Gość Vex Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Szukam nowej przedniej felgi do swojego SW i tak z ciekawo?ci zadzwoniłem do Hondy ile tam sobie życz? za now?. To co usłyszałem otarło się dla mnie o granice absurdu. Felga z dwoma łożyskami kosztuje 1923 zł Toż to jaka? paranoja. Za tyle to ja kupie komplet ładnych felg do 4oo. Odnośnik do komentarza
Gość jj23 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Też niedawno byłem w takiej sytuacji tak,że nie martw się bo nie jeste? odosobniony z tym ,że mi padł moduł zapłonowy i miałem kłopot co dalej,oczywi?cie ASO oferuje nowy z gwarancj? oryginał za 2 kolaski albo pozostaje szukać w inny sposób.S?dzę,że producent usiłuje zniechęcić do remontów staroci aby zbyć nowe produkty czyli skuty 2008/09. Odnośnik do komentarza
Gość gepard73 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Drodzy panowie, nie ma co porównywać 2oo do 4oo, bo to zupełnie inna bajka, ceny s? niestety wysokie i jedynie co pozostaje to szukać czę?ci z innych Ľródeł, albo używek ale to jest rozwi?zanie tylko na krótk? metę. Ja ostatnio zakupiłem akcesoria do swojego skutera i też najpierw tel do ASO, ale znalazłem inne Ľródło (legalne, nie jaka? lewizna) i przebitka była straszna bo przy niektórych elementach sięgała przeszło 100%, można spróbować poszukać też zamienników. Odnośnik do komentarza
ptaku_1 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 A ja dla odmiany kupilem w ASO taniej tarcze do majki niz na Allegro i w Larssonie, roznca niewielka bo 30pln ale zawsze taniej. Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 A kto wie ile kosztuje w ASO przegl?d 12 ty?. dla SW Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi