Sympatycy szorstki Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Sympatycy Opublikowano 24 Kwietnia 2009 ---> Lukkkkk Nie będę z Tob? polemizował, skoro podoba Ci się nazywanie ludzi w ?pi?czce (stanie wegetatywnym) "warzywami" lub "dawcami". Tak? masz "wrażliwo?ć" i przy tym pozostańmy. ------------------------------------ ....ps2. Je?li na forum nie wstawia się cytatów z prywatnych wiadomo?ci, to sorki za złamanie reguł. Człowiek uczy się całe życie. To nie chodzi o zasady forum, kolego z Wielkopolski... Forum jest publiczne a PM jest prywatne (Private M.) - proste nie ? Nie wiem jakie Ty masz zasady, ale jak kto? do mnie pisze list prywatny to JA nie klepie jego zawarto?ci publicznie. A zacytowany przez Ciebie tekst Dragona, nie robi na nikim wrażenia. Oczywi?cie kto nieco dłużej od Ciebie jest na forum. Dragon nigdy nie krył się ze swoimi pogl?dami. Tak więc czytelna próba zdyskredytowania Go, niestety nie udała Ci się W każdym razie, ciekawy debiucik... !placz1 To tyle.
Gość gepard73 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 He he na preclach wyczytałem, że rozpoczęcie 25-tego odbędzie się pod następuj?cymi hasłami:"Precz z wegetarianami" "Warzywo może ci jebn?ć z li?cia" Ihaaaaaaaaa ptk, ptk, ptk, ptk !placz1 No hasło jest niezłe chyba też zrobię sobie tak? koszulkę
Gość Lukkkkk Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Po Waszych odpowiedziach przyznaję, że faktycznie nie zabrzmiało, to tak jak chciałem. Usuwam z poprzedniej wiadomo?ci tekst, który dostałem na priv. Pozdrawiam
Sympatycy szorstki Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Sympatycy Opublikowano 24 Kwietnia 2009 http://rs508cg.rapidshare.com/files/225144...8619/bilde1.JPG Zrób co? proszę z tym linkiem, opisz go, popraw, a najlepiej nie wrzucaj czego? co chcesz nam pokazać na rapidshare... bo to marna reputacja i bez sensu !placz1 Najlepiej na picasaweb albo jaki? fotosik. To ostatnie - bez logowania/rejestrowania, na koniec dostajesz link jakby? chciał póĽniej materiał skasować Sorki za OT pzdr
Gość Dragon Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Po Waszych odpowiedziach przyznaję, że faktycznie nie zabrzmiało, to tak jak chciałem. Usuwam z poprzedniej wiadomo?ci tekst, który dostałem na priv. Pozdrawiam Ty dalej nie rozumiesz???? Dla mnie popełniłe? kolejny bł?d polegaj?cy na edycji czego? co już kilka osób widzało... Dajmy szansę innym... im też się należy... Ja nie będę edytował (deletował) swojego posta w którym Ciebie zacytowałem i tam odsyłam zainteresowanych... Jak widzisz, ja jestem odpowiedzialny za to co napisałem a Ty...???? !placz1 Szorstki Ci napisał 100% prawdy... Nigdy się nie kryłem ze swoimi pogl?dami i kryć się nie będę... Wolę mieć 1 prawdziwego przyjaciela niż otaczać się setk? pseudo kolegów - oszustów maj?cych ochotę napić się pifka itd... Edit: Mam rowniez nadzieje, ze tym razem bedzie "THE END" Tu jest przekształcony link z Rapida...
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Sympatycy Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Przepraszam, ale ta przeróbka jest głupia i na poziomie twórcy hasła - będzie tylko dowodem, że poziom "warzyw-motocyklistów" jest taki, jak obiegowa opinie. Czy na pewno chcieliby?cie nakleić sobie takie hasełko na skuter i paradować między samochodami w korku? Hasło wymy?lił jaki? bardzo krełatywny pracownik działu kreatywnego dużej agencji reklamowej, kto? ten krełatywny pomysł zaakceptował jako główne hasło dużej kampanii społecznej. Zauważcie, że tych haseł jest więcej, większo?ć z nich jest całkiem pomysłowa. Je?li chcecie krytykować, to przecież można to zrobić wysyłaj?c własny projekt grafiki na uzyjwyobrazni.pl. Zamiast tego zacz?ł się flame na forum, z wycieczkami osobistymi i postowaniem prywatnych wiadomo?ci... PS. I proszę wszystkich o nie nadużywanie opcji "cytuj".
Geni Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Oczywi?cie, że nie nalepiłbym sobie takiej nalepki na maszynę, ani nie zrobiłbym sobie takiej koszulki. Natomiast chciałbym, żeby autor warzywnego hasła obejrzał tę przeróbkę i wejrzał, jak w zwierciadło, w bezdenn? głębię swojej głupoty.
Administrator Artix Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Administrator Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Dragon - totalne dno takie haslo, jak juz wspominalem marchewka jest owocem nie warzywem OWOCEM do tego haslo sugeruje, "brakuje ci argumentow slownych, uzyj piesci" zajedzie ci ktos droge, dogon i zabij. Gratuluje retoryki. Moze jeszcze lepszym pomyslem jest wyciagac kazdego kierowce z auta i bic na kazdych swiatlach, tak na wszelki wypadek. Do tego uzycie wulgarnego slowa okresia poziom osoby uzywajacego tego okreslenia.
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Sympatycy Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Dowcipna reakcja na "warzywne" hasło:
Gość Dragon Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Smoku.Wawelski... Zgodnie z Twoj? pro?b?, nie używam "cytuj"... !placz1 My?lę, że obrazek ten, trzeba potraktować w tonie żartobliwym... Napewno nie będzie on oficjaln? "kontr?" na akcję warzywn?... Oczywistym jest, że np. ja nie zgodził bym się na umieszczenie takiego znaku na swoim motocyklu lub na jakiej? czę?ci ubrania... Nie namawiał bym również innych maj?c ?wiadom?ć, że może to przynie?ć więcej krzywdy niż pozytku... Proszę nie utożsamiać zdjęcia ze mn?... Ja TYLKO wkleiłem to co zapodał zegar5 na Rapidzie...
Sympatycy szorstki Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Sympatycy Opublikowano 24 Kwietnia 2009 jak juz wspominalem marchewka jest owocem nie warzywem OWOCEM Artix, po czym wnosisz, że to jest owoc - marchewka a nie warzywo - pietruszka ??? Tak Ci wygodniej ? Hasło zostało podane wczoraj Jako cytat z innego miejsca. Autorem pomysłu nie jest Geni, ani tym bardziej Dragon. Potem pojawiło się kilka przychylnych mu wypowiedzi. Jako? nie wzbudziło to oburzenia. Do teraz. !placz1 Mnie się aż tak nie podoba. Napewno nie nosiłbym takiej koszulki. Jednak jego poziom, jest adekwatny do poziomu hasła z tematu głównego mojego w?tku. pzdr BTW: Smoku, zdefiniuj co wg. Ciebie znaczy nie nadużywać opcji "cytuj". Mam nadzieję, że mnie nie miałe? na my?li...
Administrator Artix Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Administrator Opublikowano 24 Kwietnia 2009 W Portugalii jednym z narodowych produktów kulinarnych jest dżem marchewkowy. Z tego powodu w przepisach reguluj?cych parametry produkcji dżemów w Unii Europejskiej, marchew musiała zostać uznana za owoc. Dyrektywa unijna (Council Directive 79/693/EEC, 24 lipca 1979) okre?la minimaln? zawarto?ć owoców w dżemie, jednak aby obj?ć różne rodzaje dżemów wytwarzanych w krajach Unii, definicję owoców rozszerzono, wł?czaj?c doń nie tylko wspomnian? marchew, ale także: pomidory, melony, arbuzy, rabarbar, słodkie ziemniaki, ogórki i dynię. Takie samo zdefiniowanie owoców zawarte jest również w nowej dyrektywie (Council Directive 2001/113/EC, 20 grudnia 2001). Marchewki też s? białe, a pietruszka nie jeĽdzi rowerem
Geni Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Kolejna bzdura narzucana przez miło?ciwie nam panuj?cych eurokratów. Wszystko obwarować przepisami, normami, zakazami, nakazami pod groĽb? kary, sankcji, wezwań, wyja?nień, postepowań. Orwellowska antyutopia z "Roku 1984" jawić się niedługo będzie, jako niewinna sielanka.
Sympatycy szorstki Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Sympatycy Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Marchewki też s? białe, a pietruszka nie jeĽdzi rowerem Jak fristajl to fristajl... O tych ?miesznych dyrektywach ojrokołchozu wiem. I wiem, że w Portugalii to owoc. !happybth Pytanie moje brzmiało: "dlaczego twierdzisz, że to marchewka a nie pietruszka" ? Marchewki też s? białe powiadasz ? Ale marchewka nie ma takich li?ci jak pietruszka na powyższej grafice. !happybth No i co ? dalej twierdzisz że pietruszka (warzywo) rowerem nie jeĽdzi ? :D pzdr
Gość brachu Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Jestem ?wieżak i zdaję sobie sprawę, że swoim głosem rozs?dku niewiele tu wniosę, jednak w pełni rozumiem przesłanie akcji. Jakby na to nie patrzeć skierowana jest do tych "szybkich" z poczucia opiekuńczo?ci. Tytuł spełnił swoje zadanie, bo info rozsiało się w całym ?rodowisku, a więc temat się rozbujał, co widać chociażby po tym forum. Jej autorzy/marketingowcy na pewno sobie gratuluj?... Nie mam czasu na doczytanie wszystkich postów tego w?tku, więc wybaczcie je?li na tym etapie zboczyłem z tematu, ale jestem ZA akcj?.
Administrator Artix Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Administrator Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Bo pietruszka jest strachliwa, mieć pietra wła?nie pochodzi od słowa pietruszka, jest rodzaju żeńskiego a ten gatunek nie jest agresywny, mniej go występuje w formie poł?czonej z rowerem i nie przejawia chęci do jazdy na kole pomiędzy samochodami. Marchew jest rodzaju męskiego, zły, zaczerwieniony z w?ciekło?ci kiedy jedzie swoim rowerem z powodu że kto? smie telepać się swoim autem w mie?cie 50 km/h kiedy on może rozwin?ć przynajmniej 200 km/h, li?cie od prędko?ci się zmierzwiły stad mniejsze podobieństwo. Poniżej wszystkie rodzaje marchwi.
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Sympatycy Opublikowano 24 Kwietnia 2009 @Dragon: nie utożsamiam jej z Tob? - pisałem komentarz do samego hasła/obrazka. Po prostu nie chciałbym aby nasze forum było utożsamiane z tak? nędzn? ripost? @Szorstki: ci co nadużywaj? "cytuj" to już wiedz? do kogo było !happybth @Brachu: nikt nie kwestionuje sensowno?ci takiej kampanii społecznej. Nasz (przepraszam za użycie liczby mnogiej, ale na pewno mój i Szorstkiego) sprzeciw budzi głupie hasło, które umacnia negatywne stereotypy (dawcy, warzywa) i jest obraĽliwe nie tylko dla nas ale też dla wielu osób nie zwi?zanych z motocyklami (poczytajcie opinie osób sparaliżowanych np. na GW).
Gość Dragon Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Ale?cie sobie pomarchewkowali... Po dogłębnym zbadaniu sprawy, przy wykorzystaniu najnowocze?niejszych ?rodków IT twierdzę, że prezentowane owoco-warzywo nie jest marchewk?... nie jest również pietruszk?... to jest RZEPA!!!! !happybth !happybth BTW. Komentarze Poznaniaków rozwaliły mnie na łopatki... Jaka jednomy?lno?ć...
misioooo Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Dzi? mnie niemal zwarzywił jaki? czterokołowiec :/ Na przej?ciu nieprzepisowo przejeżdżał rowerzysta. Zatrzymałem się, by sobie pojechał. Nie awaryjnie, a spokojnie zahamowałem. Za mn? auto... PIII! Pyk... Dobrze, że auto przyzwoite i się zatrzymało dosłownie w momencie zetknięcia z moim tylnym kołem. Panu się tylko zderzak minimalnie zarysował. U mnie straty zerowe. Pogadali?my 10s. Z tropu zbiło mnie stwierdzenie: "Mysłałem, że się Pan nie zatrzyma żeby tego rowerzystę przepu?cić, bo on nieprzepisowo jechał po pasach..." Cóż - życzyłem kierownikowi 4oo miłego dnia i bezpiecznej drogi i pojechałem sobie, bom normalnie po takim stwierdzeniu osłupiał o.O Tutaj nasuwa mi się pomysł na ajk?? akcję, aby kierownicy 4oo trzymali dystans większy od 2oo... Może co? o ogrodnikach lub pożeraczach warzyw?
Sympatycy szorstki Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Sympatycy Opublikowano 24 Kwietnia 2009 "Mysłałem, że się Pan nie zatrzyma żeby tego rowerzystę przepu?cić, bo on nieprzepisowo jechał po pasach..." Mnie za?, w podobnej sytuacji, zdarzyło się zalegn?ć na masce samochodu z tyłu... bo pan s?dził, że JA nie wychamuję przed tramwajem na rondzie Starzyńskiego... Miałem wtedy piaggio zipa (?mieję się, bo to dawno było...) Niech 3maj? dystans dzisiaj, marzy mi się... !tut pzdr
Gość omek77 Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 SAMI POMYSŁODAWCY AKCJI NIE JEŻDZˇ WIELE BEZPIECZNIEJ TO DOPIERO MISTRZ KIEROWNICY http://www.elblag24.pl/elblag,dachowala_po...,29021,0,0.html przeczytajcie jak do tego doszło
Gość Piotr sq2frv Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 Tutaj nasuwa mi się pomysł na ajk?? akcję, aby kierownicy 4oo trzymali dystans większy od 2oo... Może co? o ogrodnikach lub pożeraczach warzyw? !happybth Zgroza: WEGETARIANIE!!!
Sympatycy orzech Opublikowano 11 Maja 2009 Sympatycy Opublikowano 11 Maja 2009 SAMI POMYSŁODAWCY AKCJI NIE JEŻDZˇ WIELE BEZPIECZNIEJTO DOPIERO MISTRZ KIEROWNICY !scooter !guns !V !happybth http://www.elblag24.pl/elblag,dachowala_po...,29021,0,0.html przeczytajcie jak do tego doszło !happybth Pamiętaj, że to też s? ludzie i popełniaj? błędy tak jak my.
Rekomendowane odpowiedzi