Sympatycy Worlan Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Oczywi?cie chodzi o 2 oo. Po ostatnim spocie nasz klubowy kolega doszedł do wniosku, że T-max to jednak nie to, co górale lubi? najbardziej, a Burgmania już go nie kręci i musi dokonać zmian. Jedyne pocieszenie dla nas to, że jego nowy klub ma w tym samym miejscu spotkania co my.!scooter Czyli będziemy się nadal widywać. !piwko Proszę, czym do mnie przyjechał. !piwko Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 HD to przeciez dobre moto ... Kto zakupil "baby HD" (Sportstera) do pucowania !scooter ? Odnośnik do komentarza
Sympatycy Kisiel Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Gdyby nie było w tle mojego T-maksia to może i sam bym to łykn?ł Odnośnik do komentarza
Więcek Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Proszę, czym do mnie przyjechał. Tak tak, oczywi?cie Grzesiu, sam się bałe? pochwalić nowym nabytkiem to Kisila w kopałe? Odnośnik do komentarza
drogowiec Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 A klucz do dokręcanie ?rubek w trasie był w komplecie do tego harasia??? Pozdrówka Odnośnik do komentarza
pablos Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Gratulacje ale i tak pozbędziesz się "harnasia" szybciej niż my?lisz to nie ten klimat i nie ten fun....... brak siwej brody i w?sisków powoduje brak dopasowania do takich sprzętów a poza tym nawet "siwiej?ce brody" przesiadaj? się szybsze i wygodniejsze T-maxy . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi