziłe?, filmik i fotki mistrzostwo !scooter A jakie? szczegóły gdzie, za ile i jak możesz podać ?
Gość Vex Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 no to widać że się nie nudziłe?, filmik i fotki mistrzostwo !OKKA jakie? szczegóły gdzie, za ile i jak możesz podać ? Ja szkolenie robie w Aeroklubie Stalowowolskim. Wykłady mam u siebie na uczelni, ale na latanie musze jeĽdzić pod Stalow? Wole. Na skuterku nawet całkiem szybko i przyjemnie. Szkolenie podstawowe kosztuje 2400 zł ( teoria 200 zł, loty 2200 zł ). Żeby nie wprowadzać zamieszania, w w?tku, to gdyby kto? był zainteresowany dalszymi szczegółami to zapraszam na priv !scooter
sebulba1971 Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 No widzę że bawili?cie się wy?mienicie...i pogoda dopisała. Ja niestety nie mogłem do Was doł?czyć bo na majówkę zrobiłem sobie nieco dalsz? wycieczkę skuterow? pod Stalow? Wole No to poszalałe? , panie VEX . !scooter !OKK
Daro Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 Trochę spóĽnione ale !happybth ... !happybth dzięki za wspólne towarszystwo i udan? wycieczkę, kiełbacha smaczna , pogoda piękna , doborowe towarzystwo !happybth oby więcej takich wypadów !scooter !OKK pozdrawiam i do następnego !happybth
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 4 Maja 2009 Klubowicze Opublikowano 4 Maja 2009 No widzę że bawili?cie się wy?mienicie...i pogoda dopisała. Ja niestety nie mogłem do Was doł?czyć bo na majówkę zrobiłem sobie nieco dalsz? wycieczkę skuterow? pod Stalow? Wole Pogratulować!!! |wietna sprawa. Nie do?ć, że fajna wycieczka na skuterku, to jeszcze podniebna przygoda. Tylko pozazdro?cić. Pozdrawiam Wiesiek
Marynarz Opublikowano 15 Maja 2009 Autor Opublikowano 15 Maja 2009 Zainteresowanych zapraszam do tego topic'a
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 16 Maja 2009 Sympatycy Opublikowano 16 Maja 2009 No i jak szanowne towarzystwo-ruszamy jutro tyłek.Dzisiaj pogoda tragedia ale jutro ma być ładnie.Marynarz zaproponował ciekawa traske. Wpisywać się-kto chętny?
Rekomendowane odpowiedzi