Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Niedzielne wycieczki...

Rekomendowane odpowiedzi

Gość noktrum
Opublikowano

HALT!!! Byłem na placu teatralnym o 17.00 i nie wiem czy się tam zmie?cimy!!! W niedziele 3-go maja będzie tam koncerta już dzi? było bardzo ciasno i tłoczno. Proponuję przesun?ć punkt zbiórki w nieco bardziej przestrzenne miejsce. Nowe miejsce Sorry że robię zamęt, ale być może tak będzie lepiej.

• Odpowiedzi 320
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Marynarz

42

• Barti

31

• Artemis

21

• Gumisiek

21

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Skoro tak, to po co tak kluczyć ?

SPOTKANIE NA PLACU BANKOWYM !!!

o gdzie? TUTAJ !vampire

godzina bez zmian !OK

Dzieki za info i do zobaczenia jutro.

Opublikowano
Czyli jedzie nas na razie tyle osób:

Daro

(...)

Skoro już za mnie zdecydowali no to nie mam wyj?cia i jadę !OK !OKK :lol:

A tak poważnie, o ile nic się nie wydarzy oczywi?cie stawiam się na spotkaniu ale gdzie w końcu się spotykamy? !vampire !OK !OK

P.s. Ups.. Marynarz mnie ubiegł :lol:

Gość noktrum
Opublikowano

No to do zobaczenia !OK Płyny niealkoholowe też s? ważne !vampire

• Klubowicze
Opublikowano

wył?cznie nie wyskokowe. No chyba że kto? chce na własn? rękę degustacji bro.

ja będę sam bez kolegi bo co? nie bardzo mu idzie dawanie odpowiedzi czy jedzie wiec ja na 100%

Opublikowano

Mimo, że byłem w zeszłym roku w Żelazowej Woli na 200, to z tak doborowym towarzystwem z chęci? się zabiorę !vampire

Wursty, piciu, chlebek hmmm... czy co? jeszcze? !OK

Opublikowano

no to sobie pojechałem... (przeszkody obiektywne)

szkoda, następnym razem.

pozdrawiam

Opublikowano

Dojechałem szczę?liwie, dzięki wielkie, było bardzo fajnie. Miło było Was poznać- do następnego razu! :rolleyes:

Opublikowano

Dojechali?my - Dzięki wielkie za wyprawę i spotkanie :rolleyes::D

Gość noktrum
Opublikowano

Fajnie było !happybth Wycieczka i krótki wypoczynek na łonie natury i ?wieże powietrze. Dzi? zrobiłem 132km, spaliłem 3,1 litra benzyny 95, co w/g komputer daje 2,9 litra/100km. Dzięki za wspólnie spędzony czas.

A i dajcie jakie? zdjęcia z maszynami.

Pozdrawiam

Opublikowano

Już szczę?liwie w domu. !OKK !OKK !OKK

Po 1. Dzięki za fajne towarzystwo !OK

2. Wielkie dzięki dla naszego kolegi Pindzia !V (szkoda że praca nie pozwoliła ci do nas doł?czyć !bicz !sciana ) za polecenie miejscówki na ognisko/grill* (niepotrzebne skre?lić - grill można na miejscu wypożyczyć za 25 PLN z węglem i rozpałk? - no my tak zrobili?my, wiadomo - susza + zakaz palenia ognisk)

3. o to namiary GPS na t? miejscówkę N 52°17'05,92" , E 20°26'48,33", miejscowo?ć nazywa się Granica obok Kampinosu B)

4. a Tutaj macie kilka fotek.

no i na dokładkę przypominam że będe organizował kolejne wypady !happybth w następuj?ce niedziele 17 i 31 maj :P tak więc już rezerwować czas sobie, kierunek jak zwykle - nieznane :rolleyes::D:P

Jeszcze raz dzięki za miło spędzon? niedzielę w doborowym towarzystwie i do zobaczenia na szlaku !piwko !scooter !scooter

EDIT :

A OTO HOT DOG ala JORDAN B)

p5032650.jpg

Gość noktrum
Opublikowano

Już się piszę, niedzielę na szczę?cie mam wolne !piwko

Dobrze fotki !happybth

• Klubowicze
Opublikowano

no co prawda nie było szybko (ale to jak powiedziałem dostosuje prędko?ć pod najsłabszy skuter) troche w drodze powrotnej go odmuliłem ale też nie tak bardzo. Ale przyjemnie, miłe towarzystwo i ogólnie udana niedziela i do następnego o ile mi czas pozwoli.

pozdrawiam

tu pare fotek

Fotki

spalanie przy dwóch osobach 170kg ł?cznie i pare drobiazgów w kufrze i pod kanap? i spalanie 5,0L wskazanie 20km/1l załkiem przywoicie ja na ta pojemno?ć

• Klubowicze
Opublikowano

Fajne okolice macie koledzy !piwko , ale co ja widzę Tomi wreszcie na własnym !happybth , nawet się nie pochwali !scooter . Pozdrowienia dla wszystkich , być może zobaczymy się w sobotę na mszy Burgmanii !scooter

Opublikowano

No widzę że bawili?cie się wy?mienicie...i pogoda dopisała. Ja niestety nie mogłem do Was doł?czyć bo na majówkę zrobiłem sobie nieco dalsz? wycieczkę skuterow? pod Stalow? Wole :)

Trochę nie na temat, ale moja wycieczka też się wyj?tkowo udała :D !OKK !scooter

http://picasaweb.google.pl/Vex.picasa/Majo...LotniskoTurbia#

POZDROWIENIA !!!

Opublikowano

no to widać że się nie nudziłe?, filmik i fotki mistrzostwo !scooter

A jakie? szczegóły gdzie, za ile i jak możesz podać ?

Opublikowano
no to widać że się nie nudziłe?, filmik i fotki mistrzostwo !OKK

A jakie? szczegóły gdzie, za ile i jak możesz podać ?

Ja szkolenie robie w Aeroklubie Stalowowolskim. Wykłady mam u siebie na uczelni, ale na latanie musze jeĽdzić pod Stalow? Wole. Na skuterku nawet całkiem szybko i przyjemnie. Szkolenie podstawowe kosztuje 2400 zł ( teoria 200 zł, loty 2200 zł ).

Żeby nie wprowadzać zamieszania, w w?tku, to gdyby kto? był zainteresowany dalszymi szczegółami to zapraszam na priv !scooter

Opublikowano
No widzę że bawili?cie się wy?mienicie...i pogoda dopisała. Ja niestety nie mogłem do Was doł?czyć bo na majówkę zrobiłem sobie nieco dalsz? wycieczkę skuterow? pod Stalow? Wole  :D

No to poszalałe? , panie VEX . !scooter !OKK

Opublikowano

Trochę spóĽnione ale !happybth ... !happybth dzięki za wspólne towarszystwo i udan? wycieczkę, kiełbacha smaczna :) , pogoda piękna :D , doborowe towarzystwo !happybth oby więcej takich wypadów !scooter !OKK ;) pozdrawiam i do następnego !happybth

• Klubowicze
Opublikowano
No widzę że bawili?cie się wy?mienicie...i pogoda dopisała. Ja niestety nie mogłem do Was doł?czyć bo na majówkę zrobiłem sobie nieco dalsz? wycieczkę skuterow? pod Stalow? Wole  :D

Pogratulować!!! |wietna sprawa. Nie do?ć, że fajna wycieczka na skuterku, to jeszcze podniebna przygoda. Tylko pozazdro?cić. :D

Pozdrawiam Wiesiek

• 2 tygodnie później...
  • Sympatycy
Opublikowano

No i jak szanowne towarzystwo-ruszamy jutro tyłek.Dzisiaj pogoda tragedia ale jutro ma być ładnie.Marynarz zaproponował ciekawa traske.

Wpisywać się-kto chętny?