bemol77 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Witam! Szukam posiadacza burgmana z okolic mikołowa w celu kilku praktycznych wskazówek dot. jazdy gdyż jest to mój pierwszy jedno?lad i nie ze wszystkim sobie jeszcze radzę Odnośnik do komentarza
Gość jarek-kety Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Cze?ć,coprawda nie jestem z Mikołowa ale chetie doradze czy pomogę jeżeli będe wstanie. Jak co to pisz na meila lub GG lub wpadnij. GG 2838942 Odnośnik do komentarza
M&M's Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Je?li jeste? z Mikołowa to przyjedĽ na Nasze czwartkowe spotkania w Chudowie w godz 17-18 To zaledwie kilka kilometrów od Ciebie Na pewno kto? z naszej grupy tam będzie i chętnie ci pomoże w rozwikłaniu trapi?cych cię problemów !happybth Odnośnik do komentarza
Gość 32 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 jestem z łazisk ale jeszcze dopiero dwa miesiace jak Ci doradze to uważaj. Często jestem w biurze w mikołowie wiec możemy pogadac. Teraz też siedze w biurze i motor też w biurze hihihihihi jak co daj prywatna wiadomosć Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi