Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Nadmorskie Rozpoczęcie Sezonu

eMKa

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam nadmorskich dosiadaczy stalowych (lub z domieszk? tworzyw sztucznych) rumaków: motorowerzystów, skuteromaniaków, motocyklistów, quadziarzy i wszystkich, którym wiatr we włosach jest miły na:

po?więcenie pojazdów w Darłówku (N 54°26'20''; E 16°22'45''), dnia 26 kwietnia (niedziela) o godzinie 15.00.

Burgmaniacy będ? szczególnie mile (przy użyciu kawy, herbaty, kakao, mineralki itp.) witani także wcze?niej.

Po po?więceniu jedziemy do Darłowa, gdzie na rynku zobaczymy pokaz ratownictwa drogowego.

Ponieważ tego samego dnia (o godzinie 10.00) jest także rozpoczęcie sezonu w Koszalinie - niewykluczone, że zaliczymy dubelek :).

Tej samej tre?ci temat zakładam także w dziale pomorskim (informacyjnie, tak jak tu) i regionalnym zachodnio-pomorskim - ten potraktujmy jako zasadniczy. Pozwoliłem sobie na takie "ogólnoburgmańskie" zaproszenie, bo może kto? "spoza znadmorza" zechce podjechać... Zapraszam.

No to do zobaczenia :D .

Będzie "wprawka" bo już 9 maja Warszawka :).

Jestem po rozmowie z DR.Bigiem.

Robert pobudził we mnie zainteresowanie – chęć spotkania.

I tak jak Robert napisał. :blink: !TAZ :P

Jesli pogoda dopisze, to prawdopodobnie podjade ;)

Witam, ...to sobie pojechalem na NRS. Cos zgrzyta z napedu i motorek stan?ł. Potem wprawdzie odpalił i dowózł do domu ale bardzo złe dĽwieki id? z napędu. Zaraz ide zobaczyć co to jest. A Bobi z avataru tak bardzo chciał ze mn? pojechać...

Powalczymy jeszcze trochę. Może co? małego :lol:. Pozdrowionka